سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
بهترین روش مطالعه در تابستان ؟ ۱:مطالعه فصل های مهم و پرسوال کتابها. ۲:مطالعه تمام فصلهای کتب درسی
-
خیلی ممنون از راهنماییتون
-
@behnam72;12073 said:
> سلام میخواستم بدونم اگه جزوه یک درسو داشته باشیم بازم باید خودمون خلاصه نویسی کنیم یا نه نمیخواد
سلام بهتره که خودتن هم اونو خلاصه نویسی کنید به زبان خودتون تا درکش براتون راحت تر بشه
-
سلام میخواستم بدونم اگه جزوه یک درسو داشته باشیم بازم باید خودمون خلاصه نویسی کنیم یا نه نمیخواد
-
shila;12047 said:
> با سلام من لیسانس فناوری اطلاعات دارم و تصمیم گرفتم واسه کنکور سال آینده 95 خودم رو واسه قبول شدن در رشته پزشکی دانشگاه شیراز آماده کنم و یه دوماه میشه که شروع کردم و بیشتر هم زیست میخونم. اگه ممکنه من رو توی برنامه ریزی درسی یاری کنید و آیا به نظر شمامیتونم به هدفم برسم
سلام خیالتون راحت بااراده و پشت کارمطمعنا موفق خواهید شد
تاهم خودتون وهم درساتونو بالا بکشین
برای برنامه ریزی هم
توصیه میکنم اول درسهایی مثل زیست شیمی وعلی الخصوص ریاضی و فیزیک توی این یک ماه کارکنید تابااونها انس بگیریدو و ارتباط برقرار کنید وروان بشه خوندنتون و از دو سه هفته ی دیگه تیرماه که استارت اصلی 95 برای همه هستش شما دراصل هم سطح اونهاباشی و بتونی باهاشون رقابت کنی-
-
- updated - - -
-
shila;12047 said:
> با سلام من لیسانس فناوری اطلاعات دارم و تصمیم گرفتم واسه کنکور سال آینده 95 خودم رو واسه قبول شدن در رشته پزشکی دانشگاه شیراز آماده کنم و یه دوماه میشه که شروع کردم و بیشتر هم زیست میخونم. اگه ممکنه من رو توی برنامه ریزی درسی یاری کنید و آیا به نظر شمامیتونم به هدفم برسم
سلام خیالتون راحت بااراده و پشت کارمطمعنا موفق خواهید شد
تاهم خودتون وهم درساتونو بالا بکشین
برای برنامه ریزی هم
توصیه میکنم اول درسهایی مثل زیست شیمی وعلی الخصوص ریاضی و فیزیک توی این یک ماه کارکنید تابااونها انس بگیریدو و ارتباط برقرار کنید وروان بشه خوندنتون و از دو سه هفته ی دیگه تیرماه که استارت اصلی 95 برای همه هستش شما دراصل هم سطح اونهاباشی و بتونی باهاشون رقابت کنی -
-
shila;12047 said:
شک نکن به اینکه میتونی
میتونی ولی روشاشو درست برو -
با سلام من لیسانس فناوری اطلاعات دارم و تصمیم گرفتم واسه کنکور سال آینده 95 خودم رو واسه قبول شدن در رشته پزشکی دانشگاه شیراز آماده کنم و یه دوماه میشه که شروع کردم و بیشتر هم زیست میخونم. اگه ممکنه من رو توی برنامه ریزی درسی یاری کنید و آیا به نظر شمامیتونم به هدفم برسم
-
سلام من جواب فعالیت ها و آزمایش کنید های فیریک 3 رو از کجا بگیرم ؟ کتاب امسال با پارسال زمین تا آسمون فرق کرده !!!!!!!
بابا یکی جواب بده ؟؟؟؟؟؟ ضروریه
-
یعنی تا میخوام شروع به مطالعه کنم یه چیزی از درون نمیذاره نمیدونم چیه
-
@mary2;11723 said:
امیدوارمــــــــــــــ!!
درسته شیمی رو بررسی کردم همینی بود که میگین...انگار شبیه هم بودند.
راستی هندسه پایه هیچی نخوندم به نظرتون بخونم یا بیخیال شم چون تستاش سخته.
یه سوال دیگه من ترازام تو گزینه دو بین 6800تا7000بوده میشه بگین یعنی تو قلمچی چقدره؟(حدود رتبه تو 93 زیر 6000و7000بوده کلا)-
-
- updated - - -
-
امیدوارمــــــــــــــ!!
یه سوال دیگه من ترازام تو گزینه دو بین 6800تا7000بوده میشه بگین یعنی تو قلمچی چقدره؟(حدود رتبه تو 93 زیر 6000و7000بوده کلا)بهت توضیح میدم الان کار دارم
-
-
داداش بحثت نیاز به وقت داره تا بگم الان کار دارم
-
@عاصم said:
تعریف علمی خوندن یعنی مواجه شدن بایک مطلب تازه و تلاش برای یادگیری و درک آن
دانش اموز سال دوم دبیرستان مطلب برای اولین بار میخونه
سوم دبیرستان و...و.. اولین بار خوندن یعنی از صفر شروع کردنشما همین الان میخواین مطلبیو بخونید
اگر اولین بارتون باشه میگین باید اونو بخونم نمیگی مرور ویا دوره کنممرور و دوره تفاوت دارند باخوندن
من به اون خانوم گفتم مطلب نخونه (چون گفته بود دوماه پیش کارکردم واین یعنی مطالب توی مغزش هست)و فقط باید تقویتش کنه
اگربگم بخون :بااسترس میگه خب پس کی مرور کنم کی تست بزنم و... و... واین نگرانش میکنه که هیچی بلد نیستم
ولی وقتی میگم چندباردرطول روز مرور کن
ونخونش(یعنی ازصفر شروع نکن به دانسته های قبلیت اضافه کن)و اونهارو بیاد بیار
اینجوری دانش اموز هم ازدید روانی اروم ترمیشه وهم اینکه باچندبار مواجه شدن به یه مطلب اونو توی ذهنش میاره-
-
- updated - - -
-
بهتره بجای زود قضاوت کردن وجبهه گرفتن درمقابل چیزی ک نمیدونیم وبخوایم با حرف توهین کنیم
بهتره انتقادکنیم و احترام خودمونو حفظ کنیم
ببخشید قصد بی احترامی نبود اما من فک کردم منظورتون کلی بودش .
-
-
@**مهدی**;11727 said:
اینکه جوری بخونی که وقتی در اون باره سوالی ازت بپرسن بتونی جوابش بدی.
چطور؟تعریف علمی خوندن یعنی مواجه شدن بایک مطلب تازه و تلاش برای یادگیری و درک آن
دانش اموز سال دوم دبیرستان مطلب برای اولین بار میخونه
سوم دبیرستان و...و.. اولین بار خوندن یعنی از صفر شروع کردنشما همین الان میخواین مطلبیو بخونید
اگر اولین بارتون باشه میگین باید اونو بخونم نمیگی مرور ویا دوره کنممرور و دوره تفاوت دارند باخوندن
من به اون خانوم گفتم مطلب نخونه (چون گفته بود دوماه پیش کارکردم واین یعنی مطالب توی مغزش هست)و فقط باید تقویتش کنه
اگربگم بخون :بااسترس میگه خب پس کی مرور کنم کی تست بزنم و... و... واین نگرانش میکنه که هیچی بلد نیستم
ولی وقتی میگم چندباردرطول روز مرور کن
ونخونش(یعنی ازصفر شروع نکن به دانسته های قبلیت اضافه کن)و اونهارو بیاد بیار
اینجوری دانش اموز هم ازدید روانی اروم ترمیشه وهم اینکه باچندبار مواجه شدن به یه مطلب اونو توی ذهنش میاره-
-
- updated - - -
-
بهتره بجای زود قضاوت کردن وجبهه گرفتن درمقابل چیزی ک نمیدونیم وبخوایم با حرف توهین کنیم
بهتره انتقادکنیم و احترام خودمونو حفظ کنیم
-
-
@عاصم said:
تعریف شما ازخوندن چیه؟
-
-
- updated - - -
-
تعریف شما ازخوندن چیه؟
اینکه جوری بخونی که وقتی در اون باره سوالی ازت بپرسن بتونی جوابش بدی.
چطور؟ -
-
@lovesick;11717 said:
میشه بگین این حرفو بر اساس چی میگین په نمیشه از الان به بعد خوند و فقط مروره؟
پاش برسه میخوام کل این حرفای بی پایه رو از ریشه بکنم@**مهدی**;11722 said:
me too....
تعریف شما ازخوندن چیه؟
-
-
- updated - - -
-
@lovesick;11717 said:
پاش برسه میخوام کل این حرفای بی پایه رو از ریشه بکنم@**مهدی**;11722 said:
me too....
تعریف شما ازخوندن چیه؟
-
-
@lovesick;11716 said:
یعنی چی شبیه سالهای قبل نشه از چی میترسی؟
سراسری و آزاد و خارج کشور بزن بقیش راحته
ببین همش مثل همه اگه روششو بلد باشی راحتیامیدوارمــــــــــــــ!!
یه سوال دیگه من ترازام تو گزینه دو بین 6800تا7000بوده میشه بگین یعنی تو قلمچی چقدره؟(حدود رتبه تو 93 زیر 6000و7000بوده کلا)-
-
- updated - - -
-
@lovesick;11716 said:
یعنی چی شبیه سالهای قبل نشه از چی میترسی؟
ببین همش مثل همه اگه روششو بلد باشی راحتیامیدوارمــــــــــــــ!!
یه سوال دیگه من ترازام تو گزینه دو بین 6800تا7000بوده میشه بگین یعنی تو قلمچی چقدره؟(حدود رتبه تو 93 زیر 6000و7000بوده کلا) -
-
@lovesick;11717 said:
پاش برسه میخوام کل این حرفای بی پایه رو از ریشه بکنمme too....
-
@عاصم said:
سلام وقتتون بخیر
الان خوندن نباید بخونی باید دوره کنی
جزوه رو یه سر کامل مرور کنی روزنامه وار (ازخودت بپرسی که فلان فرمول چجوریه-چیه وچجوری حل میشه-و...)
بعد کم کم بری سراغ تست ها
روزی سه تا ده تایی تست همین مباحث ریاضیات و هندسهو.. بزن درطمانهای مختلفف
مثلا صبح که پایشی ده تا بزن بعد برو سراغ بقیه درسهات
و بعد بعدظهر ساعت -1-2 ده تا دیگه بزنبعش هم ساعت 7-8 ده تای دیگه اینا روزای اول بیشتر برات جنبه ی دس ورزی و راه افتادن داره
ولی دو سه روز بعد حرفه ایی میشیو میتونی تعدادشونو هم زیاد کنی
توصیه میکنم فایل صوتی تفاوت مرور و دوره کردن گوش کنیمیشه بگین این حرفو بر اساس چی میگین په نمیشه از الان به بعد خوند و فقط مروره؟
پاش برسه میخوام کل این حرفای بی پایه رو از ریشه بکنم -
@mary2;11681 said:
مرسی خودمم یه جورایی فکرم 85 به بعد بود....
-
-
- updated - - -
-
آخه میدونی یه جورایی نگرانم که امسال اصلا شبیه سالهای قبل نباشه!
مثلا اگه این سالها را من بخونم چند درصد میتونم ریاضی بزنم اگه (85به بعد رو کامل بلد باشم)
میدونم سوالم مسخرس!یعنی چی شبیه سالهای قبل نشه از چی میترسی؟
ببین همش مثل همه اگه روششو بلد باشی راحتی -