سردرگمی در تست زنی
-
@Shahryar-Rakhshandeh هرکدومو ک به نظرت سوالا و تستای خوبی هستنو سختن خیلی روشون یه ستاره علامت بزن و وقتایی که رشته درس خوندنت ازبین رفت مطمئن باش اونا رو حل کنی حوصلت برمیگرده...
چون روتست سخت آدم جدی میشه ک حلش کنهZaraa مشکل من تعدا د زیاد تستاس که تو کتابای بیرون هست که ادمو میترسونه
-
Zaraa مشکل من تعدا د زیاد تستاس که تو کتابای بیرون هست که ادمو میترسونه
-
Zaraa نه خانم جون 50 تاعه
-
@Shahryar-Rakhshandeh پارسال کنکور داد خیرکلم
-
Zaraa مشکل من تعدا د زیاد تستاس که تو کتابای بیرون هست که ادمو میترسونه
-
-
Zaraa احتمالا دهمی هستی جونم تو دعا کن بیشتر نشه ما الان توآزمایشی 45 تا میدیم ک
-
@m-bahrami1378 بله بله
-
Zaraa احتمالا دهمی هستی جونم تو دعا کن بیشتر نشه ما الان توآزمایشی 45 تا میدیم ک
-
-
@Shahryar-Rakhshandeh خب تستارو مضربی بزنید قرار نیست همه رو توی یه روز جواب بدین این تستا برا یه سال شماست و باید تا روز کنکور مسلط بشید بهشون و اینم بگم برا هر درس فقط یه کتاب تست بردارید و توی همون به تسلط برسید
@m-bahrami1378 اخه یه کتاب که نمیشه دیدی رتبه برترا که کم مونده بازارو بیارن خونشون ای خدااااا:confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face:
-
ما دبیرامون همش میگن کنکور آسونه ولی چون بچه ها سخت میشینن کار میکنن موقع کنکور از اسونی خراب میکنن
-
@m-bahrami1378 اخه یه کتاب که نمیشه دیدی رتبه برترا که کم مونده بازارو بیارن خونشون ای خدااااا:confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face:
-
-
نگا کن اینی ک میگم واقعیت داره........یه چوپان هست آرزوشه دکتر شه...اما اهالی دهشون همه چوپانن و کاره ای نشدن.....اینم چون علاقه داره اما پول نداره میره کل کتابو مفهمومی و نکته ب نکته میخونه...درهمون حال هم چوپونی میکرده!!!!!!!!پزشکی هم قبول میشه تک رقمی!!!!!!!!!!