مشورت تحصیلی
-
sahba برای هر کسی که داره تلاش میکنه موفقیت آرزو میکنم
الهی که همه شما عزیزای دل به چیزی که دلتون میخواد برسید -
sahba برای هر کسی که داره تلاش میکنه موفقیت آرزو میکنم
الهی که همه شما عزیزای دل به چیزی که دلتون میخواد برسید@minaaaaa
ممنونم
ان شا الله
هم چنین شما :" -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehdi_zangane تشکر از کمکتون
-
سلام.من یه خورده دیر به الا اضافه شدم و یه سری از درسا مثل شیمی رو هم نمی خواستم نگاه کنم اما الان تصمیمم عوض شده ولی اگه بخوام اینار رو ببینم باید کل روز بشینم فیلم نگاه کنم خوب صبح تاظهر هم مدرسه هستم و جزوه نوشتن خیلی طول میکشه مثلا دیفرانسیل یه کلاس30minحدودا50minطول میکشه که جزوه بنویسم اینجوری فقط دلم خوشه که نوشتم وگرنه اصلا به مبحث مسلط نیستم مثلا بخوام 6تادرسام با الا جلوبیام(فزیک و دینی و دیف و گسسته و شیمی و شاید هم گسسته)هر خوب کل روز باید وقت بذارم.به نظر شما چی کارکنم که هم بتونم با اینا پیش بیام و هم تمام وقتم نذارم اموزش.وقتی با این موضوع مواجه میشم خیلی اعصابم خورد میشه طوری بعضی وقتا می گم اصلا قید کنکور بزنم.
-
منظورم شایدم تحلیلی بود
-
سلام.من یه خورده دیر به الا اضافه شدم و یه سری از درسا مثل شیمی رو هم نمی خواستم نگاه کنم اما الان تصمیمم عوض شده ولی اگه بخوام اینار رو ببینم باید کل روز بشینم فیلم نگاه کنم خوب صبح تاظهر هم مدرسه هستم و جزوه نوشتن خیلی طول میکشه مثلا دیفرانسیل یه کلاس30minحدودا50minطول میکشه که جزوه بنویسم اینجوری فقط دلم خوشه که نوشتم وگرنه اصلا به مبحث مسلط نیستم مثلا بخوام 6تادرسام با الا جلوبیام(فزیک و دینی و دیف و گسسته و شیمی و شاید هم گسسته)هر خوب کل روز باید وقت بذارم.به نظر شما چی کارکنم که هم بتونم با اینا پیش بیام و هم تمام وقتم نذارم اموزش.وقتی با این موضوع مواجه میشم خیلی اعصابم خورد میشه طوری بعضی وقتا می گم اصلا قید کنکور بزنم.
محمد phd سلام. اگه وقت میذارید برای فیلم ها طوری بهشون دقت کنید که کار یک بار مرور رو هم انجام داده باشید . به هیچ وجه قید کنکورو نزنید چون یک روز به شدت پشیمون میشید . ازین لحظه ای که توش هستید و در حال گذره بهترین استفاده رو بکنید حتی اگه نتیجه ی دلخواه رو نگیرید. نتیجه اون چیزی نیست که ما تصور میکنیم. هر تلاشی نتیجه ای داره که شاید به نظر ما کوچیک باشه چه بسا تاثیرات مثبت فراوانی رو در دراز مدت داشته باشه
-
سلام . من دوتا سوال داشتم
اولی اینه که کسی میدونه پایین ترین درصد های مورد نیاز برای قبولی در رشته پزشکی ، فقط پزشکی تو منطقه 3 در دروس مختلف چند هست ؟
و دوم اینکه زوج درس یعنی چی ؟ من 10 سال هست که از درس دور شدم و حالا دوس دارم بخاطر علاقه ایی که به رشته پزشکی و خدمت به مردم مملکتم تو مناطق محروم دارم بشینم و بخونم . فرصتمم کمه اما بعضا بعضی از چیز ها رو میشنوم که دقیق نمیدونم چیه . تو آزمون های قلم چی ثبت نام کردم ، تو بعضی از قسمت ها مثلا زده زوج درس شیمی 3 که دقیق نمیتونم بفهمم منظورش چیه . لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه . ممنون -
سلام . من دوتا سوال داشتم
اولی اینه که کسی میدونه پایین ترین درصد های مورد نیاز برای قبولی در رشته پزشکی ، فقط پزشکی تو منطقه 3 در دروس مختلف چند هست ؟
و دوم اینکه زوج درس یعنی چی ؟ من 10 سال هست که از درس دور شدم و حالا دوس دارم بخاطر علاقه ایی که به رشته پزشکی و خدمت به مردم مملکتم تو مناطق محروم دارم بشینم و بخونم . فرصتمم کمه اما بعضا بعضی از چیز ها رو میشنوم که دقیق نمیدونم چیه . تو آزمون های قلم چی ثبت نام کردم ، تو بعضی از قسمت ها مثلا زده زوج درس شیمی 3 که دقیق نمیتونم بفهمم منظورش چیه . لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه . ممنوننوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۵، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm.mehdi سلام.کدوم شهر هستید؟"
زوج درس یعنی اینکه مثلا توی درسی مثل شیمی پایه شما مختارید یا شیمی دو بخونید یا شیمی 3 و توی آزمون فقط باید به یکیشون جواب بدید.اگر ابهامی هست بگید -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۵، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد phd سلام نیاز نیست همه ی فیلم هارو ببینید فقط جایی که احساس ضعف دارید رو ببینیدتوی مدرسه هم سعی کنید عالی به درسا گوش کنید که حیف نشه زمانتون.به امید خدا اینطور حل میشه مشکلتون
-
m.mehdi سلام.کدوم شهر هستید؟"
زوج درس یعنی اینکه مثلا توی درسی مثل شیمی پایه شما مختارید یا شیمی دو بخونید یا شیمی 3 و توی آزمون فقط باید به یکیشون جواب بدید.اگر ابهامی هست بگیدmehdi_zangane ممنونم دوست عزیز . کاملا متوجه شدم
-
Vezra ببینید مشکل سرعت با تمرین زیاد رفع میشه.این روش مثلا 30 دقیقه 20 تا تست خوبه ولی به شرطی که شما مهارت رد کردن تست هم بلد باشید یعنی شما یه سری تست ها رو به خاطر خیلی سخت بودن یا زمان بر بودن باید علامت بزنید وبذارید آخر.یادتون باشه امتیاز همه تست ها برابره.پس اگر دارید تست زمان دار میزنید حتما یه حرکتیمثل تکنیک ضربدر منفی کانون بایستی اجرا کنید.وبعدشم که زمانتون تموم شد بیاید تلاش کنید تستای نزده اتونم حل کنید.اینم میشه تکنیک دو خودکار کانون.پس حواستون باشه زمان دار زدن این نیس که بیاید از تست 1 بزنید و دونه دونه برید جلو بلکه دقیقا یعنی یه تستو رها کن ومدیریت زمان داشته باش. برای منبع تست هم اینو بدونید مهم ترین وعالی ترین و اولیین منبعتون برا تست زدن ، تستای کنکوره.همه اشو زدید ،خب دمتون گرم حالا برید تالیفی بزنید و دوباره وچند باره تستای کنکورو حل کنید...
تکنیک تست زدن با دو خودکار :
با اجرای این تکنیک میتوانید هم میزان دانش خود را بررسی کنید و هم سرعت عمل خود را افزایش داده و تنظیم وقت را بیاموزید.سؤالها را یک بار در زمان تعیینشده با خودکار آبی پاسخ دهید.پس از پایان زمان مقرر، خودکار خود را عوض کنید.هنگامی که خودکار را به دست گرفتید سؤالاتی را که سریعاً پاسخ داده بودید یک بار دیگر با دقت مطالعه کنید. قبل از تصحیح پاسخنامه میتوانید بعضی از اشتباهاتتان را خودتان پیدا کنید. منظور اشتباهاتی است که در اثر بیدقتی، عجله، اشتباه در محاسبه، جابهجا زدن گزینهها و موارد دیگر اتفاق میافتد.اگر خودتان بتوانید اشتباهات خود را بیابید تجربهای پیدا خواهید کرد که در کنکور اصلی دچار چنین اشتباهاتی نشوید.هر داوطلب ویژگیهای خود و اشتباهات مخصوص خود را دارد. باید اشتباهات خودتان را کشف کنید و در کنکور، آنها را تکرار نکنید و کمتر نمرهی منفی بگیرید.
ضمناً هنگامی که خودکار قرمز در دستتان است یک بار دیگر سؤالهایی را که در ابتدا به آنها پاسخ نداده بودید مطالعه کنید. شاید این بار که عجله ندارید بتوانید به چند سؤال پاسخ دهید.تکنیک ضربدر منفی چیست و چگونه اجرا میشود؟
یکی از تکنیکهای مدیریت زمان در جلسهی آزمون، تکنیک ضربدر منفی است.
این تکنیک بر این اساس استوار است که،شما بتوانید در اولویت اول و در بهترین زمان به تمامی سوال هایی که بلد هستید ،پاسخ بدهید.
هنگامی که سوال ها را میخوانید،با سه نوع سوال روبرو خواهید شد:
1-سوال هایی که پاسخ آنها را بلدید و کاملا به حل سوال تسلط دارید و میتوانید در زمان تعیین شده برای آن سوال و یا حتی در زمانی کمتر به آن پاسخگو باشید، که در مواجهه با این سوال ها،به سوال پاسخ دهید و سراغ سوال بعدی بروید.
2-سوالهای وقت گیر:سوالهایی که گرچه تا حدودی آن را بلد هستید اما هنوز به تسلط کافی برای حل آن سوال در زمان مقرر نرسیده اید و یا سوالهایی که علی رغم تسلط شما بر مطلب ذاتا سوال های وقت گیری هستند.
نکتهی مهم در مواجهه با این سوال ها تشخیص زود هنگام آن ها و زدن ضربدر کنار سوال و رفتن سراغ سوال بعدی میباشد. اما اکثر دانش آموزان در مواجهه بااین سوال ها بعد از آنکه زمان معیین شده برای این سوال و یا حتی زمانی بیشتر از آن گذشت،کنار سوال ضربدر میزنند و سپس از آن سوال گذشته و در آخر هم وقت کم میآورند. لازمه ی تشخیص زودهنگام سوال های وقت گیر تمرین تستی و تشریحی کافی در منزل میباشد.3-سوالهایی که پاسخ به آن ها را بلد نیستید و در مواجهه با این سوال ها باید کنار سوال علامت منفی بزنید و سراغ سوال بعدی بروید.
پس از اینکه به تمام سوال هایی که بلد هستید پاسخ داده اید،میتوانید در اولویت دوم سراغ سوال هایی که کنار آن ها علامت ضربدر دارد بروید و سپس در صورتی که وقت باقیست در اولویت سوم، سراغ سوال هایی که کنار آن ها علامت منفی دارد بروید. البته باید حواستان به نمره منفی باشد و بدانید که لازم نیست به تمام سوال ها پاسخ بدهید.
منبع ضربدر منفی و دو خودکار سایت کانون هستش.نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۵، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط m.m انجام شدهmehdi_zangane
خیلی ممنون,پستاتون خیلی کمک کننده و مفیده
دیروز داشتم زیست میخوندم بعد میخواستم تنبلی کنم بذارمش کنار که یاده این حرفتون افتادم که :
اول اینکه امیدتون رو از دس بدید و اونو کنار بگذارید وچند وقت دیگه دوباره به فکر خوندن اون درس بیفتید و دوباره این سیکل تکرار بشه و الی آخر ...
دوم اینکه بازم با سماجت برگردید و همون مبحث رو با دقت بیشتر بخونید و دوباره سراغ تست ها برید و این بار خودتون میبینید که بیشتر از بار اول جواب میدیداینو در نظربگیرید که کار آسونی نیست چند بار خوندن یه مطلب این همون پشتکاری هست که اول به عنوان یه عامل موفقیت معرفیش کردم.
و سماجت کردمو خوندم و یادش گرفتم
خیلی خیلی مچکر -
سلام خسته نیاشید آقای زنگنه
من تا الان پایه هیچی کار نکردم و اصلا تا الان تست پایه نزدم و همیشه تو قلمچی پایه رو صفر میزدم
من واسه آزمون 8 بهمن آماده شم یا آزمون 15 بهمن؟
توی پیش دانشگاهی عقب نیستم و با آزمون میرم جلو و واقعا گیر کردم که پایه رو چیکار کنم.. مشکل اینجاس که توی این مدت 2 هفته تا آزمون 8 بهمن نمیشه مباحث آزمون رو خوند واسه همین از شما کمک خواستم که راهنماییم کنید -
من تا الان پایه هیچی کار نکردم و اصلا تا الان تست پایه نزدم و همیشه تو قلمچی پایه رو صفر میزدم
توی پیش دانشگاهی عقب نیستم و با آزمون میرم جلو و واقعا گیر کردم که پایه رو چیکار کنم.. مشکل اینجاس که توی این مدت 2 هفته تا آزمون 8 بهمن نمیشه مباحث آزمون رو خوند واسه همین از شما کمک خواستم که راهنماییم کنیدerfan199
منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم -
mehdi_zangane
خیلی ممنون,پستاتون خیلی کمک کننده و مفیده
دیروز داشتم زیست میخوندم بعد میخواستم تنبلی کنم بذارمش کنار که یاده این حرفتون افتادم که :
اول اینکه امیدتون رو از دس بدید و اونو کنار بگذارید وچند وقت دیگه دوباره به فکر خوندن اون درس بیفتید و دوباره این سیکل تکرار بشه و الی آخر ...
دوم اینکه بازم با سماجت برگردید و همون مبحث رو با دقت بیشتر بخونید و دوباره سراغ تست ها برید و این بار خودتون میبینید که بیشتر از بار اول جواب میدیداینو در نظربگیرید که کار آسونی نیست چند بار خوندن یه مطلب این همون پشتکاری هست که اول به عنوان یه عامل موفقیت معرفیش کردم.
و سماجت کردمو خوندم و یادش گرفتم
خیلی خیلی مچکرنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۵، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط mehdi_zangane انجام شدهm.m خواهش میکنم. خوشحالم که کمک کوچیکی بوده براتون.و آفرین به تلاشتون، جنگنده وپر از امید باشید به امید خدا موفقیت همراهش میاد
-
توی پیش دانشگاهی عقب نیستم و با آزمون میرم جلو و واقعا گیر کردم که پایه رو چیکار کنم.. مشکل اینجاس که توی این مدت 2 هفته تا آزمون 8 بهمن نمیشه مباحث آزمون رو خوند واسه همین از شما کمک خواستم که راهنماییم کنیدنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۵، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط mehdi_zangane انجام شدهerfan199 سلام .ببینید شما اگر الان پایه رو دست نخورده بذارید به حال خودش یه فرصت دیگه برا خوندنش دارید از حدود 21 اسفند تا 6 فروردین که اگر دقت کنید حدود 16 روز میشه یعنی حدود 3 روز بیشتر از زمان این آزمون .پس اگر الان ترسیدید که نمیرسید اون موقع هم اوضاع همینه.
حالا توصیه من .شما از آزمون 15 بهمن یه پایه رو سفت و سخت باید بخونید و این قسمتو دیگه شل نگیرید. حالا اون پایه ای که قرار بوده توی این نیمسال بخونید رو چیکار کنیم؟ نمیشه که دس نخورده ولش کرد چون دس نخورده باقی میمونه تقریبا تا روز کنکور، پس شما برای اینکه هم نیم سال دومتون رو خوب شروع کنید هم این پایه به امان خدا ول نشه .برنامه آزمون 8 و 15 بهمن رو به موازات جلو ببرید یعنی توی این 2 هفته که برای آزمون پایه وقت دارید حدود 30 درصد زمانتونو اختصاص بدید به آزمون 15 ام.70 درصد باقیمونده رو حتما حتما چند درس مهمتون رو بخونید.این درسا عربی و زیست وشیمی برای تجربی . وعربی ریاضی فیزیک برای بچه های ریاضی هستش.
پس یادتون باشه پایه رو اگه رها کنید ، قبل عید هم به همین دلیل رهاش میکنید.پس اون درسایی که گفم حتما باید مطالعه بشن. تا قبل عید آرامشتون بیشتر باشه.
(البته هرجایی هم دیدید زمان اضافه آوردید توی برنامه نیم سال دوم این پایه ای که کم لطفی کردید در حقش رو یه مطالعه ای کنید(از 8 بهمن به بعد تا 20 اسفند) )
موفق باشید به امید خدا. -
m.m خواهش میکنم. خوشحالم که کمک کوچیکی بوده براتون.و آفرین به تلاشتون، جنگنده وپر از امید باشید به امید خدا موفقیت همراهش میاد
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۵، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط m.m انجام شدهmehdi_zangane
مچکرم
و باز هم ممنون از راهنماییهای عالیتون و انگیزه هایی که میدید
پیش به سوی موفقیت -
erfan199 سلام .ببینید شما اگر الان پایه رو دست نخورده بذارید به حال خودش یه فرصت دیگه برا خوندنش دارید از حدود 21 اسفند تا 6 فروردین که اگر دقت کنید حدود 16 روز میشه یعنی حدود 3 روز بیشتر از زمان این آزمون .پس اگر الان ترسیدید که نمیرسید اون موقع هم اوضاع همینه.
حالا توصیه من .شما از آزمون 15 بهمن یه پایه رو سفت و سخت باید بخونید و این قسمتو دیگه شل نگیرید. حالا اون پایه ای که قرار بوده توی این نیمسال بخونید رو چیکار کنیم؟ نمیشه که دس نخورده ولش کرد چون دس نخورده باقی میمونه تقریبا تا روز کنکور، پس شما برای اینکه هم نیم سال دومتون رو خوب شروع کنید هم این پایه به امان خدا ول نشه .برنامه آزمون 8 و 15 بهمن رو به موازات جلو ببرید یعنی توی این 2 هفته که برای آزمون پایه وقت دارید حدود 30 درصد زمانتونو اختصاص بدید به آزمون 15 ام.70 درصد باقیمونده رو حتما حتما چند درس مهمتون رو بخونید.این درسا عربی و زیست وشیمی برای تجربی . وعربی ریاضی فیزیک برای بچه های ریاضی هستش.
پس یادتون باشه پایه رو اگه رها کنید ، قبل عید هم به همین دلیل رهاش میکنید.پس اون درسایی که گفم حتما باید مطالعه بشن. تا قبل عید آرامشتون بیشتر باشه.
(البته هرجایی هم دیدید زمان اضافه آوردید توی برنامه نیم سال دوم این پایه ای که کم لطفی کردید در حقش رو یه مطالعه ای کنید(از 8 بهمن به بعد تا 20 اسفند) )
موفق باشید به امید خدا.mehdi_zangane ممنون واسه راهنماییتون
-
mehdi_zangane ممنون واسه راهنماییتون
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۵، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan199 خواهش میکنم. موفق باشید به امید خدا
-
سلام
ببخشید اگه میشه پرسش منو در صورت اطلاع،پاسخ بدید
صد زدن درس عمومی تاثیر خاصی داره یا نه؟
مثلا زبان و عربی رو هر دو رو هشتاد بزنیم با این که زبانو 100 بزنیم و عربیو 60 یکسانه اثرش؟