مشورت تحصیلی
-
m.mehdi سلام.کدوم شهر هستید؟"
زوج درس یعنی اینکه مثلا توی درسی مثل شیمی پایه شما مختارید یا شیمی دو بخونید یا شیمی 3 و توی آزمون فقط باید به یکیشون جواب بدید.اگر ابهامی هست بگیدmehdi_zangane ممنونم دوست عزیز . کاملا متوجه شدم
-
Vezra ببینید مشکل سرعت با تمرین زیاد رفع میشه.این روش مثلا 30 دقیقه 20 تا تست خوبه ولی به شرطی که شما مهارت رد کردن تست هم بلد باشید یعنی شما یه سری تست ها رو به خاطر خیلی سخت بودن یا زمان بر بودن باید علامت بزنید وبذارید آخر.یادتون باشه امتیاز همه تست ها برابره.پس اگر دارید تست زمان دار میزنید حتما یه حرکتیمثل تکنیک ضربدر منفی کانون بایستی اجرا کنید.وبعدشم که زمانتون تموم شد بیاید تلاش کنید تستای نزده اتونم حل کنید.اینم میشه تکنیک دو خودکار کانون.پس حواستون باشه زمان دار زدن این نیس که بیاید از تست 1 بزنید و دونه دونه برید جلو بلکه دقیقا یعنی یه تستو رها کن ومدیریت زمان داشته باش. برای منبع تست هم اینو بدونید مهم ترین وعالی ترین و اولیین منبعتون برا تست زدن ، تستای کنکوره.همه اشو زدید ،خب دمتون گرم حالا برید تالیفی بزنید و دوباره وچند باره تستای کنکورو حل کنید...
تکنیک تست زدن با دو خودکار :
با اجرای این تکنیک میتوانید هم میزان دانش خود را بررسی کنید و هم سرعت عمل خود را افزایش داده و تنظیم وقت را بیاموزید.سؤالها را یک بار در زمان تعیینشده با خودکار آبی پاسخ دهید.پس از پایان زمان مقرر، خودکار خود را عوض کنید.هنگامی که خودکار را به دست گرفتید سؤالاتی را که سریعاً پاسخ داده بودید یک بار دیگر با دقت مطالعه کنید. قبل از تصحیح پاسخنامه میتوانید بعضی از اشتباهاتتان را خودتان پیدا کنید. منظور اشتباهاتی است که در اثر بیدقتی، عجله، اشتباه در محاسبه، جابهجا زدن گزینهها و موارد دیگر اتفاق میافتد.اگر خودتان بتوانید اشتباهات خود را بیابید تجربهای پیدا خواهید کرد که در کنکور اصلی دچار چنین اشتباهاتی نشوید.هر داوطلب ویژگیهای خود و اشتباهات مخصوص خود را دارد. باید اشتباهات خودتان را کشف کنید و در کنکور، آنها را تکرار نکنید و کمتر نمرهی منفی بگیرید.
ضمناً هنگامی که خودکار قرمز در دستتان است یک بار دیگر سؤالهایی را که در ابتدا به آنها پاسخ نداده بودید مطالعه کنید. شاید این بار که عجله ندارید بتوانید به چند سؤال پاسخ دهید.تکنیک ضربدر منفی چیست و چگونه اجرا میشود؟
یکی از تکنیکهای مدیریت زمان در جلسهی آزمون، تکنیک ضربدر منفی است.
این تکنیک بر این اساس استوار است که،شما بتوانید در اولویت اول و در بهترین زمان به تمامی سوال هایی که بلد هستید ،پاسخ بدهید.
هنگامی که سوال ها را میخوانید،با سه نوع سوال روبرو خواهید شد:
1-سوال هایی که پاسخ آنها را بلدید و کاملا به حل سوال تسلط دارید و میتوانید در زمان تعیین شده برای آن سوال و یا حتی در زمانی کمتر به آن پاسخگو باشید، که در مواجهه با این سوال ها،به سوال پاسخ دهید و سراغ سوال بعدی بروید.
2-سوالهای وقت گیر:سوالهایی که گرچه تا حدودی آن را بلد هستید اما هنوز به تسلط کافی برای حل آن سوال در زمان مقرر نرسیده اید و یا سوالهایی که علی رغم تسلط شما بر مطلب ذاتا سوال های وقت گیری هستند.
نکتهی مهم در مواجهه با این سوال ها تشخیص زود هنگام آن ها و زدن ضربدر کنار سوال و رفتن سراغ سوال بعدی میباشد. اما اکثر دانش آموزان در مواجهه بااین سوال ها بعد از آنکه زمان معیین شده برای این سوال و یا حتی زمانی بیشتر از آن گذشت،کنار سوال ضربدر میزنند و سپس از آن سوال گذشته و در آخر هم وقت کم میآورند. لازمه ی تشخیص زودهنگام سوال های وقت گیر تمرین تستی و تشریحی کافی در منزل میباشد.3-سوالهایی که پاسخ به آن ها را بلد نیستید و در مواجهه با این سوال ها باید کنار سوال علامت منفی بزنید و سراغ سوال بعدی بروید.
پس از اینکه به تمام سوال هایی که بلد هستید پاسخ داده اید،میتوانید در اولویت دوم سراغ سوال هایی که کنار آن ها علامت ضربدر دارد بروید و سپس در صورتی که وقت باقیست در اولویت سوم، سراغ سوال هایی که کنار آن ها علامت منفی دارد بروید. البته باید حواستان به نمره منفی باشد و بدانید که لازم نیست به تمام سوال ها پاسخ بدهید.
منبع ضربدر منفی و دو خودکار سایت کانون هستش.mehdi_zangane
خیلی ممنون,پستاتون خیلی کمک کننده و مفیده
دیروز داشتم زیست میخوندم بعد میخواستم تنبلی کنم بذارمش کنار که یاده این حرفتون افتادم که :
اول اینکه امیدتون رو از دس بدید و اونو کنار بگذارید وچند وقت دیگه دوباره به فکر خوندن اون درس بیفتید و دوباره این سیکل تکرار بشه و الی آخر ...
دوم اینکه بازم با سماجت برگردید و همون مبحث رو با دقت بیشتر بخونید و دوباره سراغ تست ها برید و این بار خودتون میبینید که بیشتر از بار اول جواب میدیداینو در نظربگیرید که کار آسونی نیست چند بار خوندن یه مطلب این همون پشتکاری هست که اول به عنوان یه عامل موفقیت معرفیش کردم.
و سماجت کردمو خوندم و یادش گرفتم
خیلی خیلی مچکر -
سلام خسته نیاشید آقای زنگنه
من تا الان پایه هیچی کار نکردم و اصلا تا الان تست پایه نزدم و همیشه تو قلمچی پایه رو صفر میزدم
من واسه آزمون 8 بهمن آماده شم یا آزمون 15 بهمن؟
توی پیش دانشگاهی عقب نیستم و با آزمون میرم جلو و واقعا گیر کردم که پایه رو چیکار کنم.. مشکل اینجاس که توی این مدت 2 هفته تا آزمون 8 بهمن نمیشه مباحث آزمون رو خوند واسه همین از شما کمک خواستم که راهنماییم کنید -
من تا الان پایه هیچی کار نکردم و اصلا تا الان تست پایه نزدم و همیشه تو قلمچی پایه رو صفر میزدم
توی پیش دانشگاهی عقب نیستم و با آزمون میرم جلو و واقعا گیر کردم که پایه رو چیکار کنم.. مشکل اینجاس که توی این مدت 2 هفته تا آزمون 8 بهمن نمیشه مباحث آزمون رو خوند واسه همین از شما کمک خواستم که راهنماییم کنیدerfan199
منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم -
mehdi_zangane
خیلی ممنون,پستاتون خیلی کمک کننده و مفیده
دیروز داشتم زیست میخوندم بعد میخواستم تنبلی کنم بذارمش کنار که یاده این حرفتون افتادم که :
اول اینکه امیدتون رو از دس بدید و اونو کنار بگذارید وچند وقت دیگه دوباره به فکر خوندن اون درس بیفتید و دوباره این سیکل تکرار بشه و الی آخر ...
دوم اینکه بازم با سماجت برگردید و همون مبحث رو با دقت بیشتر بخونید و دوباره سراغ تست ها برید و این بار خودتون میبینید که بیشتر از بار اول جواب میدیداینو در نظربگیرید که کار آسونی نیست چند بار خوندن یه مطلب این همون پشتکاری هست که اول به عنوان یه عامل موفقیت معرفیش کردم.
و سماجت کردمو خوندم و یادش گرفتم
خیلی خیلی مچکرm.m خواهش میکنم. خوشحالم که کمک کوچیکی بوده براتون.و آفرین به تلاشتون، جنگنده وپر از امید باشید به امید خدا موفقیت همراهش میاد
-
توی پیش دانشگاهی عقب نیستم و با آزمون میرم جلو و واقعا گیر کردم که پایه رو چیکار کنم.. مشکل اینجاس که توی این مدت 2 هفته تا آزمون 8 بهمن نمیشه مباحث آزمون رو خوند واسه همین از شما کمک خواستم که راهنماییم کنیدerfan199 سلام .ببینید شما اگر الان پایه رو دست نخورده بذارید به حال خودش یه فرصت دیگه برا خوندنش دارید از حدود 21 اسفند تا 6 فروردین که اگر دقت کنید حدود 16 روز میشه یعنی حدود 3 روز بیشتر از زمان این آزمون .پس اگر الان ترسیدید که نمیرسید اون موقع هم اوضاع همینه.
حالا توصیه من .شما از آزمون 15 بهمن یه پایه رو سفت و سخت باید بخونید و این قسمتو دیگه شل نگیرید. حالا اون پایه ای که قرار بوده توی این نیمسال بخونید رو چیکار کنیم؟ نمیشه که دس نخورده ولش کرد چون دس نخورده باقی میمونه تقریبا تا روز کنکور، پس شما برای اینکه هم نیم سال دومتون رو خوب شروع کنید هم این پایه به امان خدا ول نشه .برنامه آزمون 8 و 15 بهمن رو به موازات جلو ببرید یعنی توی این 2 هفته که برای آزمون پایه وقت دارید حدود 30 درصد زمانتونو اختصاص بدید به آزمون 15 ام.70 درصد باقیمونده رو حتما حتما چند درس مهمتون رو بخونید.این درسا عربی و زیست وشیمی برای تجربی . وعربی ریاضی فیزیک برای بچه های ریاضی هستش.
پس یادتون باشه پایه رو اگه رها کنید ، قبل عید هم به همین دلیل رهاش میکنید.پس اون درسایی که گفم حتما باید مطالعه بشن. تا قبل عید آرامشتون بیشتر باشه.
(البته هرجایی هم دیدید زمان اضافه آوردید توی برنامه نیم سال دوم این پایه ای که کم لطفی کردید در حقش رو یه مطالعه ای کنید(از 8 بهمن به بعد تا 20 اسفند) )
موفق باشید به امید خدا. -
m.m خواهش میکنم. خوشحالم که کمک کوچیکی بوده براتون.و آفرین به تلاشتون، جنگنده وپر از امید باشید به امید خدا موفقیت همراهش میاد
mehdi_zangane
مچکرم
و باز هم ممنون از راهنماییهای عالیتون و انگیزه هایی که میدید
پیش به سوی موفقیت -
erfan199 سلام .ببینید شما اگر الان پایه رو دست نخورده بذارید به حال خودش یه فرصت دیگه برا خوندنش دارید از حدود 21 اسفند تا 6 فروردین که اگر دقت کنید حدود 16 روز میشه یعنی حدود 3 روز بیشتر از زمان این آزمون .پس اگر الان ترسیدید که نمیرسید اون موقع هم اوضاع همینه.
حالا توصیه من .شما از آزمون 15 بهمن یه پایه رو سفت و سخت باید بخونید و این قسمتو دیگه شل نگیرید. حالا اون پایه ای که قرار بوده توی این نیمسال بخونید رو چیکار کنیم؟ نمیشه که دس نخورده ولش کرد چون دس نخورده باقی میمونه تقریبا تا روز کنکور، پس شما برای اینکه هم نیم سال دومتون رو خوب شروع کنید هم این پایه به امان خدا ول نشه .برنامه آزمون 8 و 15 بهمن رو به موازات جلو ببرید یعنی توی این 2 هفته که برای آزمون پایه وقت دارید حدود 30 درصد زمانتونو اختصاص بدید به آزمون 15 ام.70 درصد باقیمونده رو حتما حتما چند درس مهمتون رو بخونید.این درسا عربی و زیست وشیمی برای تجربی . وعربی ریاضی فیزیک برای بچه های ریاضی هستش.
پس یادتون باشه پایه رو اگه رها کنید ، قبل عید هم به همین دلیل رهاش میکنید.پس اون درسایی که گفم حتما باید مطالعه بشن. تا قبل عید آرامشتون بیشتر باشه.
(البته هرجایی هم دیدید زمان اضافه آوردید توی برنامه نیم سال دوم این پایه ای که کم لطفی کردید در حقش رو یه مطالعه ای کنید(از 8 بهمن به بعد تا 20 اسفند) )
موفق باشید به امید خدا.mehdi_zangane ممنون واسه راهنماییتون
-
mehdi_zangane ممنون واسه راهنماییتون
erfan199 خواهش میکنم. موفق باشید به امید خدا
-
سلام
ببخشید اگه میشه پرسش منو در صورت اطلاع،پاسخ بدید
صد زدن درس عمومی تاثیر خاصی داره یا نه؟
مثلا زبان و عربی رو هر دو رو هشتاد بزنیم با این که زبانو 100 بزنیم و عربیو 60 یکسانه اثرش؟ -
سلام ببخشید میشه درباره دفعات مرور واینکه چجوی باید مرور کرد راهنماییم کنید ممنون
-
سلام
مثلا زبان و عربی رو هر دو رو هشتاد بزنیم با این که زبانو 100 بزنیم و عربیو 60 یکسانه اثرش؟sahba در مشورت تحصیلی گفته است:
سلام
مثلا زبان و عربی رو هر دو رو هشتاد بزنیم با این که زبانو 100 بزنیم و عربیو 60 یکسانه اثرش؟سلام
تا جایی که من میدونم اینجوری نمیشه گفت
یعنی منظورم اینه که فکر میکنم هر سال با توجه به میانگین درصدها درصد هر کسو میسنجن
مثلا اگه سال 96 میانگین درصد بچه ها تو زبان 70 درصد باشه ( مثلا میگماا وگرنه فکر نکنم هیچوقت انقد خوب باشه میانگین یه درسی )
این درصد 100 شما خوبه ولی عالی نیست بالاتر از میانگیه خیلی خوبه اما اگه میانگین زبان مثلا 30 بود ارزش این 100 خیلی بیشتر میشد...
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم.
البته دوستان من خودم از کسی شنیدم اینو اگه اشتباه میکنم بگیدااا
موفق باشید. -
sahba در مشورت تحصیلی گفته است:
سلام
مثلا زبان و عربی رو هر دو رو هشتاد بزنیم با این که زبانو 100 بزنیم و عربیو 60 یکسانه اثرش؟سلام
تا جایی که من میدونم اینجوری نمیشه گفت
یعنی منظورم اینه که فکر میکنم هر سال با توجه به میانگین درصدها درصد هر کسو میسنجن
مثلا اگه سال 96 میانگین درصد بچه ها تو زبان 70 درصد باشه ( مثلا میگماا وگرنه فکر نکنم هیچوقت انقد خوب باشه میانگین یه درسی )
این درصد 100 شما خوبه ولی عالی نیست بالاتر از میانگیه خیلی خوبه اما اگه میانگین زبان مثلا 30 بود ارزش این 100 خیلی بیشتر میشد...
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم.
البته دوستان من خودم از کسی شنیدم اینو اگه اشتباه میکنم بگیدااا
موفق باشید.sky daughter ممنون
-
سلام
مثلا زبان و عربی رو هر دو رو هشتاد بزنیم با این که زبانو 100 بزنیم و عربیو 60 یکسانه اثرش؟sahba سلام.ببینید جوری که من تا حالا دیدم معتدل بودن تو درصدا خیلی بهتره.
اجازه بدید مثالتونو اینطور عوض کنم یکی دوتا درس رو 80 بزنه و دوتا رو 60 .احتمال زیاد از اونی که همه رو 70 زده پایین تر میشه ترازش .البته این درصورتی هست که درجه سختی و ضریب همه درسا یکی باشه.
تو این مثال شما عربی مهمتره نسبت به زبان، درواقع بسیار مهم تره چون ضریب هردو 2 هستش ولی درجه سختی عربی خیلی بشتره.
چرا حالا مثالو تغییر دادم،بخاطر اون 100 درصد، چون اگر درسی رو 100 بزنید یه مقدار تراز اضافه تر از حالت عادی میده بهتون، تا جایی که من میدونم اینطوره. -
R.Maryam سلام.ببینید به نظر من مرور رو فقط و فقط با تست انجام بدید، بعد ببینید کجا مشکل دارید برید اون قسمت رو مطالعه کنید ویه مقدار تست بزنید براش وهمین روند رو ادامه بدید .اینطور دوباره کاری نمیشه .زمانتونم بهتر استفاده میشه.ابهامی بود بفرمایید بازم
-
سلام من خییییلی مشکل وقت در دروس عمومی دارم که بیشترهم ادبیات باعت این مشکل میشه
برای اینکه سرعتمو ببرم بالا چیکارکنم؟ -
R.Maryam سلام.ببینید به نظر من مرور رو فقط و فقط با تست انجام بدید، بعد ببینید کجا مشکل دارید برید اون قسمت رو مطالعه کنید ویه مقدار تست بزنید براش وهمین روند رو ادامه بدید .اینطور دوباره کاری نمیشه .زمانتونم بهتر استفاده میشه.ابهامی بود بفرمایید بازم
mehdi_zangane یعنی مثلا هفته بعد یا ماه بعد دوباره می خوام اون درس رو بخونم فقط تستش رو بزنم ؟ خب شاید بعضی جا ها یادم رفته باشه
-
سلام من خییییلی مشکل وقت در دروس عمومی دارم که بیشترهم ادبیات باعت این مشکل میشه
برای اینکه سرعتمو ببرم بالا چیکارکنم؟hosna_re سلام برای بالا بردن سرعت باید تست بیشتری بزنید.تعداد تست عمومیتون چقدره؟
-
mehdi_zangane یعنی مثلا هفته بعد یا ماه بعد دوباره می خوام اون درس رو بخونم فقط تستش رو بزنم ؟ خب شاید بعضی جا ها یادم رفته باشه
R.Maryam بله برای درسای اختصاصی این کار کفایت میکنه.خب دقیقا تست میزنید ببینید کجا یادتون رفته و نیاز داره که بخونیدش .
-> ببینید کجا مشکل دارید برید اون قسمت رو مطالعه کنید ویه مقدار تست بزنید براش وهمین روند رو ادامه بدید -
hosna_re سلام برای بالا بردن سرعت باید تست بیشتری بزنید.تعداد تست عمومیتون چقدره؟
mehdi_zangane کمه تقریبا.....ولی مشکلم رو قرابت هایه ادبیاته که واقعا وقتمو میگیره و عقب میمونم تو عمومی