سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟
-
Alireza Habibi رفیق تو کار و زندگی نداری حیف است اینترنتت را صرف ... گفتن می کنی؟ برو که ضایع شدی اگر معترض هستی وکیلت کو ؟ تو دادگاه می بینمت :facepunch:
-
Alireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
خانوم بله میرم مطالعه میکنم
همین الان اتفاقا گوش بدید تا ببینید این هزینه ها گاهی حتی سر به سر شده و گاهی مجبور شدن خودشون به صورت شخصی هم کاری کنن!
-
Alireza Habibi تو اگر خدا را می شناختی الان توبه می کردی وگرنه وای به حالت در روز قیامت
-
دوستان ایشون ی انتقادی داشتن داریم بحث میکنیم بی احترامی در شان یک آلایی نیست
-
sheyda.fkh قرار بود خداپسندانه باشه درسته؟
خب نباید یه پولی دربیارن هزینه ها رو از کجا بیارن سرگنج ننشستن که ...
مبلغی که میگیرن یک دهم اونی که باید پرداخت کنیم هم نیست
باید این تشکیلات با یه پولی پابرجا بمونه
واقعا خیلی انتظارتون بالاست -
خانوم من بی احترامی نمیکنم ایشون دروغ میگن اصلا ایشون کجا و الا کجا؟
-
parsarezaian032 در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
خانوم من بی احترامی نمیکنم ایشون دروغ میگن اصلا ایشون کجا و الا کجا؟
متوجهم دوست الایی
ولی همه همنوع و هم وطن هستیم ممنونم از حمایت هاتون️ -
Father خوب هیچ جا هزینه اجباری نمیگیرن
من بحثم فقط شعارای الاس و این چیزی که دارم میبینمهیچ جا اینطوری نمیکنن!!! همه جا در قبال محصول پول میگیرن!این یعنی هزینه اجباری،اما اینجا....
دوتا چیزو تشخیص بده:یکی اینکه سایر سازمانای کنکوری ی نمونه بهت میدن بعد واسه کلش باید پول بدی!تو بدون پول دادن بهشون موفق نمی شی،چون پول درگرو مطلب جدیده
اینجا کل رو بهت میدن(صفر تا صدا) میگن اگ میخوای واسه جمع بندی و.... پول بده،بعنی پول در ازای مطلب جدید نمیدی!!!اینم همه میدونن واسه کمکه
این دو نهاد رو مقایسه کن،درآمدها یکیه؟
هر نهادی واسه سرپا بودن نیاز داره به کمک داره،الا بودجه داره؟! خود اون تیم ک کار میکنن هزینه های زندگی ندارن؟!یکی میشناختم ی محصول رورچهار بار خرید گفت تا کمک شه،اگر چ بسودم نمیرسه ولی برسه هم نوش جونشون واسه رقم زدن این کار و کمک ب هزاران نفر
-
فقط اینو ببینید > https://tamasha.com/v/53N4o
-
-
Father این شد حرف منطقی
الان قبول تمام موضوعا غیر اون راه ابریشم
راه ابریشم بنظر خودت جزو خدمات آموزشی اصلی نیس که داره میفروشهراه ابریشمم باز همینه،حل تست های بیشتر...
توی خود صفرتا صدا بجز اموزش سوالای کنکور هم حل میشه،راه ابریشم واسه کمک به الا ساخته شد،نیومدن سوالای کنکور رو از صفر تا صدا حذف کنن بیارن اونجا پول بگیرن!!!سوالای جدید اوردن و حل میکنن توی کلاسای کنکور هم اموزش و تست کنکور رو میزنن بعدش مابقی بر عهده دانش اموزه ک بره خونه تست بزنه!راه ابریشم این کازا زو هم میکنه واسه بچه ها با هزینه ی کمتر،من خیلیا می شناسم کلاس کنکور بیرون میرن میان راه ابریشمم میخرن!
خود راه ابریشم اول مطالب گفته برید فلان مطالب صفر تا صد رو ببینید یاد ک گرفتید بیاید تست بیشتز بزنیم.... -
در واقع توی الا انچه ک نیازه ک قبول شی توی کنکور رایگانه،اونچه ک سایر اموزشگاه ها پولی میدن رایگانه
اونچ ک دانش اموز خودش باید انجام بده،مثل جمع بندیا تست های بیشتر و... پولی کردن با ی هزینه ی کمتر،دانش اموز با انتخاب خودش بدون اینک نخریدن محصول بهش اسیب بزنه انتخاب میکنه و ب الا هم کمک میکنه
-
M.an در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
ممنون خانوم که کلیپ رو فرستادی
خواهش میکنم بانو ️
Alireza Habibi خواهش میکنم امیدوارم سوتفاهم ها حل شده باشه
-
Alireza Habibi
واقعا هیچی نمی گم فقط اینو بدون داری اشتباه فکر میکنی
خودت رو جای هر کسی که تو الا کار میکنه قرار بده نه یه معلم نه مدیر یا رئیس الا خودت رو جای یه فیلمبردار و صدابردار جا بزن
حاضری بخاطر خدا بیای کار کنی حاضری زن وبچت به خاطر خدا گشنه بمونن بعد از این کی حامی الاست هیچکی .........
تو این وضع مملکت و وضع اقتصادی دولت که حاضر نیست پول مدرسه های خودشو بده بعد تو میای در مورد دو تومن حرف میزنی
کاش کمی فکر میکردی و می دیدی چه عواملی پشت صحنه زحمت میکشن و هر چیزی حتی بیشتر لایقشونه
التماس استفاده از مغز اکبند -
M.an اولا که شما اینجایین که جواب امثال مثل منو که حرف دارن براگفتن و سوال دارن و انتقاد دارنو جواب بدین پس نیاز بابد ببینین که بازم منو یا متقاعد کنین یا متقاعد بشین
دوما به پیام قبلی من خاضعانه و بدون تعصب واکنش بدینما روی خانوادمون تعصب داریم!
بار آخرتون باشه باید و نباید میکنید واسه کسی که داره فکر و ذکر و اعصاب محیطی و مرکزیش رو وقف همه میکنه اونم بی چشم داشت! -
من کاری به حرفات ندارم (که کاملا غیر منطقیه) حالا بگذریم...
ولی همین خدماتی که آلا رایگان گذاشته,بهتره بگم خدمات هایی که آلا رایگان گذاشته
بگردید ببینید کدوم سایت یا انجمن به صورت رایگان در اختیار عموم مردم قرار داده؟
اصلا اگه قرار داده باشه به این کیفیت هستش؟
من خودم پول کلانی دادم برای یه برندی که کارش تولید dvd آموزشی هستش که خیلی هم ادعا داره به جرات میتونم بگم آلا از اون بهتره!!
هیچ سایتی یا هیچ انجمنی رو پیدا نمیکنی که بخواد نکته های تستی و در کل کنکوری درس دادن رو بخواد رایگان در اختیار عموم مردم قرار بده...
البته که آلا هست دمشم خیلی گرمه
شما پیشنهاد میکنم ویدیو های استاد جلال موقاری رو ببینید
من خودم به شخصه ایشون رو تا حالا از نزدیک ندیدم ولی از هر معلم حضوری دیگه خیلی بیشتر ارتباط برقرار کردم!!
هیچ معلمیو من ندیدم,حتی با این که من پول دادم برای DVD های آموزشی انقدر با دقت کلمه به کلمه ریز به ریز نکات کنکوری رو قرار بده اونم رایگان!!
هیچ معلمی رو من ندیدم حالا چه توی DVD چه حضوری انقدر با ذوق و علاقه شکل های کتاب رو با جون و دل و تمام نکات رو بگه که 100%کنکوری هست!!
شما پول خرج کن اگه معلم برات رفت جدول بکشه؟
من خودم به شخصه اعلام میکنم مدیون آلا هستم و اگه در آینده به جایی رسیدم که امنیت مالی داشته باشم بدون شک خیلی دوست دارم افتخار اینو داشته باشم کمک زیادی انجام بدم
التماس تفکر!!!