" پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری "
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۸، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب یه سوال :
من هرموقع که درسی رو کامل میخونم سراغ تستشم میرم میزنم
ولی دیگه بارِ دوم دلم نمیخواد بخونمش
یعنی کلا از خوندن دوباره مطالب بدم میاد و میدونم که دلیل این که همیشه فک میکنم صفرِ مطلقم همینه
چون بدون مرور یادم میره
کسی بوده مثل من باشه ولی الان مروراش منظمه
اگه هس بگه چطوری تونسته ؟ -
خب یه سوال :
من هرموقع که درسی رو کامل میخونم سراغ تستشم میرم میزنم
ولی دیگه بارِ دوم دلم نمیخواد بخونمش
یعنی کلا از خوندن دوباره مطالب بدم میاد و میدونم که دلیل این که همیشه فک میکنم صفرِ مطلقم همینه
چون بدون مرور یادم میره
کسی بوده مثل من باشه ولی الان مروراش منظمه
اگه هس بگه چطوری تونسته ؟نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۸، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNegin Abbasi من خودمم اینطوری بودم
اشکالت به نظرم تو نحوه مرورته
یه کاغد میزاری جلوت هر چی از اون مبحث یادت میاد مینویسی توش بعدش منبعتو باز کن ببین کجاها یادت رفته اونا رو یه بار دیگه بخوان
اینجوری مباحث هیچ وقت یادت نمیره
برات جذابیت هم داره(البته برا من که اینطوریه،تو رو دیگه نمیدونم) -
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۸، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط sandiiii انجام شده
سلام به همگی
راستش یجورایی احساس خستگی میکنم
احساس کم آوردن
افسرده شدم
همش استرس اینو دارم که نمیرسم که بخونم
اصلا تمرکز ندارم
ذهنم درگیر همه چی میشه
همش خودمو با قبل مقایسه میکنم
میترسم که از هدفام دور بشم
اینجوری نه میتونم واسه کنکور بخونم
نه واسه امتحانات مدرسه
با اینکه رشته ام ریاضیه و قبولی راحت تره
ولی خب بازم وقتی درصدارو میبینم
حالم بد میشه
حس دور شدن دارم
تو این روزا فقط دارم واسه امتحانا میخونم و کنکورو بیخیال شدم
لطفا کمک کنید
بهتون خیلی نیاز دارم -
سلام به همگی
راستش یجورایی احساس خستگی میکنم
احساس کم آوردن
افسرده شدم
همش استرس اینو دارم که نمیرسم که بخونم
اصلا تمرکز ندارم
ذهنم درگیر همه چی میشه
همش خودمو با قبل مقایسه میکنم
میترسم که از هدفام دور بشم
اینجوری نه میتونم واسه کنکور بخونم
نه واسه امتحانات مدرسه
با اینکه رشته ام ریاضیه و قبولی راحت تره
ولی خب بازم وقتی درصدارو میبینم
حالم بد میشه
حس دور شدن دارم
تو این روزا فقط دارم واسه امتحانا میخونم و کنکورو بیخیال شدم
لطفا کمک کنید
بهتون خیلی نیاز دارمنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۸، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii به قول ققنوس هر کنکوری یه برهه ای از سال،همین احساسو داره و تو این شرایط هم بهتره حتی اگه شده کم بخوانیم(کلا بیخیالش نشیم)
در مورد این هم که نمیرسی بخوانی:نگران نباش وقت برای کسی که مصممه برای شروع خیلی هست ولی برای افراد اهمال کار ره وقت کمه
تو هم با این کارات به جای اینکه تمرکزتو ببری سر درس داری تمرکزتو از بین میبری برای هیچ
بهتره بخوانی تا میتونی بقیشم به خدا توکل کنی
برای درگیری ذهنت:میتونی هر وقت ذهنت درگیر شد تو یه کاغذ بنویسی((شب موقع خواب فکر میکنم))البته من موقع خواب فک میکنم شاید تو بخوای یه وقت دیگه فک کنی بهش
الانم بهترین وقته برای اینکه با یه تیر 2تا هدف بزنی
من خودمم 12ریاضیم.بهتره بشینی درسا رو تستی جمع کنی و برای کنکورت به دردت بخوره و نمره مدرسه برات اهمیت نداشته باشه
هر چند که اگه بتونی خوب و قشنگ تستی جمعش کنی نمره مدرستم بالا میره
موفق باشی -
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۸، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط Deleted_account انجام شده
ممنون ازت که وقت میزاری به سوالای بچه ها جواب میدی
@amirhossein-hf
دلارامِ عزیز مرسی ازَتdlrm
-
sandiiii به قول ققنوس هر کنکوری یه برهه ای از سال،همین احساسو داره و تو این شرایط هم بهتره حتی اگه شده کم بخوانیم(کلا بیخیالش نشیم)
در مورد این هم که نمیرسی بخوانی:نگران نباش وقت برای کسی که مصممه برای شروع خیلی هست ولی برای افراد اهمال کار ره وقت کمه
تو هم با این کارات به جای اینکه تمرکزتو ببری سر درس داری تمرکزتو از بین میبری برای هیچ
بهتره بخوانی تا میتونی بقیشم به خدا توکل کنی
برای درگیری ذهنت:میتونی هر وقت ذهنت درگیر شد تو یه کاغذ بنویسی((شب موقع خواب فکر میکنم))البته من موقع خواب فک میکنم شاید تو بخوای یه وقت دیگه فک کنی بهش
الانم بهترین وقته برای اینکه با یه تیر 2تا هدف بزنی
من خودمم 12ریاضیم.بهتره بشینی درسا رو تستی جمع کنی و برای کنکورت به دردت بخوره و نمره مدرسه برات اهمیت نداشته باشه
هر چند که اگه بتونی خوب و قشنگ تستی جمعش کنی نمره مدرستم بالا میره
موفق باشی@amirhossein-hf دمتون گرم خیلی خوب بود
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۸، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانوم خواهش میکنم
-
سلام رفقا.
من یه مشکلی دارم اونم اینکه یه مدت میشینم خوب میخونم،بعد باز یه مدت نمیخونم
ینی اصن حال هیچیو ندارم...چجوری بگم...یه حالت افسردگی یا یه چیزی تو همین مایه ها
الان از اول امتحانات نوبت اوله ( یعنی از 7 دی) که فرجه هارو یکی یکی دارم حروم میکنم و با اینکه وقت زیادی دارم ولی فقط درس همون امتحانو میخونم.امتحاناتمونم 28 ام تموم میشه
دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشانوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۸، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلام رفقا.
ینی اصن حال هیچیو ندارم...چجوری بگم...یه حالت افسردگی یا یه چیزی تو همین مایه ها
الان از اول امتحانات نوبت اوله ( یعنی از 7 دی) که فرجه هارو یکی یکی دارم حروم میکنم و با اینکه وقت زیادی دارم ولی فقط درس همون امتحانو میخونم.امتحاناتمونم 28 ام تموم میشه
دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشانوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۸، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام رفقا.
دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشابازم سلام رفقا
خواستم بگم این مشکلم یه جورایی هنوز برقراره...
هیچ میلی به شروع درس ندارم.
از اول امتحانات نوبت اول سمت کتابا نرفتم مگه واس امتحان همون روز
دیگه خسته شدم از این وضعیت.نمیدونم چیکار کنم -
@Amin-th در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام رفقا.
دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشابازم سلام رفقا
خواستم بگم این مشکلم یه جورایی هنوز برقراره...
هیچ میلی به شروع درس ندارم.
از اول امتحانات نوبت اول سمت کتابا نرفتم مگه واس امتحان همون روز
دیگه خسته شدم از این وضعیت.نمیدونم چیکار کنمنوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th سلام
اینکه اول با قدرت شروع میکردید بعد از چند روز ولش میکردید یعنی انگیزه کافی ندارید و هدفتون کامل مشخص نیس،منظور من از هدف قبولی مثلا پزشکی نیس!نه ،منظورم هدف کوتاه مدته
طبق چیزی که خودتون گفتید وقتی امتحان دارید چون "مجبورید" ،امتحان فرداتون میشه هدف امشبتون!بخاطر همین شده باشه تا نصف شب هم بیدار میمونید و میخونید!
پس اگه روحیتون اینجوریه هرروز فکر کنید فردا کنکور دارید،هر روز سعی کنید بهتر از دیروز باشید
تو بحث انگیزه که اول خودتون باید به خودتون کمک کنید، به خودتون انرژی مثبت بدید،بعد کلیپ انگیزشی ببینید،جملاتی که عمیقا بهش اعتقاد دارید بزنید رو دیوار که هر روز جلو چشمتون باشه
درمورد هدف هم اگه ازمون میدید میتونید ازمون بعدیتون رو هدف خودتون قرار بدید و سعی کنید حتی شده یه درصد تو همه درسا پیشرفت کنید
و از طرفی اگه برنامه مشخص بریزید واسه خودتون دیگه این مشکلا کمرنگ میشه،چون آخر شب بعدازانجام کاملش روحیه می گیرید و بارضایت از خودتون می خوابید و صبح هم پرانرژی شروع میکنید چون برنامه و هدف روزبعدتون از قبل مشخصه
ببخشید زیاد شد
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه -
@Amin-th سلام
اینکه اول با قدرت شروع میکردید بعد از چند روز ولش میکردید یعنی انگیزه کافی ندارید و هدفتون کامل مشخص نیس،منظور من از هدف قبولی مثلا پزشکی نیس!نه ،منظورم هدف کوتاه مدته
طبق چیزی که خودتون گفتید وقتی امتحان دارید چون "مجبورید" ،امتحان فرداتون میشه هدف امشبتون!بخاطر همین شده باشه تا نصف شب هم بیدار میمونید و میخونید!
پس اگه روحیتون اینجوریه هرروز فکر کنید فردا کنکور دارید،هر روز سعی کنید بهتر از دیروز باشید
تو بحث انگیزه که اول خودتون باید به خودتون کمک کنید، به خودتون انرژی مثبت بدید،بعد کلیپ انگیزشی ببینید،جملاتی که عمیقا بهش اعتقاد دارید بزنید رو دیوار که هر روز جلو چشمتون باشه
درمورد هدف هم اگه ازمون میدید میتونید ازمون بعدیتون رو هدف خودتون قرار بدید و سعی کنید حتی شده یه درصد تو همه درسا پیشرفت کنید
و از طرفی اگه برنامه مشخص بریزید واسه خودتون دیگه این مشکلا کمرنگ میشه،چون آخر شب بعدازانجام کاملش روحیه می گیرید و بارضایت از خودتون می خوابید و صبح هم پرانرژی شروع میکنید چون برنامه و هدف روزبعدتون از قبل مشخصه
ببخشید زیاد شد
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشهنوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهlnz
در مورد انگیزه باید بگم که جواب نمیده.یا حداقل واسه چند ساعته
مثلا یه مدت طولانی با خودم حرف میزنم و کلی به خودم انگیزه میدم،ولی شاید یه ساعت بعد همه چی تو ذهنم محو میشه...
میدونم که همه راه حل ها به دست خودمه...تا خودم نخوام اب از اب تکون نمیخوره و ...
ولی انگار اون جرقه هه نیست...حالا حالا هم قرار نیس پیداش شه -
lnz
مثلا یه مدت طولانی با خودم حرف میزنم و کلی به خودم انگیزه میدم،ولی شاید یه ساعت بعد همه چی تو ذهنم محو میشه...
میدونم که همه راه حل ها به دست خودمه...تا خودم نخوام اب از اب تکون نمیخوره و ...
ولی انگار اون جرقه هه نیست...حالا حالا هم قرار نیس پیداش شهنوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th دوست کنکوری اطرافت نداری ؟کمک کنندس
اینکه انگیزت کوتاه مدته یعنی پتانسیلشوداری
یکی کنارت باشه تو این راه خیلی بهتره
که وقتی دلزده میشی باهاش صحبت کنی -
lnz
ولی انگار اون جرقه هه نیست...حالا حالا هم قرار نیس پیداش شه@Amin-th در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
lnz
ولی انگار اون جرقه هه نیست...حالا حالا هم قرار نیس پیداش شهچقدر شما مثل من هستین
-
lnz
ولی انگار اون جرقه هه نیست...حالا حالا هم قرار نیس پیداش شه@Amin-th در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
lnz
ولی انگار اون جرقه هه نیست...حالا حالا هم قرار نیس پیداش شهمکان مطالعتون رو عوض کنید شاید بهتر شه
مثلا اگ خونه میخونید ی مدت برید کتابخونه -
@Amin-th در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
lnz
ولی انگار اون جرقه هه نیست...حالا حالا هم قرار نیس پیداش شهچقدر شما مثل من هستین
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmy name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
چقدر شما مثل من هستین
بهتره هرچه سریع تر یه فکری به حالش بکنیم چون خیلی زود دیر میشه...
-
@Amin-th دوست کنکوری اطرافت نداری ؟کمک کنندس
که وقتی دلزده میشی باهاش صحبت کنیlnz در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
که وقتی دلزده میشی باهاش صحبت کنیاگ نداشته باشیم ؟؟!
-
my name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
چقدر شما مثل من هستین
بهتره هرچه سریع تر یه فکری به حالش بکنیم چون خیلی زود دیر میشه...
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th به چیدمان برنامتون هم نگاه کنید.ممکنه اصولی نباشه
-
lnz در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
که وقتی دلزده میشی باهاش صحبت کنیاگ نداشته باشیم ؟؟!
-
lnz در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
@Amin-th به چیدمان برنامتون هم نگاه کنید.ممکنه اصولی نباشه
موافقم
@Amin-th ممکنه سبک برنانه ریزیتون مطابق روحیات شما نیس
مثلا اگ شما توی چهارچوب مشخص راحت نیستین نباید برنانه این جوری باشه ک از مثلا 9 تا 1 0 فلان چیزو میخونم 10 تا 10 و ربع استراحت میکنم و... -
که وقتی دلزده میشی باهاش صحبت کنینوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهlnz در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
که وقتی دلزده میشی باهاش صحبت کنینه والا
ولی یه موقع هایی به صحبت نیاز پیدا میکنم که دوستام تا حدودی برطرفش میکنن