سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام به همه آلائی های عزیز...
دوستای گلم همه رشته و دانشگاه هدفتون رو اینجا بگین که ببینیم انشاالله سال بعد اینموقع کجائیم ،بعلاوه هم دانشگاهی ها و هم دانشکده ای هامونو بشناسیم...مرسیyeganeh_mk 25اردیبهشت 95
8اردیبهشت98
سال دیگه این موقع پشت کنکوری هستم
اما ی پشت کنکوری آماده ک قراره جز رتبه برترها باشهودوسال دیگه این موقع داشنجو سال اول رشته پزشکی دانشگاه تهران
آرزو طلب نمیکنم
آرزو را خواهم ساخت
با امید ب خدا و تکیه ب پشتکارم -
این پست پاک شده!
-
sheydadb37 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
دندونپزشکی دانشگاه اصفهان
باید بیخیالش بشم
sheydadb37 چرا؟؟
-
صد در صد تهرانم
-
ان شا الله دانشکده پزشکی تهران
-
احتمالا به یه ترم اولی ندید پدید توی یکی از دانشگاهای تهران تبدیل میشم
.خودم می خوام برم شهید بهشتی ولی خب اینکه بتونم یا نه 10 درصد به خواست خدا و بقیشم به تلاش و بازم خواست خدا برمیگرده -
سال دیگه همین موقع دارم به گلدون های خونم آب میدم و به این فکر میکنم فردا چه تیپی بزنم و برم دانشگاه پزشکی تهران البته من دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران یه اندازه دوست دارم
و به این فکر میکنم که برای عید چه برنامه خوبی برای خودم بریزم هرچند که حتی اگه برنامه ای هم نداشته باشم سال 1400 برای من زیبا ترین سال ممکنه من برم تلاش کنم قراره اینده قشنگمو خودم با دستای خودم بسازمآرزو را طلب نمیکنم
آرزو را خواهم ساخت -
سال دیگه همین موقع دارم به گلدون های خونم آب میدم و به این فکر میکنم فردا چه تیپی بزنم و برم دانشگاه پزشکی تهران البته من دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران یه اندازه دوست دارم
و به این فکر میکنم که برای عید چه برنامه خوبی برای خودم بریزم هرچند که حتی اگه برنامه ای هم نداشته باشم سال 1400 برای من زیبا ترین سال ممکنه من برم تلاش کنم قراره اینده قشنگمو خودم با دستای خودم بسازمآرزو را طلب نمیکنم
آرزو را خواهم ساختبهاره بوربور درسته ساخت اینده دست خودمونه ولی تا خدا پشتمون نباشه نمی تونیم روبه جلو قدم برداریم این اعتقاد منه
-
من متاسفانه هیچوقت بلند پرواز نبودم. حالا چراشو نمیدونم. اما همیشه تلاشم رو کردم که هیچ وقت پشیمون نشم. حالا که رسیده به یه ماه مونده به کنکور طبق شواهد و قراین موجود وضعم خوب نیست اما طبق آنچه که پیش بینی میکنم. رتبه م اطراف پانصد خواهد بود(ریاضی) ولی هیچوقت به رشته یا دانشگاه خاصی فکر نکردم.
vahidmessi941 وحید جان تلاش کردن رکن اصلی موفقیته داداش .یه ارزوی بزرگ انتخاب کن نیروی محرک خوبیه حتی اگه به خودشم نرسی به ده درصدش خواهی رسید و ده درصد ارزو ها یبزرگتر بیشتر از ارزوهای کوچیکمون خواهد بود
-
@دانش-آموزان-آلاء
دارم زیر خاکیا رو پیدا میکنم -
هر جا خدا بخواد...
-
صد در صد تهرانم
ابراهیم طاها در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
صد در صد تهرانم
نه حاجی متاسفانه خونه ایم
کرونا راه رو بسته -
ابراهیم طاها در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
صد در صد تهرانم
نه حاجی متاسفانه خونه ایم
کرونا راه رو بستهابراهیم طاها حاجی سال دیگ دانشگاه مدارس همه بازن واکسن اومده هاااا بیداری؟
-
زیر علم پیغمبر