Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.3k دیدگاه‌ها
  • ساختار اتم و جدول تناوبی

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    555 بازدیدها
    _
    @dr-bernosi در ساختار اتم و جدول تناوبی گفته است: @f_ssu در ساختار اتم و جدول تناوبی گفته است: @njzamin در ساختار اتم و جدول تناوبی گفته است: سوالات ایکیو است؟؟ آی کیو به این راحتیها نیست... ای کیو خوبه اینطوری نیست زیاد! اینو خودم طرح کردم :) امروز ترکیب یونی هم تموم کردم برم یه تست توپ طرح کنم :) ولی میشه جزو تستهای جوندار محسوبش کرد.☺ مجددا ممنون بابت تستهاتون
  • عناصر طبیعی

27
    1 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    903 بازدیدها
    Z
    @dr-bernosi در عناصر طبیعی گفته است: @zohre-nowrouzi در عناصر طبیعی گفته است: @dr-bernosi در عناصر طبیعی گفته است: خب خوب یاد بگیرین اینارو! بعدا یجایی ممکنه گیر بیفتین! B-> بور Br-> برم باش ..نگا تو تحلیل دومی گفتم نافلز مایع برمه ها تو دومی قاطی کردم 😂😂😂 همون دیگه! الان خودمم این لایه و زیرلایه رو خوب نخوندم! یجا گیر میندازن ادمو :/ نگا یه سوال دیدم تو شیمی گزینه مث همینا با کلمات بازی کرده بود خیلی خوب بود ..درسم تموم شد میفرستم برات
  • آرایش الکترونی :)

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    435 بازدیدها
    Z
    @dr-bernosi در آرایش الکترونی :) گفته است: درمورد گزینه 3 میشه 5 تا :| خودتون گفتین! ای راس میگیا😑 خدایی خستم مغزم نمیکشه😂
  • شیمی و زندگی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    M
    @mohadeseh-m-m در شیمی و زندگی گفته است: @mohammadhassan وای کتاب شیمی پیش دانشگاهی تغییر کرده مال من قدیمه تو کتاب جدید هم صفحه ۲۰ هم ۵۳ شیمی و زندگی داریم :exclamation:
  • خواص گروهی

28
    2 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    699 بازدیدها
    AmirbernosiA
    یه تاپیک زدم که چطوری راحت تر این کارو بکنین
  • روش فوق العاده ای برای حل استیوکیومتری

7
    6 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    moM
    ممنون مطلب عالیییی بود
  • ارایش الکترونی یون

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    AmirbernosiA
    اینو حل نکردم :/ دو تا پست شده ینی :|
  • ارایش الکترونی یون ها

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    romisaR
    @dr-bernosi در ارایش الکترونی یون ها گفته است: [image: 1507905257333-9a940183-24ca-4621-a3a3-6c988a6a771a-image.png] درسته
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    10 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • حتما بخونید برا سینتیک

شیمی همه
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    479 بازدیدها
    A
    @king بله همین امروز تو ازمون قلم چی تمام سوالات رو میدونستم منظورش چیه فقط بعضی جاها خودم اشتبا میرفتم😁😁😁
  • ارایش الکترونی!

21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    584 بازدیدها
    B
    @dr-bernosi همین که گیجت میکنه وقت تلف میکنه
  • جزوه سینتیک

84
    0 رای ها
    84 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Z
    @mohammadseven_7 در جزوه سینتیک گفته است: @zohre-nowrouzi پارسال بود گرفتیم ازاستاد رایگان داد میشه بفرستین دان کنیم پلیز
  • شیمی المپیاد

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    O
    با سلام میخواستم بدونم آیا فیلم های شیمی المپیاد هم موجوده؟ با تشکر
  • فیل شیمی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    306 بازدیدها
    aaalizadeh79A
    فیل و خط ویژه و کتاب سیب مهروماه هر سه منابع جمع و جور و جمع بندی خوبی برای شیمی هستن
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
  • سوال شیمی تجربی 90 خارج

شیمی سوال کنکوری سوال درسی
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    728 بازدیدها
    B
    @milad-saeedi ممنون فکر کردم من درست محاسبه نکردم که رند در نمیاد
  • تست های استوکیومتری

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    M
    @mohammadhassan در تست های استوکیومتری گفته است: @mohadeseh-m-m در تست های استوکیومتری گفته است: سلام کسی هست تست های مبحث استوکیومتری رو که استاد اقاجانی حل میکنن رو نوشته باشه بفرسته بخدا دیگه نمیرسم تستها رو بنویسم یه اشتباهی کردم گیر افتادم بد جور😭😢😭😢😭😭😭😭با کمک کردن دل بنده حقیر را شاد بفرمایید سلام، استاد مگه تست های کتابشون رو حل نمیکنند؟ تو کتابشون هست دیگه. کتابشون رو باید pdf خریداری کنم بعد پرینت بزنم خرجم زیاد میشه😅
  • مشکل عجیب با سینتیک

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    307 بازدیدها
    sobhawnS
    @aaalizadeh79 در مشکل عجیب با سینتیک گفته است: @dr-sobhan میگم این مبتکران درسنامش عالیه، اون مقدمه های دل انگیزش هم دنیایی داره برا خودش، بنظرت درسنامه گاج کافیه یا این مبتکران ها رو نگه دارم؟ درسنامه مبتکران عالیه !ولی تستاش خیلی قدیمیه !دیگه این تصمیمش با خودته ...