Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • خیلی مهم فوری لطفا همه نظر بدهند

33
    0 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    صوفیص
    @vezra در خیلی مهم فوری لطفا همه نظر بدهند گفته است: شما چون انسانی هستین مشکلی از بابت ادبیات و عربی و...درسای عمومی پیدا نمیکنید اگر تلاش کنید . میمونه ریاضیات و زیست و شیمی لحنت حق مطلب رو ادا نکرد گمونم ! نوعی امید درش موج میزنه که واقع بینانه نیست! من گمون نکنم با این شرایط بشه از پس همه ی درسای اختصاصی با هم براومد به خودمم بگن ناراحت میشما:/ ولی به نظرم باید میگفتم:/ فقط یه حالت داره که بتونه از پسش بربیاد اونم اینه که درسایی مث ریاضی, اقتصاد و همچنین منطقش قوی باشه دوست عزیز اگه پایه ی ریاضی نسبتا خوب و ذهن تحلیلگری داشته باشی میشه به موفقیتت امید بست اما اگه این دو مورد برات نهادینه نشده باشه , به نظرم فرصت برای تغییرات اساسی ایجاد کردن کم باشه یادآوری میکنم اینا نظر شخص منه و من شخص خاصی نیستم:face_with_tears_of_joy: موفق باشی @hosein790204 پ.ن : خوب فکراتو کردی؟ رشته های علوم انسانی، به شدت حائز احترامن . مواظب باش اسیر جو غلط حاکم بر جامعه نشی ! و دیگه کسی نیست که نفهمه چی میگم پس باز نمیکنم !
  • شروع درس خواندن از الان! یعنی میشه؟؟؟؟؟

منتقل شده
    5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    خانومخ
    @sbr-abasi سلام دوست عزیز هیچ کاری نشدن نداره ! بار ها گفتم و میگم مهم ترین شاخصه موفقیت اهسته و پیوسته بودنه و این که کیفیت رو فدای کمیت نکنیم شما اگر از همین امروز هم شروع کنی اما این دوتا اصل رو رعایت کنی و وقت و هدفت رو قبول داشته باشی به هرچیزی که میخوای میرسی . تنها نکاتی که نیاز دارید اینه که جا نزنید و نزارید کسی بهتون بگه که نمیتونید . پیوسته درس بخونید و برنامه ریزی منظم داشته باشید و یادتون نره که هیچ کاری شدنی نیس !! موفق باشید :folded_hands_light_skin_tone:
  • شروع درس خواندن از الان! یعنی میشه؟؟؟؟؟

منتقل شده
    5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    hildaH
    اگه امید داشته باشین میشه روحیه و اعتماد به نفس خیلی خوبه چیزی که خیلیا ندارن حتی اگه 0باشین دورهی یکی از معلم هام مث ماها نظام قدیم و جدید بود میگفتن خیلی درس خوندم و رفتن سرجلسه ی کنکور وقتشون گذاشتن شیمی و فیزیک زدن رفتن وارد کنند متوجه شدن مال جدیدو زدن میگفتن خودمو باختم و فقط نشستمو گریه کردم رفتن دانشگاه ازاد چون دولتی دوست داشتند سال دوم هیچ اجباری روشون نبود بی دغدغه 2هفته اخر تصمیم به خوندن گرفتن و تربیت معلم قبول شدن
  • حذف بخشی از زیست

25
    1 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    956 بازدیدها
    DrfariborzD
    @sama61 سلام.دوستان درست گفتن.اونچه که زیست خوندن کنکور رو سخت کرده سوالات ترکیبی کنکور و به تبع اون بانک تست ها و کنکور ازمایشی هاست که چون داوطلب خطی جلو میره یعنی فصل به فصل و مبحث به مبحث در تحلیل سوالای ترکیبی دچار مشکل میشه ولی ولی ولی گام اول همون فصلی خوندنه چاره ای جز این نیست تا نکات مباحث مجزا رو خوب به خاطر نسپاری که نمیشه بین اون ها ترکیب کرد.تا مولکول های زیستی(ساختار ،نقش و...) رو در فصل مولکول زیستی نخونی بعد اندامک های سازنده و ذخیره کننده اون مولکول ها رو در فصل سفر سلول نخونی چطور میخوای مثلا به گزاره تستی مثل شبکه اندوپلاسمی زبر می تواند مولکول زیستی که .... رو تحلیل کنی یا وقتی مراحل تقسیم میوز و ارایش های کروموزومی و گامت و هاگ حاصل از اون رو از فصل میوز نخونی چجوری میشه به سوال ترکبی مثل در اسک قارچ چتری .... جواب بدی.نتیجه اینکه گام اول همون فصلی خوندن و مبحثی تست زدنه.اما اما اما برای اینکه از همون اول به سمت ترکیبی پیش بریم توصیه می کنن فصول به هم مرتبط رو تا جایی که ممکنه پکیج کنین با هم بخونین یا حد اقل فصل مد نظر رو بخونی فصول مرتبطش رو در حد رو خوانی مطالعه کنی.باور کنید رتبه برترای تجربی ده ها بار زیست ها رو خوندن(مصاحبه ها رو حتما گوش کنید) پس فکر نکنین با نیم دور و یه دور زیست قراره ترکیبی بشین.مباحث زیست کنکور چند بخشه:جانوری گیاهی انسانی سلولی_ مولکولی ،ژنتیک،تکامل،رفتار شناسی ژنتیک رو فعلا بذارید کنار (مسائل پدر و مادر وبیماری ها و شجره نامه) ولی میوز و میتوز و محاسبه انواع گامت و هاگ رو خوب بخونین (با دیدن تستای زیاد حل میشه مطمئن باش) ،دستگاه های بدن انسان(عصبی گوارش ...) و بحثای گیاهی (چه اونایی که اخر فصل ها ذکر شده چه اونایی که فصل کاملن :حرکت گیاهی،تنظیم هورمونی...) اغازیان باکتری قارچ رو هم حتما بخونین .رفتار شناسی رو هم حتما.ولی بحثای پروتئین سازی مهندسی ژن ژنتیک جمعیت رو فعلا اگه استرس دارید بذارید برای بعد از مطالعه فصولی که نام بردم.بانک تست ها در فصول مرتبط با ژن و پروتئن و مهندسی اون ها خیلی نکته دارن باید اروم اروم با ارامش و تدریجا نکات اون ها را یاد بگیری(تکرار متن کتاب و درسنامه بانک تست و حرکت بین تست ها و پاسخ تشریحی مولف) یه توصیه:در دوره امادگی کنکور یکنواختی و کسالت درس خوندن که ناشی از محیط تکراری خونه و حرفای تکراری دوستان هست رو بشکنید فضاهای مطالعاتی جدید رو تجربه کنید،فضای مجازی و خرید چند کتاب برای یک درس و دانلود و خرید چند فیلم برای یک درس جز استرس و وسواس هیچ فایده دیگه نداره.یا حق
  • دوستان یه خواهش

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    romisaR
    @hosein790204 این استاد تدریس نکردن پیشو به جاش نظام جدید دوازدهم تدریس کردن
  • چند سوال شیمی

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    686 بازدیدها
    M.ba78M
    @alireza507 در چند سوال شیمی گفته است: @m-bahrami1378 در چند سوال شیمی گفته است: @_maryam_ در چند سوال شیمی گفته است: @m-bahrami1378 شما نوشتی فسفر پنج اکسید بعد فرمول زدی فسفر و‌کلرید الان منظورتون کدوم هس؟ وای ببخشید اشتباه تایپیه منظورم همون p5o10 هست فسفر 5 اکسید میشه P4O10 واکنش تهیشم اینه P4+O2=P4O10 چرا اینهمه برا یه سوال سوتی دادم:face_with_tears_of_joy: اره اره منظورم همون p4o10 هستش:face_with_tears_of_joy: :smiling_face: ممنونم از شما:slightly_smiling_face:
  • زیست نظام قدیم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    358 بازدیدها
    N
    @Khanoome-romisa 😘😘😘😘😘😘
  • فیزیک نظام قدیم

منتقل شده
    22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    592 بازدیدها
    N
    @احمدرضا-عزیزی کارخوبی میکنید
  • هر هفته چند فصل یا درس ادبیات باید خوند؟!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    nsrin79N
    @همیار
  • نیازمند به مشاور یا پشت کنکور با تجربه :(

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    hildaH
    @HadiDoaei سلام میشه بگید از کی شروع کردین برای درس خوندن
  • لطفانظربدین ممنون

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    H
    سلام دوستان نیاز به راهنمایی دارم .من دانشجوی رشته شیمی هستم میخوام کنکور99شرکت کنم فقط هم دارومیخوام امانمیدونم ازکجاشروع کنم خیلی میترسم اشتباه کنم اصلااینکارشدنی هست یان
  • فیزیک نظام جدید

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    ا
    سلام و خسته نباشید عذر میخوام بنده کنکوری نظام قدیم هستم به نظر شما میتونم فیلم های اموزشی فیزیک نظام جدید رو ببینم؟؟؟
  • مشکل در زمان بندی برای مطالعه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    H
    توو این تاپیک یه سری مقاله و فایل صوتی هست که روش برنامه ریزی به صورت کامل توضیح داده شده امیدوارم به دردتون بخوره https://forum.alaatv.com/topic/7255/برنامه-درسی/15
  • فیزیک رو از کجا شروع کنم؟!نظام قدیم تجربی

منتقل شده
    19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    459 بازدیدها
    N
    @sbr-abasi ممنونم❤
  • کنکور و تالیفی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    mahrokhM
    @moein_alizadeh مرسی
  • help me :|

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    sonicS
    @Elimoon مرسی ازت :) ما میتونیم :flexed_biceps_medium-light_skin_tone:
  • ترتیب سوالات

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    romisaR
    @mahrokh مضربی هم با ترتیب تستا پیش میریم دیگه
  • زرد عپومی و اختصاصی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    romisaR
    @mahrokh در مورد این روش آخرای اسفند هرکی بخواد زودترم میشه میری یه آزمون میگیری از خودت اپن تایم بعدش میبینی کجاها یادت رفته ولی خونده بودی میری اول از همه همونا رو میخونی و تست میزنی و مسلط میشی بعدمیری سراغ نخونده ها
  • دوازدهم تجربی چطوری در کنار مدرسه ودروس دوازدهم دروس پایه رو مرور میکنید

21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    286 بازدیدها
    H
    @Khanoome-romisa مبتکران گرفتم ولی اشکالم تو ترجمس البته الان شروع کردم به خوندن واژه نامه
  • سردشدن نسبت به درس خوندن

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    700 بازدیدها
    خانومخ
    @fatemeh_banoo در سردشدن نسبت به درس خوندن گفته است: سلام ... حال شمارو کاملا درک میکنم و میفهمم چ حسی دارید .. اول از همه میخوام بگم که تعیین هدف و حتی تنها برنامه ریزی 100 % تضمین کننده راه موفقیت شما نیست این که شما بهترین برنامه رو بچینید اما بهش عمل نکنید یا اینکه حتی تو ذهنتون هدفتون پزشکی یا هرچیز دیگه ای باشه لزوما باعث درس خوندن شما نمیشه ! بلکه درس خوندن و تلاش شماس که شمارو به هدف میرسونه . شما باید الان هدفت خوب درس خوندن باشه هدف نمرات خوب و معدل خوب باشه ! اینجوری میتونی انگیزه بگیری دوم باید ببینی چه چیزی تو رو سرد کرده نسبت به درس خوندن . گاهی وقتا مشکلات و مباحث خارج از درس افسردگی حتی سبک زندگی میزان خواب و دوستان و اطرافیان به شدت تاثیر میزارن . شاید با ی ساعت خواب مشخص با عوض کردن محل مطالعه سبک خوندن و یا شیوه ازمون و خطا بشه ی جرقه زده بشه تا شمارو به حرکت وادار کنه اگر 100 تا مقاله انگیزشی بخونی یا با موفق ترین ادم های جهان هم حرف بزنی اما خودت ی قدم برای تغییر برنداری عملا هیچ فایده ای نداره ! سوم سعی نکنید هدف یا برنامه ریزی خلی سنگین برای ابتدای راه بردارید !! چون به سرعت زده میشید با تایم زمانی پایین با توجه به مدرسه درس بخونید مثبت فکر کنید و توصیه میکنم هیچ وقت خودت رو با کسی مقایسه نکن . با دوستت با دختر خالت یا شاگرد اول کلاس هرکس ی میزان پیشرفت میکنه و ربطی به کسه دیگه نداره تو فقط باید با دختر بی انگیزه درونت مبارزه کنی درمورد خانواده هم باید بگم که خانواده کمتر از شرایط درس خوندن و روحیه ما خبر دارن . اما وقتی تلاش و شادابی و برنامه ریزی درست شمارو ببینن بهت افتخار هم میکنن . امیدوارم از موقعی که این پیام رو خوندی شروع کنی به حرکت کردن .. موفق باشی :face_blowing_a_kiss: :winking_face: @mhilda