-
سلام به همه الایی های عزیز .
دوسان الایی من سال یازدهم تجربی هستم عربیم ضعیفه پایه ای مشکل دارم (از نهم !) میخواستم پکیج عربی عمار تاجبخش رو بگیرم که نظرات شما در مورد اقای ناصح زاده خوندم که خیلی تعریف کردید با توجه به این که وقت زیادی ندارم کسایی که این دو استاد رو میشناسن و تدریسشون رو دیدن راهنمایی کنن لطفا من نمیدونم اقای ناصح زاده تمام مطالب رو 0 تا 100 پوشش میده یا نه ممنون میشم کمک کنید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
راستش من نظام قدیم تاجبخش رو داشتم اصلا خوشم نیومد اصلا خیلی گیج شدم
من بااستاد ناصح زاده میرم جلو اما راستش باتوجه ب زمان شما نمیدونم کدوم یک بهتر هس -
سلام به همه الایی های عزیز .
دوسان الایی من سال یازدهم تجربی هستم عربیم ضعیفه پایه ای مشکل دارم (از نهم !) میخواستم پکیج عربی عمار تاجبخش رو بگیرم که نظرات شما در مورد اقای ناصح زاده خوندم که خیلی تعریف کردید با توجه به این که وقت زیادی ندارم کسایی که این دو استاد رو میشناسن و تدریسشون رو دیدن راهنمایی کنن لطفا من نمیدونم اقای ناصح زاده تمام مطالب رو 0 تا 100 پوشش میده یا نه ممنون میشم کمک کنید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء
عمار تاجبخش رو بگیرم که نظرات شما در مورد اقای ناصح زاده خوندم که خیلی تعریف کردید با توجه به این که وقت زیادی ندارم کسایی که این د
عربی پایه تمام و اساس عربیه بنظرم
درسته سوال مستقیم نداره ولی مانند فرمون میمونه برای ماشین :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اگه اونو نداشته باشین انگار ماشین یه جسم بدرد نخورهیازدهمی و این دغدغه برای کنکور خیلی خوبه
تنها پشنهادم برای اینکه عربی سال کنکور قوی بشی
تسلط کامل به لغات کتاب و یا کلمه های لقمه و از الان متنای عربی کار کن
عربی 1 هم راحت جمش میکنی با توجه به زمان زیاد !تو یازدهمی کجا زمانت کمه؟!اینقدر عربی رو غول نساز چون مشکل اساسی منم همین بود
قواعدم هم طبق ازمونا بخون تموم
الان اموزشای آلا یا هرکسی دوست داری ببینرفیق من حوزه علمیه بود هرچند عربی براش اب خوردن بود و امسال میاد کنکور بده درصدای عربی سنجش و قلمچی همش 100 هست و هفته قبلم ک کنم رتبه 10 سنحش شد
برخلاف من که معنی ضعیفم اون
میگه من بخاطر تسلط زیاد رو معنی اینقدر خوب میزنم...
منم میبینم درسته میشه بدون معنی زد تستا رو ولی معنی ادم قدرتش زیاد باشه دیگه سرعت و دقت و خیلی بالاتر میره -
عمار تاجبخش رو بگیرم که نظرات شما در مورد اقای ناصح زاده خوندم که خیلی تعریف کردید با توجه به این که وقت زیادی ندارم کسایی که این د
عربی پایه تمام و اساس عربیه بنظرم
درسته سوال مستقیم نداره ولی مانند فرمون میمونه برای ماشین :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اگه اونو نداشته باشین انگار ماشین یه جسم بدرد نخورهیازدهمی و این دغدغه برای کنکور خیلی خوبه
تنها پشنهادم برای اینکه عربی سال کنکور قوی بشی
تسلط کامل به لغات کتاب و یا کلمه های لقمه و از الان متنای عربی کار کن
عربی 1 هم راحت جمش میکنی با توجه به زمان زیاد !تو یازدهمی کجا زمانت کمه؟!اینقدر عربی رو غول نساز چون مشکل اساسی منم همین بود
قواعدم هم طبق ازمونا بخون تموم
الان اموزشای آلا یا هرکسی دوست داری ببینرفیق من حوزه علمیه بود هرچند عربی براش اب خوردن بود و امسال میاد کنکور بده درصدای عربی سنجش و قلمچی همش 100 هست و هفته قبلم ک کنم رتبه 10 سنحش شد
برخلاف من که معنی ضعیفم اون
میگه من بخاطر تسلط زیاد رو معنی اینقدر خوب میزنم...
منم میبینم درسته میشه بدون معنی زد تستا رو ولی معنی ادم قدرتش زیاد باشه دیگه سرعت و دقت و خیلی بالاتر میرهAMIR_HOSSEIN1378 دقیقا منم ی بار رفتم سراغ عربی ولی اینقدر لغات ضعیف بودم ک دیگه حاضر نشدم برم سراغش
من خودمم اول دارم معنی سه سال رو میخونن بنظرم اینجوری بهتره -
راستش من نظام قدیم تاجبخش رو داشتم اصلا خوشم نیومد اصلا خیلی گیج شدم
من بااستاد ناصح زاده میرم جلو اما راستش باتوجه ب زمان شما نمیدونم کدوم یک بهتر هس@MaryaM-_-Sh یازدهمی بودی:-
من تو خواب بودم چشمام ندید
وقت م داری اما بنظرم از الان شروع کن چون سال یازدهمی سعی کن نقاط ضعفت رو بر طرف کنی
من از عربی متنفرم ب معنای واقعی
سه سال پیش خوندمش امسال ک میخوام واسه سال اینده بخونم اولین کار ک کردم شروع عربی بود:-\ -
@MaryaM-_-Sh یازدهمی بودی:-
من تو خواب بودم چشمام ندید
وقت م داری اما بنظرم از الان شروع کن چون سال یازدهمی سعی کن نقاط ضعفت رو بر طرف کنی
من از عربی متنفرم ب معنای واقعی
سه سال پیش خوندمش امسال ک میخوام واسه سال اینده بخونم اولین کار ک کردم شروع عربی بود:-\@MaryaM-_-Sh AMIR_HOSSEIN1378
منمون از راهنماییتون حق با شماس لغت منم ضعیفه باید از الان تا روز کنکور روزی 10 لغت عربی باید یاد بگیرم .
-
@MaryaM-_-Sh AMIR_HOSSEIN1378
منمون از راهنماییتون حق با شماس لغت منم ضعیفه باید از الان تا روز کنکور روزی 10 لغت عربی باید یاد بگیرم .
MahdiNOVE اره واشتباه من رو اصلا تکرار نکنید من اینقدر از عربی وزیست فرار کردم ک امسال اول تمرکزم گذاشتم رو این دوتا کتاب
سعی کنید نقاط ضعف خودتون رو قوی کنید
ونقاط قوی رو قوی تر
موفق باشید -
اقا من هم با عربی مشکل دارم امروز که کارنامه مون رو دادن همه چیم 20 بود به جز عربی
-
اقا من هم با عربی مشکل دارم امروز که کارنامه مون رو دادن همه چیم 20 بود به جز عربی
سال چندمی ؟
-
سلام دوستان یک سوال ؟
ترجمه کلمه لاننی چی میشه ؟ نون دوم برای چی هست ؟
سلام دوستان یک سوال ؟
نون دوم «نون وقایه » هست و برای تاکید اومده. مثل «لـِ » که اولش اومده و برای تاکیده.
-
سال چندمی ؟
MahdiNOVE سال دوازدهم
-
سلام دوستان یک سوال ؟
نون دوم «نون وقایه » هست و برای تاکید اومده. مثل «لـِ » که اولش اومده و برای تاکیده.
نون وقایه مگه فقط به فعل نمیچسبه ؟
-
MahdiNOVE سال دوازدهم
از معلمای الا استفاده کن اگه راضی نبودی از پکیج عربی عمار استفاده کن .
-
از معلمای الا استفاده کن اگه راضی نبودی از پکیج عربی عمار استفاده کن .
MahdiNOVE عربی عمار چیه والبته من عربی از پایه ضعیفم
-
MahdiNOVE عربی عمار چیه والبته من عربی از پایه ضعیفم
-
چند.توصیه.بهت.میکنم
اولا.کلا.هیچ.دی.وی.دی.رو.نخر.چون.همونو.رایگان.تو.تلگرام.میزارن.حتی.با.جزوه.و.کتب.درسی
دوما.باید.معلم.های.مختلف.رو.یه.فیلمشون.رو.ببینی.اگر.فهمیدی.با.همون.ادامه.بده.من.ب.شخصه.اقای.واعظی.رو.تو.عربی.میپسندم.چون.همه.رو.با.شکل.های.قشنگ.بهت.میگه.و.یادت.میمونه -
من.ک.فیلمای.اقای.واعظی.رو.دیدم.هر.تستی.میزنم.درسته.
قبلا.تو.ازمون.چند.از.ده.ام2.بود.الان.9 -
چند.توصیه.بهت.میکنم
اولا.کلا.هیچ.دی.وی.دی.رو.نخر.چون.همونو.رایگان.تو.تلگرام.میزارن.حتی.با.جزوه.و.کتب.درسی
دوما.باید.معلم.های.مختلف.رو.یه.فیلمشون.رو.ببینی.اگر.فهمیدی.با.همون.ادامه.بده.من.ب.شخصه.اقای.واعظی.رو.تو.عربی.میپسندم.چون.همه.رو.با.شکل.های.قشنگ.بهت.میگه.و.یادت.میمونه