Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. مشورت تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

مشورت تحصیلی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
موفقیتکنکورمشورت
295 دیدگاه‌ها 44 کاربران 17.9k بازدیدها 46 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • VezraV آفلاین
    VezraV آفلاین
    Vezra
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Vezra انجام شده

اقای زنگنه..من چون دیر شروع به خوندن کردم به دلیل مشکلاتی که داشتم....خیلی از درسا رو نصفه خوندم...
    فک میکنم درباره دروس اختصاصی نمیتونم تا کنکور خوب تمومش کنم...البته تو فیزیک مشکلی..ندارم...
    و تو عمومی ها مخصوصا ادبیات و زبان عالی ام....دینی هم که مشکلی ندارم... عربی هم مشکلی نیس
    برای ریاضیات تو تحلیلی و گسسته خوبم ...برای دیفرانسیل و حسابان اینا به تمرین احتیاج دارم تست زیاد...ولی وقت نمیکنم زیاد تست بزنم...
    همینطور شیمی ...تو محاسباتش به شدت ضعیفم...
    از نظر شما اگر من عمومی هارو به حد عالی برسونم...یعنی بالای 80 درصد و 90 درصد...و فیزیک رو هم همینطور....چون میدونم میتونم وقوی هستم
    میتونم مهندسی کامپیوتر شریف قبول شم؟..

mehdi_zanganeM 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • VezraV Vezra

اقای زنگنه..من چون دیر شروع به خوندن کردم به دلیل مشکلاتی که داشتم....خیلی از درسا رو نصفه خوندم...
      فک میکنم درباره دروس اختصاصی نمیتونم تا کنکور خوب تمومش کنم...البته تو فیزیک مشکلی..ندارم...
      و تو عمومی ها مخصوصا ادبیات و زبان عالی ام....دینی هم که مشکلی ندارم... عربی هم مشکلی نیس
      برای ریاضیات تو تحلیلی و گسسته خوبم ...برای دیفرانسیل و حسابان اینا به تمرین احتیاج دارم تست زیاد...ولی وقت نمیکنم زیاد تست بزنم...
      همینطور شیمی ...تو محاسباتش به شدت ضعیفم...
      از نظر شما اگر من عمومی هارو به حد عالی برسونم...یعنی بالای 80 درصد و 90 درصد...و فیزیک رو هم همینطور....چون میدونم میتونم وقوی هستم
      میتونم مهندسی کامپیوتر شریف قبول شم؟..

mehdi_zanganeM آفلاین
      mehdi_zanganeM آفلاین
      mehdi_zangane
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط mehdi_zangane انجام شده

Vezra سلام.ببینید شما اگر اکثر رتبه های برتر رو نگاه کنید عمومی هاشون درصدشون بالاس.پس عمومی خیلی فاکتور مهمیه که حتما باید داشته باشید. متاسفانه خیلی از بچه ها عمومی هارو خوب نمیخونن و این به ضررشونه.پس عمومیتون رو حتما به سطح عالی برسونید که بسیار کمک کنندس. در مورد درسای اختصاصی مثلا شیمی که گفتید محاسبات ضعف هستید حدود 67 درصد سوال ها غیر محاسباتی هستن پس شما حتی اگه هیچ مساله ای حل نکنید 67 درصد دارید که واقعا با تلاش نصف مسایلش رو هم که فکر میکنم سخت نباشن رو بتونید حل کنید. یعنی حدود 82 درصد .که بسیار درصد خوبی برای شیمی هست. که حالا شما 82 هم نزن 65 بزن. ریاضی هم که بخش دیفرانسیل وریاضی پایه واقعا نیاز به تست داره اگر تلاش کنید با توجه به شرایط تحلیلی و گسسته اتون میشه 60 70 درصد زد باید زمان بذارید چاره ای ندارید. فیزیک رو هم که میگید خوبید .البته خوب افراد مختلف با هم فرق داره.
      با این اوصاف مثلا این کارنامه ها رو ببینید گویا هستن کاملا :
      پ.ن : اینا دو نفر از قبولی های سال 95 کامپیوتر شریف هستن
      پ.ن2 : منبع عکسا سایت کانون هستش

1_1484033812266_2.JPG
      0_1484033812266_1.JPG

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • sahbaS آفلاین
        sahbaS آفلاین
        sahba
        فارغ التحصیلان آلاء
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
        اگه دو تا درس عمومیو صد بزنیم و دو تا رو مثلا شصت تاثیرش بیشتر از اینه که هر چهارتارو مثلا هشتاد بزنیم؟(با فرض یکسان بودن ضریبشون)ینی ایا صد زدن تاثیر خاصی داره یا نه؟

وقتی تویی و بغض طنز و طنز بغض آلود...

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • sahbaS sahba

سلام
          اگه دو تا درس عمومیو صد بزنیم و دو تا رو مثلا شصت تاثیرش بیشتر از اینه که هر چهارتارو مثلا هشتاد بزنیم؟(با فرض یکسان بودن ضریبشون)ینی ایا صد زدن تاثیر خاصی داره یا نه؟

M آفلاین
          M آفلاین
          meysam
          دانش آموزان آلاء

sahba سلام.بشین بخونو به چیزا فک نکن.
          هدفتو بر اساس تواناییت بذار و همونو دنبال کن.
          این طوری اذیت میشی چون به این درصدا نمیرسی.(2تا 100 و 2 تا 60)
          ولی اگه درصدات خوب وبه هم نزدیک باشه بهتره تا دور از هم.

چه قدر پنچره زیباست اگر بگذارند
          چشم مخصوص تماشاست اگر بگذارند
          من از اظهار نظر های دلم فهمیدم
          عشق هم صاحب فتواست اگر بگذارند

sahbaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • VezraV Vezra

سلام
            من یه مدتی هست از خودم راضی نیستم...ساعت مطالعم کم شده....
            خیلی نسبت به بقیه عقبم...هدفم هم خیلی بزرگه...نسبت به تلاشم...
            هدفم مهندسی کامپیوتر شریفه....به غیر اون دانشگاه دیگه نمیرم...حتی اگه امسالم قبول نشم واسه سال دیگه میخونم...
            فقط میترسم....چون خیلی دیر شروع کردم....
            چیکار کنم؟
            مثل ادمی شدم که تو یه بیابون دور افتاده گم شده...سردرگمم...
            یه حسی بهم میگه شایدامسال قبول نشم...واسه همین تلاشم هم کم شده...نمیدونم چیکار کنم از طرفی...میدونم امکان قبولی هم هست....
            نمیدونم ..
            خیلی بهم ریختم....

M آفلاین
            M آفلاین
            meysam
            دانش آموزان آلاء

Vezra سلام تلاش کن .به هدفت میرسی.
            تو ریاضیا از الان شروع کنی زودم هست.من پارسال رفیقم بعد عید شروع کرد و رسید.تازه اون صفر بود نه اینکه عقب باشه.صفر مطلق بود.
            و ی چیز دیگم بگم حسن ختام صحبتم:
            به راه بادیه رفتن ،به از نشستن باطل
            که گر مراد نیابم ،به قدر وسع بکوشم
            (تلاش به اندازه ی توان بهتر از اصلا حرکت نکردن و تلاش نکردنه.)
            فرض کن الان سال بعده و می خوای شروع کنی به درس خوندن پس یاعلی بگو

چه قدر پنچره زیباست اگر بگذارند
            چشم مخصوص تماشاست اگر بگذارند
            من از اظهار نظر های دلم فهمیدم
            عشق هم صاحب فتواست اگر بگذارند

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • M meysam

sahba سلام.بشین بخونو به چیزا فک نکن.
              هدفتو بر اساس تواناییت بذار و همونو دنبال کن.
              این طوری اذیت میشی چون به این درصدا نمیرسی.(2تا 100 و 2 تا 60)
              ولی اگه درصدات خوب وبه هم نزدیک باشه بهتره تا دور از هم.

sahbaS آفلاین
              sahbaS آفلاین
              sahba
              فارغ التحصیلان آلاء
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sahba انجام شده

meysam سلام علیکم و رحمه الله
              لابد توانایی شو دارم ک میپرسم!!!
              وقتی نمیخونم و 70-60میزنم اگ بخونم حتما 90 رو حداقل میزنم ان شا الله.شایدم صد هم شد
              درباره شصت هم ک زبانمو پارسال همین حدود زدم و عربی مو 40 زدم ک با یه کم تسلط روی قواعدش درصد 60 دور از ذهن نیست
              من پرسیدم ک ببینم ایا روی همه درسای عمومیم یکسان وقت بذارم یا اونایی ک توشون قوی هستم رو برسونم بالاتر

ا

TaraT 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • sahbaS sahba

وقتی نمیخونم و 70-60میزنم اگ بخونم حتما 90 رو حداقل میزنم ان شا الله.شایدم صد هم شد
                درباره شصت هم ک زبانمو پارسال همین حدود زدم و عربی مو 40 زدم ک با یه کم تسلط روی قواعدش درصد 60 دور از ذهن نیست
                من پرسیدم ک ببینم ایا روی همه درسای عمومیم یکسان وقت بذارم یا اونایی ک توشون قوی هستم رو برسونم بالاتر

ا

TaraT آفلاین
                TaraT آفلاین
                Tara
                دانش آموزان آلاء

sahba در مشورت تحصیلی گفته است:

ا

خوش بحالت
                من عمومیام رو تازه شروع کردم بخونم.تو نخونده 60،70 میزنی.👶

http://forum.alaatv.com/topic/3157/حامیان-آلاء-اسفند-ماه/9

sahbaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • TaraT Tara

ا

خوش بحالت
                  من عمومیام رو تازه شروع کردم بخونم.تو نخونده 60،70 میزنی.👶

sahbaS آفلاین
                  sahbaS آفلاین
                  sahba
                  فارغ التحصیلان آلاء

Tara منم هنو شروع نکردم
                  اختصاصیامو بتونم سریع جمع کنم میرم عمومیارو میخونم بعدش
                  چون واقعا ضعفم در برخی درسای اختصاصی زیاده باید روشون کار کنم
                  پارسال عمومی نخوندم برا کنکور.اینقد درگیر مدرسه بودم ک نشد بخونم 😕 امسال این اشتباهو نمیکنم و هرجوری شده ایشالا اونا رو هم میخونم

TaraT 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • sahbaS sahba

Tara منم هنو شروع نکردم
                    پارسال عمومی نخوندم برا کنکور.اینقد درگیر مدرسه بودم ک نشد بخونم 😕 امسال این اشتباهو نمیکنم و هرجوری شده ایشالا اونا رو هم میخونم

TaraT آفلاین
                    TaraT آفلاین
                    Tara
                    دانش آموزان آلاء

Tara منم هنو شروع نکردم

Tara منم هنو شروع نکردم

ایشالا.
                    منم تازه شروع کردم

http://forum.alaatv.com/topic/3157/حامیان-آلاء-اسفند-ماه/9

sahbaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • TaraT Tara

Tara منم هنو شروع نکردم

Tara منم هنو شروع نکردم

ایشالا.
                      منم تازه شروع کردم

sahbaS آفلاین
                      sahbaS آفلاین
                      sahba
                      فارغ التحصیلان آلاء

Tara موفق باشیم 🙂

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • sahbaS sahba

Tara موفق باشیم 🙂

M آفلاین
                        M آفلاین
                        mina raeesi
                        دانش آموزان آلاء

sahba برای هر کسی که داره تلاش میکنه موفقیت آرزو میکنم
                        الهی که همه شما عزیزای دل به چیزی که دلتون میخواد برسید

بالاخره بهت دست پیدا میکنم
                        منتظرم باش

sahbaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • M mina raeesi

sahba برای هر کسی که داره تلاش میکنه موفقیت آرزو میکنم
                          الهی که همه شما عزیزای دل به چیزی که دلتون میخواد برسید

sahbaS آفلاین
                          sahbaS آفلاین
                          sahba
                          فارغ التحصیلان آلاء

@minaaaaa
                          ممنونم
                          ان شا الله
                          هم چنین شما :"

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • VezraV آفلاین
                            VezraV آفلاین
                            Vezra

mehdi_zangane تشکر از کمکتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • VezraV آفلاین
                              VezraV آفلاین
                              Vezra

meysam ممنون انشالا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • م آفلاین
                                م آفلاین
                                محمد phd
                                دانش آموزان آلاء

سلام.من یه خورده دیر به الا اضافه شدم و یه سری از درسا مثل شیمی رو هم نمی خواستم نگاه کنم اما الان تصمیمم عوض شده ولی اگه بخوام اینار رو ببینم باید کل روز بشینم فیلم نگاه کنم خوب صبح تاظهر هم مدرسه هستم و جزوه نوشتن خیلی طول میکشه مثلا دیفرانسیل یه کلاس30minحدودا50minطول میکشه که جزوه بنویسم اینجوری فقط دلم خوشه که نوشتم وگرنه اصلا به مبحث مسلط نیستم مثلا بخوام 6تادرسام با الا جلوبیام(فزیک و دینی و دیف و گسسته و شیمی و شاید هم گسسته)هر خوب کل روز باید وقت بذارم.به نظر شما چی کارکنم که هم بتونم با اینا پیش بیام و هم تمام وقتم نذارم اموزش.وقتی با این موضوع مواجه میشم خیلی اعصابم خورد میشه طوری بعضی وقتا می گم اصلا قید کنکور بزنم.

M mehdi_zanganeM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • م آفلاین
                                  م آفلاین
                                  محمد phd
                                  دانش آموزان آلاء

منظورم شایدم تحلیلی بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • م محمد phd

سلام.من یه خورده دیر به الا اضافه شدم و یه سری از درسا مثل شیمی رو هم نمی خواستم نگاه کنم اما الان تصمیمم عوض شده ولی اگه بخوام اینار رو ببینم باید کل روز بشینم فیلم نگاه کنم خوب صبح تاظهر هم مدرسه هستم و جزوه نوشتن خیلی طول میکشه مثلا دیفرانسیل یه کلاس30minحدودا50minطول میکشه که جزوه بنویسم اینجوری فقط دلم خوشه که نوشتم وگرنه اصلا به مبحث مسلط نیستم مثلا بخوام 6تادرسام با الا جلوبیام(فزیک و دینی و دیف و گسسته و شیمی و شاید هم گسسته)هر خوب کل روز باید وقت بذارم.به نظر شما چی کارکنم که هم بتونم با اینا پیش بیام و هم تمام وقتم نذارم اموزش.وقتی با این موضوع مواجه میشم خیلی اعصابم خورد میشه طوری بعضی وقتا می گم اصلا قید کنکور بزنم.

M آفلاین
                                    M آفلاین
                                    mina raeesi
                                    دانش آموزان آلاء

محمد phd سلام. اگه وقت میذارید برای فیلم ها طوری بهشون دقت کنید که کار یک بار مرور رو هم انجام داده باشید . به هیچ وجه قید کنکورو نزنید چون یک روز به شدت پشیمون میشید . ازین لحظه ای که توش هستید و در حال گذره بهترین استفاده رو بکنید حتی اگه نتیجه ی دلخواه رو نگیرید. نتیجه اون چیزی نیست که ما تصور میکنیم. هر تلاشی نتیجه ای داره که شاید به نظر ما کوچیک باشه چه بسا تاثیرات مثبت فراوانی رو در دراز مدت داشته باشه

بالاخره بهت دست پیدا میکنم
                                    منتظرم باش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • M آفلاین
                                      M آفلاین
                                      m.mehdi
                                      دانش آموزان آلاء

سلام . من دوتا سوال داشتم
                                      اولی اینه که کسی میدونه پایین ترین درصد های مورد نیاز برای قبولی در رشته پزشکی ، فقط پزشکی تو منطقه 3 در دروس مختلف چند هست ؟
                                      و دوم اینکه زوج درس یعنی چی ؟ من 10 سال هست که از درس دور شدم و حالا دوس دارم بخاطر علاقه ایی که به رشته پزشکی و خدمت به مردم مملکتم تو مناطق محروم دارم بشینم و بخونم . فرصتمم کمه اما بعضا بعضی از چیز ها رو میشنوم که دقیق نمیدونم چیه . تو آزمون های قلم چی ثبت نام کردم ، تو بعضی از قسمت ها مثلا زده زوج درس شیمی 3 که دقیق نمیتونم بفهمم منظورش چیه . لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه . ممنون

mehdi_zanganeM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • M m.mehdi

سلام . من دوتا سوال داشتم
                                        اولی اینه که کسی میدونه پایین ترین درصد های مورد نیاز برای قبولی در رشته پزشکی ، فقط پزشکی تو منطقه 3 در دروس مختلف چند هست ؟
                                        و دوم اینکه زوج درس یعنی چی ؟ من 10 سال هست که از درس دور شدم و حالا دوس دارم بخاطر علاقه ایی که به رشته پزشکی و خدمت به مردم مملکتم تو مناطق محروم دارم بشینم و بخونم . فرصتمم کمه اما بعضا بعضی از چیز ها رو میشنوم که دقیق نمیدونم چیه . تو آزمون های قلم چی ثبت نام کردم ، تو بعضی از قسمت ها مثلا زده زوج درس شیمی 3 که دقیق نمیتونم بفهمم منظورش چیه . لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه . ممنون

mehdi_zanganeM آفلاین
                                        mehdi_zanganeM آفلاین
                                        mehdi_zangane

m.mehdi سلام.کدوم شهر هستید؟"
                                        زوج درس یعنی اینکه مثلا توی درسی مثل شیمی پایه شما مختارید یا شیمی دو بخونید یا شیمی 3 و توی آزمون فقط باید به یکیشون جواب بدید.اگر ابهامی هست بگید

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • م محمد phd

mehdi_zanganeM آفلاین
                                          mehdi_zanganeM آفلاین
                                          mehdi_zangane

محمد phd سلام نیاز نیست همه ی فیلم هارو ببینید فقط جایی که احساس ضعف دارید رو ببینیدتوی مدرسه هم سعی کنید عالی به درسا گوش کنید که حیف نشه زمانتون.به امید خدا اینطور حل میشه مشکلتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 14
                                          • 15
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه