Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • اشتباهات زیاد

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    romisaR
    @Aem-Haghighi تستای اشتباه رو مرور می کردین قبلا؟ به نظرم کنکورای اخیر تستای اشتباه رو دوباره یه نگاهی بندازید و اگه لازم نی دونید در بعضی مباحث دوباره برگردین به منبع و به مرور اخری هم داشته باشید
  • نظرت درباره ی انسانی

منتقل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    H
    @ashhkan من خودم رشتم انسانی است فلسفه اونقدر هم سخت نیست باید با علاقه بهش نزدیک شی و بخونی منطق هم همینطور است خیلی اسونن به نظر من مثل اب خوردن هست واینو هم بگم باید برای فلسفه منطق یک استاد خوب مثل استاد حسام الدین جلالی داشته باشی تا جلو بری ممنونم
  • برنامه تحصیلی

24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    444 بازدیدها
    negnwN
    @fatemeh81 پس من که مدرسه عادی مننننطقه 3 هستم چی بگم :worried_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
  • اتود تست در کنکور

62
    2 رای ها
    62 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    ٍeAtShItDiEٍ
    عجب خیالایی میکنینا!! تو هنو یازدهمی به فکر مداد سر جلسه ای؟
  • امروز کارنامه امتحان نهایی رو گرفتم معدل نزده توش چجور محاسبه اش کنم؟؟

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    ElimoonE
    #امتحان_نهایی ✅ دوازدهمیا برای محاسبه معدل باید با ضرایب زیر میانگین گیری کنید. ازنمرات خام ورقه معدل بگیرید تا معدل نهاییتون بدست بیاد ضرایب رشته تجربی برای محاسبه معدل: تعلیمات دینی=2 عربی زبان قرآن =2 فارسی=2 زبان خارجی=4 ریاضی=4 زیست شناسی=4 فیزیک=3 شیمی=4 سلامت و بهداشت=2 علوم اجتماعی=2 ضرایب رشته انسانی برای محاسبه معدل تعلیمات دینی=4 عربی انسانی‌=2 فارسی=2 زبان خارجی=4 ریاضی و آمار=2 علوم و فنون ادبی=2 جغرافیا=2 تاریخ‌=2 جامعه شناسی=3 فلسفه=2 سلامت و بهداشت=2 ضرایب رشته ریاضی برای محاسبه معدل تعلیمات دینی=2 عربی زبان قرآن=2 فارسی=2 زبان خارجی=4 هندسه=2 حسابان=3 ریاضیات گسسته=2 فیزیک=4 شیمی=4 سلامت وبهداشت=2 علوم اجتماعی=2
  • سوالات احتمالی کنکور؟

منتقل شده
    5
    2
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    حسنعلی نجاتیح
    نه والا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
  • من سهمیه کدوم منطقه رو میگیرم ؟ یکی کمک کنه

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    حسنعلی نجاتیح
    @Doyle ممنون:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
  • برنامه ریزی کنکور؟؟؟

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    amir bahramiA
    @fatemeh81 در برنامه ریزی کنکور؟؟؟ گفته است: بچها اگ میشه کمک کنید من واقعا نمیدونم از کجا شرو کنم من دهم و یازدهم و اصلاااا کنکوری نخوندم😢 😢 😢 😢 😢 و بگی نگی بازم ریاضیو و فیزیکو بهتر بلدم نسبت به زیست و شیمی ولی خب همه چی رو میخوام از صفر شرو کنم😕 😕 😕 بچها گفتن ک اقای پویان نظر برای شیمی خیلی خوبه چون پایه عالی ندارم😩 😩 فیزیک رو هم بنظرتون چ استادی واسه دهم و یازدهم خوبه؟؟ بنظرتون دهم و یازدهم باید باهم خونده بشه یا دهم رو تموم کنم برم یازدهم... ممنون میشم راهنمایی کنید ب کمکتون واقعا نیاز دارم🙏 🙏 🙏 تک تک استادا رو ببین و انتخاب کن
  • تقسیم بندی زمان به بازه های کوتاه

1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    amir bahramiA
    سلام به همه دوستان . از اون جایی که شما هم مثل من ممکنه بیشترتون نگران انجام دادن کارهاتون برای کنکورتون تو این زمان باشین میخواستم یه تکنیک رو بگم که کارش کم کردن استرس هستش در اساس. خب اون دوستایی که روش سه روز یک بار رو میدونن و انجام میدادن با این روش اشنایی دارن. توی این روش ما میایم مثلا اگه بگیم بر فرض 10 روز تا کنکور مونده اونارو به دلخواه به بازه های چند گانه تقسیم میکنیم ولی بازه اش بستگی به تصمیم هر فرد داره. مثلا تصمیم میگیریم که فردا رو به 2 یا 3 قسمت بازه تقسیم کنیم و برای هر بازه درس های مختلف تعیین میکنیم. برای مثال یک روز رو من بگم: ریاضی زیست شیمی فیزیک(در مورد عمومی حرف نمیزنم این کار خاصی نداره اینم بذارین کنار بقیه اختصاصیا) مثلا برای بازه ی 1 از 3 روز اول من میگم ریاضی فلان مبحث رو سریع احتمال و توابع و معادلات و نامعادلات رو مرور میکنم با تیپ تست. زیست برای بازه ی 1 از 3 میام سریع فصول مثلا 1 تا 5 دوم رو سریع مرور میکنم و شیمی و ..... همینطور برید تا اخر.... بعد از تموم شدن بازه 1 میرید بازه 2 و بازه 3. در حقیقت شما روز رو به 3 بخش تقسیم میکنین و تمرکز رو بیشتر میکنین و استرس رو کمتر و حساب شده کار میکنین. اگه از روش ازمون دادن و تحلیل ازمون (نصف روز -نصف روز ) استفاده میکردین و یا استفاده میکنین همونو ادامه بدین و اگه خواستین این روش هم خوبه. ولی هر طوره ازمونه رو باید بدین و تحلیل رو انجام بدین. هدفم از این تایپیک در درجه اول کم کردن استرس خودم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: و در ادامه بقیه دوستان:unamused_face: هست :grinning_face_with_smiling_eyes: (شوخی) @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
  • تغییر رشته از یازدهم به دوازدهم از ریاضی به انسانی آنهم با توجه به شرایط من •☆•

69
    4 رای ها
    69 دیدگاه‌ها
    666 بازدیدها
    د
    شاید برای بعضی اندک شمار آنهم اندکی سوال باشد که این بچه آخر چه کرد البته به نظر خودم که اندکی هم نیست اماخب فردا قرار شد برم مدرسه و با مدیر و معلم و اینها به نتیجه برسم تا ببینیم "تا چه بازی رخ نماید" روزگار ... از اهل فنی آلایی که جوابی ندیدیم درین خراب آباد ...
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • یازدهمی هاا

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @mahsa-sh سلام اگر آزمون نمیدید برنامه راهبردی کانون رو دانلود کنید طبق اون پیش برید
  • کمک کنید

منتقل شده
    11
    5 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    romisaR
    @nazi20 سلام این تاپیک کمکتون می کنه https://forum.alaatv.com/topic/11542/ایام-باقی-مانده-به-کنکور-چطور-ببریم از بین اختصاصیا اون جاهایی که فک می کنید بازدهشون بیشتره رو انتخاب کنید و ۴ تا کنکور اخیر ۹۶ و ۹۷ حتما تستاشو خوب کار کنید روی عمومی ها خیلی تمرکز کنید و وقت بذارید میتونید خیلی درصدتونو ببرید بالا اگه قبلا مطالعه کردین اما یه مدت ول کردین برای مرور از همایشای سایت هم میشه استفاده کرد
  • راهنمایی برای برنامه ریزی تابستان

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    489 بازدیدها
    dlrmD
    @Negin-Sh-0 در راهنمایی برای برنامه ریزی تابستان گفته است: سلام میشه لطفا راهنمایی کنید که چجوری برای تابستون برنامه ریزی کرد؟سال دیگه کنکور دارم @همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
  • همایش طلایی

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    594 بازدیدها
    pariaaaP
    @نگار-کیانمهر نظام قدیم خریدم
  • هدفتون تو زندگی چیه

هدفگذاری کنکور۹۸ کنکوری زندگی
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    amir bahramiA
    من همیشه توی پس زمینه ذهنم یه ادمی بودم که همیشه میخواست یه ادمی باشه که کلی ایده داره و همشو میخواد عملی کنه مثل نیکولا تسلا. ولی همیشه دنبال این بودم که چطوری این ادم رو بسازم. هر جا رو بگی گشتم نبود همه جااااا همه کسسسس ولی اخرش یه جا جواب بود: خودم. من فقط 30 سال دیگه زنده ام البته اگه نمیرم. من حالا اعتقادم اینه که خدایی نیست و دنیای دیگه ای نیست و دیگه بوجود نمیام پس من برای چی نگرانم. همیشه بازی فکری میکردم همیشه میگفتم این خیالات پس کجان که عملی بشن. هر جا حرفی از ایده میشد هر جا وقتی سوالی میپرسیدم میگفتن که تو یه ادم نامتعادلی برو پیش دکتر تو مریضی تو .... یعنی اونقدر شنیدم سیر شدم. من فقط 30 سال زندم . این همه چیزایی که تو ذهنم بود وقتی بچه بودم تو ذهنم میگفتم اینا فکر کن عملی بشن چطوری میشه ولی اونقدر منفی بافی میکردن دور و بریام که خودمم باورم میشد الکی ان یا من هذیون میگم. زندگی فقط اینه که من یه بار زندگی میکنم و میخوام چیزی باشم بدون محدودیت. اون ادم رویایی که توی ذهنم ساختم فقط محدودم میکنه اون ادم خیلی محدوده فقط به رویاها. من فقط یه بار زندگی میکنم باید بهترینی باشم که بود مثل اینکه فردا ادم میخواد بمیره چطور زندگی میکنه ؟به فکرای منفی کی اهمیت میده؟ ادما تا زمانی تحملت میکنن که از محدوده ذهنیشون خارج نشی خارج بشی باید هزینه شو پرداخت کنی. نمیدونم اینا کمکت میکنه یا نه. ولی من کل زندگیم دنبال اینا بودم ارزشش رو داشت که بنویسمشون. این همه ادم استعداد دارن ولی به خاطر محدوده ذهنی بقیه استعداد هاشون نابود میشه.
  • کنکوری های 99 نظام جدید

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    197 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @mtnbm سلام امتحانامون ۲۷ تموم میشه احتمالا ۲۸ شروع کنم. هفته دوم تیر هم استراحت میکنم و دوباره از ۱۵ شروع میکنم. آزمون هم قلم چی موفق باشید :)
  • سرعت در حل مسئله

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    MaryaM._.shM
    @moosavi21 خواهش
  • مطالعه برای کنکور ۹۹

26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    706 بازدیدها
    بی احساسب
    @ارش-بهداروند واسه هر کدوم از درسا بالا گفتم چ استادی خوبه خودتم میتونی ببینی اگر تونستی با استاد پیش بری ک هیچ اوکیه اما اگر نشد استادهای دیگرم هستن میتونی ببینی از الان بخونه قبوله
  • شیمی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    ب
    @sedwna جالبه که شیمی یکی از درس های سخت برای هم نظام قدیمی هاست و هم نظام جدیدی ها. پیشنهاد من به شما اینه که مباحثی رو که مشکل داری توی کلیپ های صفر تا صد شیمی مهندس محمد رضا اقاجانی رو ببینی . کلیپ های نظام قدیم تا حد زیادی به مطالب درسی نظام جدید نزدیکن. کلیپ های اقاجانی رو از دست ندهید