همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
fatima.k28 اره
توی اپی دیدیم اسپرم میشن
مینااا در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
fatima.k28 اره
توی اپی دیدیم اسپرم میشن
تو اپی دیدیم اسپرم نمیشن تو اپی دیدیم به اسپرم بالغ تبدیل میشن
وقتی %(#ff0000)[اسپرماتید] تمایز (نه تقسیم) پیدا میکنه اونجااس ک اسپرم میشه -
طبق سوال ایشون گفتم ک میشه گفت اسپرماتیدمیشه اسپرم ک کتاب گفته اسپرمی ک توانایی حرکت نداره توی اپی دیدیم اسپرم توانایی حرکت پیدامیکنه
-
ما اگه با این همه زحمتی که شما عزیزان الا برامون میکشین درس نخونیم باید خجالت بکشیم من از همین جا دست تمام معلم های گلم تو الا رو میبوسم
-
یه حرفه ای نیس جواب ما رو بده؟؟
یه سوال درباره دستگاه عصبی:
http://forum.alaatv.com/post/102956 -
زیست چی شد
-
milad4862 سلام به همه
یه سوال ارتون داشتم:من تا الان فقط فصل چهار زیست دو رو تموم کردم چکار کنم تا کنکور به 20% حداقل برسم
با دیدن فیلم های اقای رحیمی میتونم به اون درصد برسم
ممنون میشم جواب بدین -
milad4862 سلام به همه
یه سوال ارتون داشتم:من تا الان فقط فصل چهار زیست دو رو تموم کردم چکار کنم تا کنکور به 20% حداقل برسم
ممنون میشم جواب بدینreza.m1377 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
milad4862 سلام به همه
ممنون میشم جواب بدینهرروززیست بخون 3تا4ساعت
-
milad4862 سلام به همه
ممنون میشم جواب بدینreza.m1377 اگر فارغ التحصیلی و دانش اموز نیستی که بیخیال 20 درصد کامل میتونی برسی ، هر روز 3/5 ساعت براش بزار ، فیلم های اقای رحیمی رو نکاه کن بعدش هم تست الگو بزن قطعا میرسی نگران نباش
-
سلام...
لطفا عزیزان الایی لطفا بگین جلسه بعدی رو کی میزارین؟...ممنون -
reza.m1377 اگر فارغ التحصیلی و دانش اموز نیستی که بیخیال 20 درصد کامل میتونی برسی ، هر روز 3/5 ساعت براش بزار ، فیلم های اقای رحیمی رو نکاه کن بعدش هم تست الگو بزن قطعا میرسی نگران نباش
xaniar چهارمم
-
سلام من سال چهرمم
یه سوال داشتم:یعنی با دیدن فیلما استاد رحیمی راحت میشه تست زد
مممنون میشم کسای که نگاه کردن جواب بدن -
سلام من سال چهرمم
مممنون میشم کسای که نگاه کردن جواب بدنreza.m1377 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام من سال چهرمم
مممنون میشم کسای که نگاه کردن جواب بدنهم فیلما رو ببینید و هم اینکه تست بزنید .بدون زدن تست نمیشه.
-
تورو بخدا زیست چی شد دیگه....نکنه متوقف شد
-
سلام
استاد زیست چی شد
نکنه متوقف شه به خاطر پلاسکو
دکترررررررررررررررررررررررررررررررر -
آخه چرا انقدر دیر دیر فیلم جدید میاد!!! منقرض شدیم....
-
زیست......دکتررررر رحیمی
-
سلام آیا فیلم های زیست ادامه دارد یا کنسل شده