Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.3k دیدگاه‌ها
  • شروع شیمی پیش دانشگاهی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    711 بازدیدها
    MahbubeM
    @saggayi سلام سعی کنین همه مباحثو بخونین چون سوال ترکیبی زیاده.مخصوصا موازنه و فرمول نویسی و استوکیومتری پیش نیاز اصلی هستن. از تدریس اقای اقاجانی استفاده کنین.فوق العاده است با ارزوی موفقیت
  • سوال شیمی 2

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    661 بازدیدها
    DrmehdiD
    سلام دوستان . کسی میتونه رسم ساختار لوویس ICl2 یک بار منفی رو رسم کنه با توضیحش که چطور رسم میشه ... چون رسمشو دیدم با توضیحات استاد آقاجانی نمیشه کشیدش در حالی که توی جزوه شون همین مثال هست .... . ممنون . @دانش-آموزان-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • ارایش اتم

5
    2
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    552 بازدیدها
    د
    @ardalan_nk در ارایش اتم گفته است: سلام من یه سوالی داشتم....میخواستم بدونم تو گروهه 6 و 11 جدول ایا همه عنصر ها به ترتیب به d5 و d10 ختم میشه؟ یا فقط 4 تا استثنا هست؟ مهم نیست دونستنش.ولی اگه کنجکاوی بشین حسا کن ببین میشه یا نه ولی در بخش کنکور سوال نمیاد وگرنه جدول استثناهای دیگه هم داره
  • محاسبات شیمی کنکور

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    400 بازدیدها
    sobhawnS
    @دکتر-جواد در محاسبات شیمی کنکور گفته است: تقریب تخمین ساده سازی اول کتاب خط ویژه مسائل گاج تحت عنوان هفت تیر و حل مسئله زیاد این راه حل ها خیلی خوب بودن منم توصیهم همیناست
  • واکنش نویسی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    399 بازدیدها
    fatemeh201678F
    @mahdis127 مرسی☺️
  • شیمی اقای اقاجانی

قفل شده است منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    824 بازدیدها
    _pourya__
    @the-doctor خیلی ممنون دکتر ☺
  • شیمی2

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    410 بازدیدها
    ع
    [image: 1505466647301-photo_2017-09-12_13-36-10.jpg] [image: 1505466655684-photo_2017-09-12_13-36-21-resized.jpg]
  • شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94)

منتقل شده
    2k
    8 رای ها
    2k دیدگاه‌ها
    286k بازدیدها
    N
    دوستان رفتم کتاب کلاس شیمی ۲ رو از سایت استاد خریدم، هزینه چاپ و سیمی کلا شد ۱۹ تومن، خیلی هم عالیه، یه قسمت های خالی هم داره برا نوشتن نکات به همراه تست های دوپینگ. دوستان عین من دنبال تهیه کتاب از انتشارات بیست نباشید چون کم گیر میاد و وقتتون تلف میشه، همون فایل کتاب رو از سایت استاد بخرید و پرینت بگیرید و استفاده کنید.
  • درخواست اموزش فصل اول شیمی یک

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    496 بازدیدها
    MmdasnM
    @_milad_ در درخواست اموزش فصل اول شیمی یک گفته است: @sawllex :joy: شما چت هاتونو باز کنید ! تا شاید تونستم کمکتون کنم داداش تو خودت چتت بستست ملت ازت مینالن :joy:
  • چند پرسش ازفصل ۴ شیمی ۲

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    404 بازدیدها
    MmdasnM
    @علوی نههههههههههههه بزار امسال میخونی بخدا من الان هرچی توضیح بدم باز حرفتو تکرار میکنی
  • شیمی دوم،فصل ۳

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    408 بازدیدها
    A
    @f_bh76 در شیمی دوم،فصل ۳ گفته است: خییییییییلییییییییی مممنونننممممم تو این سوال مگه۰\۷۱ جرم آب نیست که تبخیر شده؟ چرا جرم نمک خشک گرفته[image: 1505054692163-img_-_-_-resized.jpg] سوالو خوب بخون
  • فصل 4 و 5 شیمی 2

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    S
    @_milad_ بله. ممنونم.
  • مشکل در تدریس

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    464 بازدیدها
    A
    @yaser8484 شما انتهای فیلم 1 رو نگاه کن دوست عزیز. استاد با گچ میکشن روی عناصر... اونا شبه فلزن دیگه.
  • موازنه به روش 82

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    MahDsM
    البته پیشنهاد میکنم خیلی رو این مسائل وقت نذارین موازنه های درحد کنکور اونقدراهم وحشتناک نیستن . نهایتا مستقیما یه سوال داشته باشند و اگر تو استوکیومتری و فصلای دیگه هم مطرح شن معمولای موازنه های ساده ای هستن
  • سوال

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Mehdi_ZrM
    @پویا در سوال گفته است: @mehdi_zr در سوال گفته است: @alisoltany در سوال گفته است: @پویا در سوال گفته است: @mehdi_zr [image: 1504610167339-_-resized.jpg] فکر کنم منظور شما همینه🙄 اره،ولی یادتون باشع ترکیبایی ک به هشتایی نمیرسن ارایششون با احتیاط برخورد کنید،چون ممکنه از این قاعده پیروی نکنن،مثل فرضا pcl5,IF7 و... اره همین بود.. قسمت اخر هم توضیح در موردش داد گفت بعضیا نمیرسن.. .. فقط بی زحمت میشه یکم توضیح بیشتر راجع به محاسباتش بدین بفهمم کلیت فرمول چیه و چطوره.. الان دقیقا خوب نفهمیدم چطور رسیدین به اون عدد.. شرمنده دشمنت شرمنده نگاه کن این که گروه اول تنها شامل یک الکترون پیوندی درسته والکترون ناپیوندی نداره گروه دوم هم دو الکترون پیوندی داره والکترون ناپیوندی نداره گروه ۳تا۱۲ کاری باهاش نداشتیم در ساختار😛 گروه ۱۳ سه الکترون پیوندی داشت الکترون ناپیوندی نداری گروه ۱۴ (همان کربن خودمون)چهارالکترون پیوندی داره والکترون ناپیوندی نداره فکر کنم یک چیزی دستگیره شد (قبل وخودگروه ۱۴ الکترون ناپیوندی ندارن به همین دلیل اون صفر در نظر گرفته ) حالا ۱۵ چندتا پیوندی داره ۳تا ویکی ناپیوندی (پس یک هم مشخص شد از کجا اومده)🤔 ۱۶ هم دوتا پیوندی ودو تا ناپیوندی( پس دوهم مشخص شد از کجا اومده) ۱۷ یکی پیوندی و سه تا ناپیوندی(پس سه هم مشخص شد از کجا اومده)🙂 طبق توضیحات دوستمون برای ساختارهای که برانگیخته میشن با دقت کنیم شاید با ای فرمول جواب نده (که مثاله شم زد)😎 دست گُلت درد نکنه🌹
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
  • فیلم شیمی آقاجانی کامل

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    391 بازدیدها
    HossEin freedomH
    [image: 1504200376003-2-resized.jpg] اینها هم جلسات فصل اسید و باز هستند ( به شماره جلسات دقت کنید! ) بنظرم فصل های سینتیک و تعادل رو هم شما از همون فیلم های 0 تا 100 ایشون ببینید جلسات ۱۳ تا ۳۶ میشه سینتیک ۳۷ تا ۵۶ هم میشه تعادل
  • پلی پپتید و شیمی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @ahp چقدر فرق کرده کتاب... کتاب ما کجا اینا کجا.
  • تغییرات شیمی کنکور 97 نسبت به 96

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    926 بازدیدها
    MahDsM
    @reza0641 لازم نیست حفظ کنین فرم کلیشو یاد بگیرین
  • واکنش ترکیب سوختن اقاجانی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    635 بازدیدها
    A
    اره درسته الان ک سرچ کردم، جز اکسایش نه سوختن ،با کاهش کربن همراهه به کربن دی اکسید....توی گوگل سرچ کنید، کاهش قند در بدن ویکیپدیا : )