سلام دوستان توی محاسبات ضعیف و توی بخش تست شیمی یا فیزیک میتونم حل کنم و لی تو محاسبات گیر میکنم کسی جزوه واسه محاسبات نداره مثل مثلا قواعد ساده کردن کسرا یا توان ها یا اعشار اینجور چیزا که تو محاسبات بدر بخوره
-
تا وقتی از محاسبات بترسید مطمئنا وضع همینه
از چیزی اگه میترسید برید سمتش و شکستش بدید
منظم و تمیز توی چک نویس بنویسید محاسباتتونو ک سردرگم نشید
اگر وسط محاسبه همه چیو با هم قاطی میکنید تا وقتی روون بشید زیر لب تکرار کنید ک مثلا این دو در صورت با دو در مخرج خط میخوره و...
و مهم تر ، ب محاسبات اساتید دقت کنید.خیلی کاربردی هستن -
سلام تنها راهش فقط تست حل کردن هست باید تو تست اعداد رو ببینی بعد از یه مدت میبینی که یه سری از اعداد همش تکرار میشن یا اعداد خاصی هستن.سراغ کتاب های محاسبات نری بهتره چون هم وقتت رو میگیره هم ممکنه خوب متوجه نشی ولی روشی که خودت تو محاسبات تجربش کنی تو ذهنت میمونه
Reza.Tah
موافقم من ریاضیم مزخرف بود حتی ی مجهول ساده تو کسرو بلد نبودم بدست بیارم اما استاد آقاجانی و تستایی ک زدم راه افتادم -
کتاب مسابل شیمی خط ویژه گاج اگر پیدا کردی اولش ی هفت تیر داره اونو بخوون حتما همین خیلی کمکمت میکنه بعدش ک تمرین و تکرار
-
اگه موافقید یه نفر یه پست ایجاد کنه واسه همین نکات هر کس که تو یه تست روش تازه ای دید واسه محاسبات به بقیه هم بگه
هر نفر یه روش هم بگه کلی مطلب جدید میشه یاد گرفت. پست مفیدی میشه
@دانش-آموزان-آلاء -
اگ کسی توی محاسبات مشکل داره فیلمای ریاضی انسانی با تدریس استاد امینی راد رو ببینه راه میفته اونجا همه چی رو تدریس کردن حتی توان هارو
موفق باشید -
اگ کسی توی محاسبات مشکل داره فیلمای ریاضی انسانی با تدریس استاد امینی راد رو ببینه راه میفته اونجا همه چی رو تدریس کردن حتی توان هارو
موفق باشید -
سعی کن از محاسبات بدت نیاد
باهاشون ارتباط برقرار کنehsangh1377
من نميتونم تو چت براتون پیام ارسال کنم؛خطا ميده و ميگه شما محدود کردین پیام هاتونو! -
سلام ..زیاد درگیر اینا نشید...ولی اگه میخواید بشید...میتونید از کتاب تراختنبرگ استفاده کنید....همه این محاسبات ذهنی و سریع که اومده از اون ایده گرفتن....رایگان هم تو اینترنت هست میتونید دانلود کنید.
-
سعی کن از محاسبات بدت نیاد
باهاشون ارتباط برقرار کنehsangh1377 داداش پیامام واستون نمياد تو چت!ميگه محدود کردین!
-
سلام یک کتاب مهر ماه هست به نام محاسبات ریاضی (لقمه ) استفاده کن خوب میشی
-
ehsangh1377 داداش پیامام واستون نمياد تو چت!ميگه محدود کردین!
مهسام ن اجی من محدود نکردم نمیدونم چش شده
-
مهسام ن اجی من محدود نکردم نمیدونم چش شده
ehsangh1377
درست نشد داداش!بهتره به مدیر بگين! -
ehsangh1377
درست نشد داداش!بهتره به مدیر بگين!مهسام چجوری بهش بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
فعلا که کتاب ریاضی مهرماه گرفتم اول یه توضیحاتی داده بود تا حدوی کمک کرده ولی بازم اعصاب خورد کنن اونم واسه ما پیر پاتالا خخخخخ