همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟
-
اقا سهراب ی مصاحبه خیلی خوب دارن در این زمینه!
پیشنهاد میکنم ببینید حتی در مورد همین هزینه ها هم صحبت کردننوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم بله میرم مطالعه میکنم
-
Father در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
Alireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
Father سوال منم همینه
تو خودت نسبت به امکاناتی ک ازاز الا گرفتی چقدر هزینه کردی؟
همینا رو بیرون میگرفتی چقدر هزینه میکردی؟شعار آلا رایگان هست و خواهد بود
این که کم هزینه ترین هست و خواهد بودو ننوشته خوبنوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Habibi رفیق تو کار و زندگی نداری حیف است اینترنتت را صرف ... گفتن می کنی؟ برو که ضایع شدی اگر معترض هستی وکیلت کو ؟ تو دادگاه می بینمت
:facepunch:
-
خانوم بله میرم مطالعه میکنم
خانوم بله میرم مطالعه میکنم
همین الان اتفاقا گوش بدید تا ببینید این هزینه ها گاهی حتی سر به سر شده و گاهی مجبور شدن خودشون به صورت شخصی هم کاری کنن!
-
@sheyda-fkh قرار بود خداپسندانه باشه درسته؟
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Habibi تو اگر خدا را می شناختی الان توبه می کردی وگرنه وای به حالت در روز قیامت
-
دوستان ایشون ی انتقادی داشتن داریم بحث میکنیم بی احترامی در شان یک آلایی نیست
-
Father در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
Father سوال منم همینه
تو خودت نسبت به امکاناتی ک ازاز الا گرفتی چقدر هزینه کردی؟
همینا رو بیرون میگرفتی چقدر هزینه میکردی؟شعار آلا رایگان هست و خواهد بود
این که کم هزینه ترین هست و خواهد بودو ننوشته خوبخوب حالا کمی دقت کنی میفهمی هزینه ی اخیتاری در جهت همین رایگان بودنه!
اونایی ک گفتن و اونموقه بوده هنوز. رایگانه،مقل صفر اا صدا
اما این لحن طلبکارانه بی معنیه،به تو قول دادن یا سهامی داری ک باید اجازه بگیرن اگ ی محصول جدید اوردت و غیر رایگان بود ازت اجازه بگیرن؟ :|نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFather خوب هیچ جا هزینه اجباری نمیگیرن
من بحثم فقط شعارای الاس و این چیزی که دارم میبینم -
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
خب نباید یه پولی دربیارن هزینه ها رو از کجا بیارن سرگنج ننشستن که ...
مبلغی که میگیرن یک دهم اونی که باید پرداخت کنیم هم نیست
باید این تشکیلات با یه پولی پابرجا بمونه
واقعا خیلی انتظارتون بالاست -
Father خوب هیچ جا هزینه اجباری نمیگیرن
من بحثم فقط شعارای الاس و این چیزی که دارم میبینمنوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم من بی احترامی نمیکنم ایشون دروغ میگن اصلا ایشون کجا و الا کجا؟
-
خانوم من بی احترامی نمیکنم ایشون دروغ میگن اصلا ایشون کجا و الا کجا؟
parsarezaian032 در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
خانوم من بی احترامی نمیکنم ایشون دروغ میگن اصلا ایشون کجا و الا کجا؟
متوجهم دوست الایی
ولی همه همنوع و هم وطن هستیمممنونم از حمایت هاتون
️
-
parsarezaian032
عاقا اروم باش :|نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFather خیلی خوب خیلی خوب ببخشید من ارومم بی خیال همین
-
من بحثم فقط شعارای الاس و این چیزی که دارم میبینمAlireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
من بحثم فقط شعارای الاس و این چیزی که دارم میبینمهیچ جا اینطوری نمیکنن!!! همه جا در قبال محصول پول میگیرن!این یعنی هزینه اجباری،اما اینجا....
دوتا چیزو تشخیص بده:یکی اینکه سایر سازمانای کنکوری ی نمونه بهت میدن بعد واسه کلش باید پول بدی!تو بدون پول دادن بهشون موفق نمی شی،چون پول درگرو مطلب جدیده
اینجا کل رو بهت میدن(صفر تا صدا) میگن اگ میخوای واسه جمع بندی و.... پول بده،بعنی پول در ازای مطلب جدید نمیدی!!!اینم همه میدونن واسه کمکه
این دو نهاد رو مقایسه کن،درآمدها یکیه؟
هر نهادی واسه سرپا بودن نیاز داره به کمک داره،الا بودجه داره؟! خود اون تیم ک کار میکنن هزینه های زندگی ندارن؟!یکی میشناختم ی محصول رورچهار بار خرید گفت تا کمک شه،اگر چ بسودم نمیرسه ولی برسه هم نوش جونشون واسه رقم زدن این کار و کمک ب هزاران نفر
-
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط اینو ببینید
> https://tamasha.com/v/53N4o
-
من بحثم فقط شعارای الاس و این چیزی که دارم میبینمهیچ جا اینطوری نمیکنن!!! همه جا در قبال محصول پول میگیرن!این یعنی هزینه اجباری،اما اینجا....
دوتا چیزو تشخیص بده:یکی اینکه سایر سازمانای کنکوری ی نمونه بهت میدن بعد واسه کلش باید پول بدی!تو بدون پول دادن بهشون موفق نمی شی،چون پول درگرو مطلب جدیده
اینجا کل رو بهت میدن(صفر تا صدا) میگن اگ میخوای واسه جمع بندی و.... پول بده،بعنی پول در ازای مطلب جدید نمیدی!!!اینم همه میدونن واسه کمکه
این دو نهاد رو مقایسه کن،درآمدها یکیه؟
هر نهادی واسه سرپا بودن نیاز داره به کمک داره،الا بودجه داره؟! خود اون تیم ک کار میکنن هزینه های زندگی ندارن؟!یکی میشناختم ی محصول رورچهار بار خرید گفت تا کمک شه،اگر چ بسودم نمیرسه ولی برسه هم نوش جونشون واسه رقم زدن این کار و کمک ب هزاران نفر
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFather این شد حرف منطقی
الان قبول تمام موضوعا غیر اون راه ابریشم
راه ابریشم بنظر خودت جزو خدمات آموزشی اصلی نیس که داره میفروشه -
من بحثم فقط شعارای الاس و این چیزی که دارم میبینمنوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Father این شد حرف منطقی
راه ابریشم بنظر خودت جزو خدمات آموزشی اصلی نیس که داره میفروشهAlireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
Father این شد حرف منطقی
راه ابریشم بنظر خودت جزو خدمات آموزشی اصلی نیس که داره میفروشهراه ابریشمم باز همینه،حل تست های بیشتر...
توی خود صفرتا صدا بجز اموزش سوالای کنکور هم حل میشه،راه ابریشم واسه کمک به الا ساخته شد،نیومدن سوالای کنکور رو از صفر تا صدا حذف کنن بیارن اونجا پول بگیرن!!!سوالای جدید اوردن و حل میکنن توی کلاسای کنکور هم اموزش و تست کنکور رو میزنن بعدش مابقی بر عهده دانش اموزه ک بره خونه تست بزنه!راه ابریشم این کازا زو هم میکنه واسه بچه ها با هزینه ی کمتر،من خیلیا می شناسم کلاس کنکور بیرون میرن میان راه ابریشمم میخرن!
خود راه ابریشم اول مطالب گفته برید فلان مطالب صفر تا صد رو ببینید یاد ک گرفتید بیاید تست بیشتز بزنیم.... -
در واقع توی الا انچه ک نیازه ک قبول شی توی کنکور رایگانه،اونچه ک سایر اموزشگاه ها پولی میدن رایگانه
اونچ ک دانش اموز خودش باید انجام بده،مثل جمع بندیا تست های بیشتر و... پولی کردن با ی هزینه ی کمتر،دانش اموز با انتخاب خودش بدون اینک نخریدن محصول بهش اسیب بزنه انتخاب میکنه و ب الا هم کمک میکنه
-
@M-an در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
ممنون خانوم که کلیپ رو فرستادی
خواهش میکنم بانو
️
Alireza Habibi خواهش میکنم امیدوارم سوتفاهم ها حل شده باشه
-
دستتون درد نکنه برای همسان سازی شرایط برای همه دانش آموزا
اساتید برجسته ویدیو هاشونو پولی گذاشتن
این قسمت رایگانش انگار دون پاشیدن برای استادای نمونه اس که ادم جذبشون بشه
مرسی از دانشگاه شریف
مرسیاحتمالا این پست هم تایید نشه و پاک بشه
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Habibi
واقعا هیچی نمی گم فقط اینو بدون داری اشتباه فکر میکنی
خودت رو جای هر کسی که تو الا کار میکنه قرار بده نه یه معلم نه مدیر یا رئیس الا خودت رو جای یه فیلمبردار و صدابردار جا بزن
حاضری بخاطر خدا بیای کار کنی حاضری زن وبچت به خاطر خدا گشنه بمونن بعد از این کی حامی الاست هیچکی .........
تو این وضع مملکت و وضع اقتصادی دولت که حاضر نیست پول مدرسه های خودشو بده بعد تو میای در مورد دو تومن حرف میزنی
کاش کمی فکر میکردی و می دیدی چه عواملی پشت صحنه زحمت میکشن و هر چیزی حتی بیشتر لایقشونه
التماس استفاده از مغز اکبند -
@M-an اولا که شما اینجایین که جواب امثال مثل منو که حرف دارن براگفتن و سوال دارن و انتقاد دارنو جواب بدین پس نیاز بابد ببینین که بازم منو یا متقاعد کنین یا متقاعد بشین
دوما به پیام قبلی من خاضعانه و بدون تعصب واکنش بدیننوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
@M-an اولا که شما اینجایین که جواب امثال مثل منو که حرف دارن براگفتن و سوال دارن و انتقاد دارنو جواب بدین پس نیاز بابد ببینین که بازم منو یا متقاعد کنین یا متقاعد بشین
دوما به پیام قبلی من خاضعانه و بدون تعصب واکنش بدینما روی خانوادمون تعصب داریم!
بار آخرتون باشه باید و نباید میکنید واسه کسی که داره فکر و ذکر و اعصاب محیطی و مرکزیش رو وقف همه میکنه اونم بی چشم داشت!