Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • عینک

حل شده
    31
    8 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    899 بازدیدها
    MobeenM
    @dr-aryan عاا من اشتباه متوجه شدم :)) خواهش میکنم
  • خستگی چشم

حل شده
    18
    9 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    521 بازدیدها
    Par isaP
    @par-isa البته خیلی کم نمیکنم تورو فقط جوری تنظیم میکنم که چشمم راحت باشه و صفحه قابل دید
  • زیست و حفظیات دروس تخصصی

حل شده
    5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    z GheibiZ
    @maryam-nateqi سلام عزیزم ببخشید دیر شد 🙏 این مطلب رو دیدم یاد سوال شما افتادم ⁉️چطوری هم سرعت درس خوندنمونو بالا ببریم و هم نگران یاد نگرفتن مطلب نباشیم🤔 : اول خوب تمرکز کن 😇 و با آمادگی ذهنی بالا یه پیش خوانی خیلی سریع انجام بده🏃‍♂🏃‍♂ .بعد یک پاراگراف و انتخاب کن عمیق،خط به خط و باسرعت نرمال بخون و هرگز به عقب بر نگرد ،با سرعتی بخون که مفهوم هر کلمه و جمله و فرمول و متوجه بشیو در اون لحظه محتوای متنی و که میخونی کاملا درک کنی🧠 مطلب که تموم شد کتاب و ببند و هرچیو که خوندی برای خودت توضیح بده👨‍🏫، بعد مقایسه کن که کدوم قسمت‌ها رو فراموش کردی و سپس اون قسمتها رو با استفاده از (کلمات کلیدی🗝) خلاصه نویسی کن، حالا دوباره،بدون نگاه کردن به نوشته ها مطلب و برای خودت توضیح بده،اینبار دیگه درست شد نه🤓؟ با این روش سرعت مطالعه ات زیاد میشه و دیگه از تکرارهای بیهوده خودداری میکنی.🤩 مرحله پیش مطالعه می‌تونه با فاصله از بقیه مراحل باشه این برای مطالعه اول هست برای مرور باید سریع تر عمل کنید @دانش-آموزان-آلاء فکر کنم برای همه مفید باشه
  • انتخاب رشته

حل نشده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    kosariK
    @sara-gholami سلام خوب اول باید رتبه وترازتون بیاد که اگه بالای 6500 بود مجاز به انتخاب رشته هستین واما هرچه ترزتون بیشتر شانس قبولی و دعوت به مصاحبه بیشتر چون از کنکور زبان خیلی کم قبول میکننن در نتیجه باید ترازتون بیشتر باشه ولی انشالاه به نتیجه تون میرسید😉
  • pdf کتب تست

حل نشده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    518 بازدیدها
    علی پورخسرویع
    @ahmad-nezami سلام ببخشید از کجا باید بخریم؟
  • درسی به نام ریاضی

حل شده
    10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    407 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @mr-b خواهش میکنم😊 موفق باشید🌹
  • برنامه راهبردی قلمچی رشته انسانی

حل نشده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    سلام . احتمالا به دلیل اینکه دروسی هستند که زود از یاد می روند 🙂
  • تحليل و نكته

حل نشده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    محمد زارع 1م
    دوست من مثلا در زیست شناسی به صورت فصل به فصل یا بخش به بخش نکات را وارد کن وسعی کن از دفتری استفاده کنی که قابلیت اضافه یا کم کردن برگه را داشته باشد تا راحت تر بررسی و تدوین کنی برای بقیه اختصاصی ها هم عموما سوالات را علامت دار کن.
  • کنکور زبان

حل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @reboot-q خیلی متشکرم دوست عزیز لطف کردین 🌹🌈 دوستم کلاس میره؛ امریکن 3 هست.
  • چگومه تست‌های تسلط راه ابریشم را بزنیم؟

منتقل شده
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    Amin Ali AkbariA
    @r-sh توی جزوه تست که بری میبینی بالای صفحه (یعنی بالای اولین سوال اون صفحه) نوشته تست تسلط
  • چگونه هدف دار شویم؟

27
    1 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @mriaw سلام خب اگ بی ادبی نباشه من خوفناک هستم ( مثلن اسمم خوفناکه 👻🎃😎😂 ) و امروز اومدیم با یکی دیگه از راهکار های سامورایی خودمون به یکی از سوالات جنجالی شما پاسخ بدیم. سوال: چگونه هدفدار شویم؟ میتوانیم یک کاغذ برداریم روش چن تا دایره بکشیم 😎😂 بعدش مث وحشیا بزنیم پاره پارش کنیم کاغذو😐😂 بعدش بخندیم بلندشیم یه آهنگ دوپس دوپس بزنیم 😐😂😂 جیغ بکشیم مث خل هااا 😎😂😂 بعدشم قط کنیم آهنگو بریم یه لیوان آب بخوریم😐😂 بعدشم بریم سر ادامه درس😎😂😂😂 جااانع خوفناک امتحان کنید خیلی حال میده😂🤣😎😂 من خوفناکم من دیوونم من رد دادم من تعطیلم همه میدونن ( رپ میخونم ) 😎😂 @دانش-آموزان-آلاء
  • چگونه تست‌های تسلط راه ابریشم را بزنیم؟

منتقل شده راه ابریشم
    20
    2 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    842 بازدیدها
    محمد پیرزادهم
    رفقا مهم تر از تعداد بالا تست زدن،خوب یاد گرفتنه.یعنی اگه خوب درس رو بفهمی تست هم راحت میزنی.پس اول باید به خوبی یاد گرفت.
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    5
    6 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
  • برنامه ریزی در سه سال دبیرستان

حل نشده
    48
    6 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Arian KhademiA
    @erfan-11 ❤❤👍🏻
  • چگونه راه ابریشم رو خلاصه‌نویسی کنم؟

منتقل شده راه ابریشم
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    Amoo SepiA
    @amoo-sepi در کل واقعا منبع مروری که خلاصه تر باشه قطع به یقین لازمه ولی اینکه خودم بشینم بنویسم،من این کارو نمیکنم
  • ریاضی نهم

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    A
    خب بشین بنویس مرد مومن خوبه تازه نهمی هستی
  • شروع از صفر

حل نشده @دهم @تجربی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    سارا M 0س
    @motahareh-amoyi چرا ک نه فقط حتمااا برنامه ریزی کنید اگه فیلم های استاداتون مختصر هست و البته کیفیت دارن بهتره از همونا استفاده کنید ک زیاد هم وقت نگیرن، بعدش هم تست بزنید. مطمعن باشید اگه خودتون بخواید واقعا میشه....فقط ی برنامه بریزید و استارت بزنید. برنامتون رو اگه توان دارید ساعت مطالعه بالا بذارید. اوایل از کم بعد افزایش بدید.
  • تبصره

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    z GheibiZ
    @پیمان-سیفی سلام فقط اینو میدونم که اگه رشته های با شرط معدل مثل فرهنگیان بخواین برید معدل بالا لازم دارید و شهریور بدین بهتره
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    0
    1 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • راه ابریشم

@دانش آموزان نظام جدید
    19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها