جزوه و خلاصه نویسی فیلم ها
-
سلام دوستان
من رشتم تجربی
میخواستم بدونم دروسی مثل زیست و شیمی با دیدن فیلم ها چطور خلاصه و جزوشون و بنویسم چون خیلی وقت از من میگیره
استاد جلال مقاری خیلی نکته میگه من هم هی استاپ و میزنم
لطفا روش جزوه نویسی فیلم های زیست و شیمی بگید بهم ممنون
میشم
ریاضی و فیزیک که همرو مینویسم
اگر میشه راهنماییم کنید
متشکرمدانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
ناظم
خیرین-کوچک-دریا-دل
ادمین
Global-Moderators
فارغ-التحصیلان-آلاء -
زیست و شیمی کاملا به کتاب وابسته هستند پس به نظرم سعی نکن جزوه بنویسی بیشتر حاشیه نویسی کن من خودم این کارو می کنم جواب میده متن رو که میخونی هی نکته ها از جلو چشمت رد میشن و یادت هم میمونه برای نمودار ها و نکاتی که استاد رو تخته مینویسه میتونی داخل یه دفنر کوچیک یا حتی برگه ها ی کاغذ کنار هم قرار بدی که وقتی داری می خونی اونا هم بزاری کنارت. از نظر من این روش سریع تر و جوابگو تره باز سوالی داشتی بپرس :)
-
سلام دوستان
من رشتم تجربی
میخواستم بدونم دروسی مثل زیست و شیمی با دیدن فیلم ها چطور خلاصه و جزوشون و بنویسم چون خیلی وقت از من میگیره
استاد جلال مقاری خیلی نکته میگه من هم هی استاپ و میزنم
لطفا روش جزوه نویسی فیلم های زیست و شیمی بگید بهم ممنون
میشم
ریاضی و فیزیک که همرو مینویسم
اگر میشه راهنماییم کنید
متشکرمدانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
ناظم
خیرین-کوچک-دریا-دل
ادمین
Global-Moderators
فارغ-التحصیلان-آلاء@سید-مهدی-علائی-نژاد نکات مهمو بنویس..درعین حال سعی کن کامل باشن.....سعی کن سریع کنی نوشتناتو....منکه تو کلاس درسم معلم هرچی میگه مینویسم....بچه ها هرچی میگن ننویس تو کتابه....گوش نمیکنم....چون متن کتاب هضمش برام سخته ولی خوندن جزوه خودم خعیییلیییی کمکم میکنه
-
سلام دوست عزیز :)
من خودم تجربی ام وقتی کلیپ میدیدم بارها به سرم زد که دیگه ننویسم ولی الان تو مرحله مرور میبینم که چقد جزوه هایی که نوشتم به دردم میخوره و با خوندن جزوه حتی صحبت های استاد و صداشون یادم میاد ...
پیشنهاد میکنم حتما مخصوصا برای زیست جزوه بنویسید که خیلی به دردتون میخوره
ولی اگه محدودیت زمانی دارین حداقل نکات مهم و ضروری رو بنویسید -
@سید-مهدی-علائی-نژاد نکات مهمو بنویس..درعین حال سعی کن کامل باشن.....سعی کن سریع کنی نوشتناتو....منکه تو کلاس درسم معلم هرچی میگه مینویسم....بچه ها هرچی میگن ننویس تو کتابه....گوش نمیکنم....چون متن کتاب هضمش برام سخته ولی خوندن جزوه خودم خعیییلیییی کمکم میکنه
Zaraa بله دقیقا همین طوره
-
زیست و شیمی کاملا به کتاب وابسته هستند پس به نظرم سعی نکن جزوه بنویسی بیشتر حاشیه نویسی کن من خودم این کارو می کنم جواب میده متن رو که میخونی هی نکته ها از جلو چشمت رد میشن و یادت هم میمونه برای نمودار ها و نکاتی که استاد رو تخته مینویسه میتونی داخل یه دفنر کوچیک یا حتی برگه ها ی کاغذ کنار هم قرار بدی که وقتی داری می خونی اونا هم بزاری کنارت. از نظر من این روش سریع تر و جوابگو تره باز سوالی داشتی بپرس :)
@محمدعلی-نیکوسحن متشکرم
-
سلام دوست عزیز :)
من خودم تجربی ام وقتی کلیپ میدیدم بارها به سرم زد که دیگه ننویسم ولی الان تو مرحله مرور میبینم که چقد جزوه هایی که نوشتم به دردم میخوره و با خوندن جزوه حتی صحبت های استاد و صداشون یادم میاد ...
پیشنهاد میکنم حتما مخصوصا برای زیست جزوه بنویسید که خیلی به دردتون میخوره
ولی اگه محدودیت زمانی دارین حداقل نکات مهم و ضروری رو بنویسید@sheyda-fkh نه محدودیت ندارم یازدهمم ایشالله که وقت بشه هم دهم و هم یازدهم و همچنین دوازدهمو بنویسم
از راهنمایی تون متشکرم