Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • کی فیلم های جمع بندی رو نگاه کنیم؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    547 بازدیدها
    A
    @Vampire_Hunter در کی فیلم های جمع بندی رو نگاه کنیم؟ گفته است: @javadm328 در کی فیلم های جمع بندی رو نگاه کنیم؟ گفته است: چون همایش معجره نمیکنه..فقط پله هایی رو که به پایین میاد روغن مالی میکنه تا سر بخوری و بیای پایین.... والا ما شنیده بودیم همایش دانش اموزا رو میکشه بالا :/ درست شنیدید..ولی جمله منم تیکه نکن دیگه عه.. همایش بچه ها رو از نظر درصدی میکشه بالا و از نظر رتبه ای سر میده پایین!!و رتبش صفر هاش میافته...مفهوم بود؟؟؟؟ولی چون سرعتش زیاده اگه بعدش هوشمندانه عمل نکنید...از سرسره میافتید بیرون و کلا از بازی پرت میشید
  • عاشق ناامید

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Š
    @taha-ahmadi در عاشق ناامید گفته است: سلام وقتی جلوی بقیه از آرزو های بزرگت حرف میزنی خیلی راحت به تو میخندند و مسخره میکنن امیدوارم حداقل اینجا اینطوری نباشه من از روز اولی که رفتم دبیرستان عاشق پزشکی بودم و قلب همیشه فیلم های عمل قلب نگاه میکردم و خودم رو تصور میکردم که دارم یه قلب رو عمل میکنم با انرژی درس خوندم و تست زدم و تلاش کردم اما.... من هنوز هم ناامید نیستم از اول شروع کردم اما میترسم از اینکه دوباره همه چیز رو فراموش کنم دوباره ..... یک عالمه مشاوره رفتم هیچ کس متوجه مشکل درس خوندنم نشده به نظر شما چه کنم؟؟؟؟؟؟ سلام دوست عزیز منم مشکل شما رو در زیست و بخصوص درسای حفظی دارم فقط فراموش میکردم اما کتاب زیست آقای عمارلو رو خوندم واقعا برامن معجزه کرد خیلی عالی همه چیز رو گفته بعدم یه مطلبو خیلی دقیق بخون تا یادت نره مشکلت دقیقا مثله مشکل منه منم بارها زیستو از اول شروع کردم اما بالاخره درست شد قرار نیست بری کنکور و زیست صد بزنی پیش دو یازده تا سوال میاد سعی کن دقیق بخونی
  • عربی و زبان مشکل این روزای من

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    Orkide yasO
    سلام برای عربی منم پیشنهادم همون همایش استاد ناصح زاده س واسه زبان هرشب0 3دقیقه وقتتونو اختصاص بدین به یه ریدینگ و یه کلوز تست!!مخصوصا کلوز اسونه بنظرم مسلط شین که بزنین!واسه گرامر زبان هم بهتره یه وقتی درروز رو اختصاص بدین اگه تو زبان ضعیف نباشی به درصد 50میرسین یاعلی
  • کسی در مورد رشته فوریت های پزشکی اطلاعاتی داره؟؟؟

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    890 بازدیدها
    sobhawnS
    @negwin در کسی در مورد رشته فوریت های پزشکی اطلاعاتی داره؟؟؟ گفته است: هر درسی چند درصد میخواد حدودن؟ فکر کنم برای پسراست ها!
  • کممممممممممممممممممک

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    994 بازدیدها
    KingAlireza7277K
    ??/??????????
  • منصوبات

منتقل شده
    80
    1 رای ها
    80 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    u3fU
    @R.Maryam در منصوبات گفته است: @u3f اونم که تو سایت هست اسمش تست های اردو ن همون نستایی ک استاد تو ویدیو حل میکنننو ک منم نکاتو تو تستا بنویسم! اینا اونا نیس چک کردم
  • دبیری زیست

منتقل شده
    65
    0 رای ها
    65 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    navayedellN
    @sahba دقیقا شاهد این چیزا بودم هعیییی متاسفانه بچه های قوی و با رتبه خوبم نمیان آموزش پرورش
  • 70 روز تا کنکور شیمی و فیزیک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    647 بازدیدها
    romisaR
    @hes-raz بهتره توو فیزیک چن تا مبحث خاص برداری طوری که اون مبحث هم توو کنکور تست خیز باشه هم روون باشه و خیلی سنگین نباشه توو شیمی به نظر من شیمی 2 از همه آسونتره و خوبیش اینه که پایه و پیش نیاز برا بقیه جاهاست و کل حفظیات شیمی 4 و 3 رو بخون اگه خواستی توو شیمی مسئله حل کنی اول واکنش نویسی بخون بعداستوکیومتری فیلمای استاد آقاجانی هم خیلی بهت کمک میکنه
  • 0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    ز
    :no_mouth:
  • درس های پایه و پیش 1

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    Orkide yasO
    @Pedram-0 بستگی به سرعت مطالعه و میزان اطلاعاتتون از مبحث داره اینکه تو اون مبحث هم ضعیف بودین یا قوی هم موثره و البته خود درس ببخشید پیچیده شد خداکنه متوجه شین
  • تاثیر معدل

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    239 بازدیدها
    Orkide yasO
    @Amir-ZZ تاثیر مثبت داره اگه اون دوست عزیز معدل بالایی داشته باشن تو کارنامه قید میشه با تاثیر مثبت ولی اگه معدلتون بالا نباشه اثری نداره نه منفی نه مثبت
  • Helllppppp me

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    445 بازدیدها
    M
    فیزیک عااالی ترین منبع دی وی دی استاد طلوعی هست. واااقعا محشره
  • معجزه!

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    469 بازدیدها
    عااطفهع
    @romina من یه دوستی داشتم اسمش رومینا بود :) همه استادا بهش میگفتن قیافت شبیه رتبه هاس بخون دربیای :joy: یهو اسمت که دیدم یاد اون افتادم الان که رفته دانشگاه دیگه شبیه رتبه ها نیس شبیه دماغ عملیا شده خخخخخخ
  • سوال مشاوره ای

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    G
    سلام لطفا راهنمایی بفرمایید رشته پروتز دندان چه حدود درصدی در هر درس نیاز داره؟
  • زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود تو چه موردی؟ اگه درسی باشه که من :| نرسیدم :| اگه چیز دیگه ای باشه خوشحال میشم کمک کنم :)
  • ادبیات اقای راوش

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    572 بازدیدها
    F
    اره تست زیاد بزن ، واسه قرابت فیلم زیاد تاثیر نداره باید مداوم بخونی و مفاهیم کتاب رو هم دقیق بلد باشی
  • شیمی بالای شصت

قفل شده است منتقل شده
    39
    0 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @Šàřà در شیمی بالای شصت گفته است: @javadm328 در شیمی بالای شصت گفته است: @Šàřà در شیمی بالای شصت گفته است: @Dr.Saraaa در شیمی بالای شصت گفته است: @Šàřà در شیمی بالای شصت گفته است: خیلیا هم میگن شیمی سخت شده نمیتونی بزنی وقت نمیکنی اینا استرس میده اونا از کجا میدونن که تو نمیتونی 60 بزنی؟ :/ چون میگن سخت شده ولی من تستای نودوچهار و نود وپنج رو حل کردم دیدم سخت نشده یه خورده اطلاعات قوی میخواد سخته معلومه سخته...ولی وقتی کنکور سخته درصد 40 شما تراز درصد 70 سال های قبل رو میده.متاسفانه نمیدونم چرا بیشتر بچه گیر میدن که در سال های مختلف درصدای یکی بیارن.زیست 92 و 93 قابل مقایسه با 94 نیست. عجب :expressionless:
  • کمک برنامه

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    407 بازدیدها
    paripariP
    من از حرفات نتیجه گرفتم ی دور خوندی همه رو درسته؟ اگر اینطوره ک زیست وشیمی3ساعت ریاضی فیزیک یک درمیون3ساعت عمومیام یک درمیون دو تا در یک روز بذاری 3ساعت روهم باید بخونی واسه جم بندی فایل دکتر افشار هم واسه کسیکه میخاد از صفر شرو کنه بگوش
  • کمک خاهشا

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    MmdasnM
    @1hamidrza تقریبا همه درساش به یه اندازه سوال میاد و اینکه وقت داری همشو بخونی! :| ولی غیر دو فصل آخر (به نظر من) بقیه سخت نیستن یعنی ٱسون ترن
  • تغییر رشته , لطفا کمک کنید

لطفا راهنماییم تغییر رشته ، لط
    39
    1 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    س
    @حصین در تغییر رشته , لطفا کمک کنید گفته است: @سمیرا۹۶ دوست گرامی . شرایط قبولی تو دانشگاه آزاد دندانپزشکی کرج یا تهران چجوری ؟! رتبه باید تو کنکور چجوری باشه ؟! سلام.من از رتبه های آزاد اطلاع دقیقی ندارم اما فک کنم باید زیر ۳۰۰۰ باشه.