IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۸۲۰.jpg IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۵۵۴.jpg IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۴۰۸.jpg
سلام دوستان بزرگوار لطفا ببینید جواب این تستا همون گزینه ای هست که هایلایت شده؟ اگه نه جواب کدومه؟ ممنون
مال رشته انسانیه ولی ساده ان
@دانش-آموزان-آلاء @انسانیا @ریاضیا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
Screenshot_20220311_144728.png
در جلسه 25 ریاضی انسانی آقای امینی
سوال آخر : درباره این است که باید از میان مجموعه 10 عضوی زیر مجموعه های حداقل 3 عضوی را محاسبه کنیم
و استاد نوشتند:
زیرمجموعه های 3 عضوی یا زیرمجوعه های 4 عضوی یا زیرمجموعه های 5 عضوی یا .....
سوال من این است چرا ایشان ننوشتند:
زیرمجموعه های 3 عضوی و زیرمجموعه های 4 عضوی و زيرمجموعه های 5 عضوی و......
ریاضی انسانی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
#تدریس #ریاضی_انسانی جلسه 16 - قسمت دوم لگارتیم
آقای #امینی راد
#انسانیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/43/26/5609
@alaa_sanatisharif
آلا
لگاریتم (قسمت دوم)
بچه ها این جلسه می خوایم براتون ادامه فرمول های لگاریتم و معادلات لگاریتمی رو درس بدیم . مثالهای جوندار و جدیدی براتون حل خواهیم کرد . که ان شاالله بب... -
توضیحات جلسه 15 :
لگاریتم قسمت اول
توضیح مفاهیم پایه لگاریتم و حل چند مثال
یادآوری اعداد تواندار تدریس شده در جلسه 1
فرمول های لگاریتم
حل دو تست از سال 82 و 92 -
توضیحات جلسه 16 :
لگاریتم قسمت دوم
ادامه فرمول های لگاریتم
حل چند مثال برای فرمول های لگاریتم
معادله های لگاریتم با چند مثال + حل دو تست از سال های 93 و 95 -
حسین ثار الله در ریاضی انسانی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
توضیحات جلسه 16 :
ممنون قرار گرفتن
-
صرفاً در مورد درس "ریاضی" کنکور انسانی با ریاضی-تجربی عرض میکنم: مباحث رشته های ریاضی و تجربی خیییییییییییییلی بیشتر و پیچیده تر از انسانیه فکر کنم عدالت آموزشی حکم میکنه که به یه نسبت حرکت نکنند و مطابق سنگینی و حجم کار پیش برند. درکش زیاد سخت نیست.
لفظ "لفت دادن" هم زیاد متناسب با محیط اینجا و تلاش بی شائبه ی کارکنان زحمتکش آلا نیست. -
پاسخ به کاربر venushello3 :
سلام مجدد ! ( بنده ''صرفااا'' نگفتم )
اگر شما مدیر یا ادمین سایت هستین : بنده عذر خواهی میکنم و منظوری نداشتم میخواستم سریع تایپ کنم و همیشه قدر دان شما هستم .
و اگر شما از کاربران هستین : نحوه و لفظ حرف زدن من به شما مربوط نیست . (اتمام)
موفق باشید. -
معلومه اصلاً منظور منو درک نکردی ها! واقعاً که :| آدم باید بیاد ترجمه و تفسیر هم بکنه
"صرفاً " برای این بود که منظورم این بود که در مورد درس ((ریاضی)) انسانی ها حرف میزنم نه بقیه درساشون. که به نسبت، ریاضی انسانی ها در مقابل تجربی ریاضی ساده تره؛ ولی مثلاً ادبیات و عربی انسانی ها سخت تر و کامل تر از مال مائه.
لطفاً بعد اینکه پیامو خوندیو به نظر خودت منظور اون شخصو کامل(!) متوجه شدی بیا اینجوری جواب بده.
منم از کاربرانم ولی اینکه از کاربرانم یا مدیر یا ادمین یا پشت پرده یا پشت صحنه یا staff یا...... به شما مربوط نیست. اگه به انسانهای اطرافمون لحنشونو تذکر ندیم جامعه مون از اینی که هست ناعادل تر میشه. باور کن. -
پاسخ به کاربر venushello3 :
بازم سلام مجدد !!!!! دوست ندارم بحث رو ادامه بدم ولی خب باید گفت : توی فضای وب فارسی واقعا نمیدونم چرا همه به نظرات کاربران دیگه از دید بالا نگاه میکنند و گویا فکر میکنند جامعه شناس یا روانشناس و ... هستند و حق دخالت توی نظرات دیگران رو حق پدریشون میدونن و فکر میکنند اگه پاسخ دندان شکانی به کاربر x روندن ممکنه نظر اون فرد روی لایه های عمیق فرهنگی جامعه تاثیر بذاره دوست خوبم ایده ها فقط ایده هستند نظرات فقط نظرن! نمونه اش فضای های اینستا . منم مجددا عرض میکنم نظر من به هیچ کس به جز مسئول سایت ارتباط نداره! در ضمن شما گفتین'' صرفا در مورد درس ریاضی عرض میکنم ''ولی من در پیام اول من گفتم در مورد رشته انسانی (نه فقط ریاضی ! )زیرا که حتی منطق و فلسفه هم خیلی دیر فیلم هاش منتشر میشه پس قبل از اینکه درک بالاتون رو به رخ دیگران بکشین دقتتون رو بالا ببرید و ... ! مطلب دیگر اینکه به صورتی کلی به رشته انسانی در تمام بخش های اموزش ( کتاب - ازمون - فیلم اموزشی و .. (البته به جز آلای عزیز) ) کم توجهی میشه وقتی از موضوعی خبر ندارید لطفا سکوت اختیار کنید ! امید وارم که در آخر متوجه منظور من شده باشین اقا یا خانم مجهز به درک بالا !!قضاوت با دوستان ! بدرود !
-
انصافا به انسانی توجه نمیکنید
همه درسا حتی نصفش رو هم فیلم نزاشتین
ریاضی جلو نمیره-فلسفه که اصلا نزاشتین...منطق که جلو نمیره
اما مرسی بابت سایتتون...فوق العاده ست...متشکرم
به فکر ما انسانیا هم باشید -
سلام ممنون از مدیرت و معلمین الا من تازه شرو کردم ریاضی ولی چرا جزوه هارو نمیزارید؟؟
-
يه سوال دارم، از دنباله حسابي و هندسي انساني ميشه براي تجربي استفاده كرد؟ يا استاد اميني اين مبحثارو براي تجربي هم تدريس ميكنن؟
-
HaDs در ریاضی انسانی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
يه سوال دارم، از دنباله حسابي و هندسي انساني ميشه براي تجربي استفاده كرد؟ يا استاد اميني اين مبحثارو براي تجربي هم تدريس ميكنن؟
سلام
صفرتا صد ریاضی تجربی یعنی از 0 تا 100 ریاضی تجربی -
عبارتهای جبری خیلی سخته کامل یاد نگرفتم چیکار کنم؟
-
سلام لطفا این سوال جواب بدید بعد از دیدن فیلم ها درسنامه هایی که تو کتب های کمک اموزشی مثل خیلی سبز هست رو بخونیم یا فقط تتستشو بزنیم
-
چرا جواب نمیدی
-
چرا قسمت دوم تابع رو نمیزارین؟؟؟من این هفته امتحان دارم تابع رو
تورو خدا زودتر بزارین -
زود بزارید تا این جمعه قسمت دوم بزارید منم این هفته ازمون دارم