Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • چند ساعت بخونم؟

23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    NIKON
    با شیب ملایم ولی دائمی
  • درمان وسواس فکری...

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    Ali2001A
    @پشمک خب منم این وسواس رو داشتم که اونی رو که خوندم خوب یاد گرفتم هی استرس و ... اما این کارو کردم از اون مبحث ی جزوه ی خوب واس خودم نوشتم که خیلی مختصره با دوره کردن اون خیالم راحت شد
  • مطالعه کنکور!

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    R
    @به-سان-خورشید مرسی❤❤❤
  • سلام من دهمیم میشه کمکم کنید❤️❤️

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    Amin.thA
    @الینا-میرنجی در سلام من دهمیم میشه کمکم کنید❤️❤️ گفته است: @Amin-th مرسی از نظر کاملتون🌷 حتما بهش عمل میکنم خواهش میکنم
  • درک بیشتر

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    romisaR
    سلام تاپیک خوبیه نکته برداری وقتی سوالی میخواد حل بشه اولش خودمون روش فک می کنیم بعد جواب استادو بعد از هر جلسه تستای آموزشی مربوط به اون مبحثو حل می کنیم کم کم تست می زنیم نگیم بذا کل جلساتشو ببینم بعد یهو همه تستاشو بزنم این از پایه غلطه
  • مطالعه دروس در ایام عید

6
    6 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    Mojtaba9233M
    @امیر-رضایی-0 داداش من فارغ التحصیلم
  • مشاوره برای نظام قدیم هایی که میخوان سال۱۴۰۰ کنکور نظام جدید بدن

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    999
    @oman در مشاوره برای نظام قدیم هایی که میخوان سال۱۴۰۰ کنکور نظام جدید بدن گفته است: سلام متاسفانه فقط کتاب های همون سال میده برای دهم که باید سال 97 بخریم چیکار کنم دست دوم باید گیر بیارید. یا نو بگیرید تغییرات جزیی همون سال را اعمال کنید.چون معمولا تغییرات جزیی هستند
  • روش درس خوندن

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    F
    @amirhossein-javadi سلام بنظرم الان تمرکزتو بزار رو درسای یازدهمت.بعد از وقتی که مدارس کم کم دیگه حال و هوای عید پیدا میکنن،درسای یازدهمی که قبلا نخوندیشون رو بخون. کلا سعی کن تا قبل خرداد بحث یازدهم رو کامل جمع کنی طوری که بتونی بعدا با تست مرورشون کنی .تابستون هم دهم بخون و سال دیگه هم که کلا مختص دوازدهم. (البته اکثر مشاورا میگن سعی کنین دوتا از درسای دوازدهم رو تو تابستون پیش خوانی کنید)
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • درخواست راهنمایی برای دیپلم جدید (خیلیییی مهم )

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    sandiiiiS
    @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • کنکور تجربی شروع

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    N
    @مليكابانو خاهش میکنم کاری نکردم
  • برنامه ریزی درسی انسانی

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    خانومخ
    @مليكابانو در برنامه ریزی درسی انسانی گفته است: @خانوم سلام ☺️ منظورشون اينه كه مشاورين الا كمك كنن الا مشاوره فردی نداره دوست عزیز:) همیار ها و فارغ‌التحصیلان خوب و رتبه برتر های درجه یک داریم منشن میکنم کمک کنن:) @رتبه-های-انجمن-آلاء 🌱 @فارغ-التحصیلان-آلاء 🌱 @همیار 🌱
  • قبولی در دانشگاه فرهنگیان

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    M
    تاپیک جدید براتون زده شد. @پری-کریمی @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • نظرتون راجب کلاس کنکور

کنکور98 کنکور ریاضی
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    629 بازدیدها
    SharllotS
    @Kaveh-FCB61 به نظر من به عنوان مهمان تو کلاسا شرکت کنین من خودم با معلم فیزیک مدرسم زیاد جور نیستم( : نمیفهممش؛ شایدم بخاطر جوِ منفی ای ک بچه ها پشتش ایجاد کردن درسشو متوجه نمیشم تو الا هم چیزیو پیدا نکردم ک دلم میخواست:/ مهمان رفتم کلاسای قلم واقعا تدریسشو دوس داشتم( : فصل۲فیزیک۲ رو تو ۲تخته خلاصه کرد... البته تاکید میکنم اول آلا رو بگردین اگه نشد برین کلاس ! وقت تلف کنیِ( : خستگیش و تکالیفی ک باید بعدش انجام بدی( :
  • در آرزوی ثبات وآرامش

28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    544 بازدیدها
    I
    @Shahryar-Rakhshandeh در در آرزوی ثبات وآرامش گفته است: @iCy-HeARt زنونه مردونه نداره همت همته موفق باشید سلامت باشید
  • مشاور خصوصی

قفل شده است منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    dlrmD
    سلام:) روزتون به خیر به علت تکراری بودن، بسته میشه :)
  • استرس

46
    3 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    مليكابانوم
    @پشمک از همين الان از فكرش رو ابرام 😍😍😍
  • تموم كردن درسا

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    my nameM
    @مليكابانو در تموم كردن درسا گفته است: @M-mohamadi اگه هفته ي اول خرداد تموم شه خيلي ديره؟ 😥 ب نظر من نه
  • چطورخودموبه خرداد برسونم؟

کمک،فیزیک،ریاضی کمک دهم امتحان ترم
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    416 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @Saahaar همین چیزی که ایشون گفتن، پیشنهاد خوبیه فقط به این شرط که مستمر باشه خود من آرزوم بود زمانی که مدرسه میرفتم با آلا آشنا میشدم