IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۸۲۰.jpg IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۵۵۴.jpg IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۴۰۸.jpg
سلام دوستان بزرگوار لطفا ببینید جواب این تستا همون گزینه ای هست که هایلایت شده؟ اگه نه جواب کدومه؟ ممنون
مال رشته انسانیه ولی ساده ان
@دانش-آموزان-آلاء @انسانیا @ریاضیا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
Screenshot_20220311_144728.png
در جلسه 25 ریاضی انسانی آقای امینی
سوال آخر : درباره این است که باید از میان مجموعه 10 عضوی زیر مجموعه های حداقل 3 عضوی را محاسبه کنیم
و استاد نوشتند:
زیرمجموعه های 3 عضوی یا زیرمجوعه های 4 عضوی یا زیرمجموعه های 5 عضوی یا .....
سوال من این است چرا ایشان ننوشتند:
زیرمجموعه های 3 عضوی و زیرمجموعه های 4 عضوی و زيرمجموعه های 5 عضوی و......
ریاضی انسانی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
انصافا به انسانی توجه نمیکنید
همه درسا حتی نصفش رو هم فیلم نزاشتین
ریاضی جلو نمیره-فلسفه که اصلا نزاشتین...منطق که جلو نمیره
اما مرسی بابت سایتتون...فوق العاده ست...متشکرم
به فکر ما انسانیا هم باشید -
سلام ممنون از مدیرت و معلمین الا من تازه شرو کردم ریاضی ولی چرا جزوه هارو نمیزارید؟؟
-
يه سوال دارم، از دنباله حسابي و هندسي انساني ميشه براي تجربي استفاده كرد؟ يا استاد اميني اين مبحثارو براي تجربي هم تدريس ميكنن؟
-
HaDs در ریاضی انسانی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
يه سوال دارم، از دنباله حسابي و هندسي انساني ميشه براي تجربي استفاده كرد؟ يا استاد اميني اين مبحثارو براي تجربي هم تدريس ميكنن؟
سلام
صفرتا صد ریاضی تجربی یعنی از 0 تا 100 ریاضی تجربی -
عبارتهای جبری خیلی سخته کامل یاد نگرفتم چیکار کنم؟
-
سلام لطفا این سوال جواب بدید بعد از دیدن فیلم ها درسنامه هایی که تو کتب های کمک اموزشی مثل خیلی سبز هست رو بخونیم یا فقط تتستشو بزنیم
-
چرا جواب نمیدی
-
چرا قسمت دوم تابع رو نمیزارین؟؟؟من این هفته امتحان دارم تابع رو
تورو خدا زودتر بزارین -
زود بزارید تا این جمعه قسمت دوم بزارید منم این هفته ازمون دارم
-
ای خدااااااااا...تابع قسمت دومشم بزارین دیگه...
ازمون داریم این هفته...چرا اذیت میکنین؟؟؟ -
چرا مباحث احتمال و فاکتوریل را قرار نمی زارن لطفا این دو مبحث را همه بزارین
-
لطفا معادله ی درجه ی دوم هم بذارید. اقای امینی گفتند کلیپش هست اما خب نیستش
در واقع رسم معادله ی درجه دوم هست اما خودش نه -
کسی جواب نمیده اینجا؟
-
ramyar سلام واس انسانی ها ارزش قایل نیستن ولی فک کنم باید بری فیلم های اولی یعنی سال اول دبیرستانو ببینی
-
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:حداقل این ها رو می خواد:
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون)میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه)دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق) -
سلام فایل ریاضی انسانی آقای امینی راد جلسه 26 احتمال (قسمت دوم) اشتباها به جاش شیمی آقاجانی گذاشتین لطفا اصلاح شود