-
اقا من هم با عربی مشکل دارم امروز که کارنامه مون رو دادن همه چیم 20 بود به جز عربی
-
اقا من هم با عربی مشکل دارم امروز که کارنامه مون رو دادن همه چیم 20 بود به جز عربی
سال چندمی ؟
-
سلام دوستان یک سوال ؟
ترجمه کلمه لاننی چی میشه ؟ نون دوم برای چی هست ؟
سلام دوستان یک سوال ؟
نون دوم «نون وقایه » هست و برای تاکید اومده. مثل «لـِ » که اولش اومده و برای تاکیده.
-
سال چندمی ؟
MahdiNOVE سال دوازدهم
-
سلام دوستان یک سوال ؟
نون دوم «نون وقایه » هست و برای تاکید اومده. مثل «لـِ » که اولش اومده و برای تاکیده.
نون وقایه مگه فقط به فعل نمیچسبه ؟
-
MahdiNOVE سال دوازدهم
از معلمای الا استفاده کن اگه راضی نبودی از پکیج عربی عمار استفاده کن .
-
از معلمای الا استفاده کن اگه راضی نبودی از پکیج عربی عمار استفاده کن .
MahdiNOVE عربی عمار چیه والبته من عربی از پایه ضعیفم
-
MahdiNOVE عربی عمار چیه والبته من عربی از پایه ضعیفم
-
چند.توصیه.بهت.میکنم
اولا.کلا.هیچ.دی.وی.دی.رو.نخر.چون.همونو.رایگان.تو.تلگرام.میزارن.حتی.با.جزوه.و.کتب.درسی
دوما.باید.معلم.های.مختلف.رو.یه.فیلمشون.رو.ببینی.اگر.فهمیدی.با.همون.ادامه.بده.من.ب.شخصه.اقای.واعظی.رو.تو.عربی.میپسندم.چون.همه.رو.با.شکل.های.قشنگ.بهت.میگه.و.یادت.میمونه -
من.ک.فیلمای.اقای.واعظی.رو.دیدم.هر.تستی.میزنم.درسته.
قبلا.تو.ازمون.چند.از.ده.ام2.بود.الان.9 -
چند.توصیه.بهت.میکنم
اولا.کلا.هیچ.دی.وی.دی.رو.نخر.چون.همونو.رایگان.تو.تلگرام.میزارن.حتی.با.جزوه.و.کتب.درسی
دوما.باید.معلم.های.مختلف.رو.یه.فیلمشون.رو.ببینی.اگر.فهمیدی.با.همون.ادامه.بده.من.ب.شخصه.اقای.واعظی.رو.تو.عربی.میپسندم.چون.همه.رو.با.شکل.های.قشنگ.بهت.میگه.و.یادت.میمونه -
اخه.اونا.وقتی.زیاد.میگیرن.برا.فیلما.من.ک.توانایی.خریدش.رو.ندارم.نمیتونم.ولی.مثلا.الا.با.وجود.اینکه.همایش.هاش.توی.اون.کانال.بود.ولی.من.بازم.از.خود.الا.تهیه.کردم.چون.خیلی.از.فیلماش.رایگانه
-
من.ک.فیلمای.اقای.واعظی.رو.دیدم.هر.تستی.میزنم.درسته.
قبلا.تو.ازمون.چند.از.ده.ام2.بود.الان.9@mehdi-esfandiari میشه ب منم بدی فایل های تدریس واعظی رو
-
نون وقایه مگه فقط به فعل نمیچسبه ؟
MahdiNOVE اره
-
MahdiNOVE اره
-
MahdiNOVE میشه لطف کنی جمله کامل رو نشون بدی
-
MahdiNOVE میشه لطف کنی جمله کامل رو نشون بدی