اشکال فیزیک
-
@Shahryar-Rakhshandeh تو روابط پس رادیکال Aچطور اومد
@Shahryar-Rakhshandeh داداش اون رادیکال نیس Va هس
-
@Shahryar-Rakhshandeh بعدشم اصن وتر به چه دردت میخوره اینجا
شما به شیب نیاز داری ینی به tanفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDarkMind گفتم شاید فیثاغورس
-
DarkMind گفتم شاید فیثاغورس
@Shahryar-Rakhshandeh گرفتی چی میگم؟ اون رادیکالA نیست اون ولتاژهA هس Va
-
DarkMind گفتم شاید فیثاغورس
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh عاشقتتتم
-
@Shahryar-Rakhshandeh عاشقتتتم
@Shahryar-Rakhshandeh منم بخدا
-
@Shahryar-Rakhshandeh عاشقتتتم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مگه یه بار اینو جواب ندادیم؟
-
فک کنم راه حلمو واست فرستادم ...یه بار
-
@SAEID-TABAFAR میشه بگی سوال کدوم کتابه؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Shahryar-Rakhshandeh سلام بچه ها لطفا یه نگاه به این بندازین
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh همینطور که تو فیزیک گفتن توی قطب منفی باتری پتانسیل کمتره واصولا درون باتری الکترون از قطب منفی ب مثبت میره درسته؟! پس چرا تو سلول الکترولیتی ما اون سری که به قطب منفی میزنیم که آنده الکترون کم داره و طالب الکترون اکسایشی الکتروده؟ مگه خودش تو قطب+پر الکترون نیس؟!
-
@Shahryar-Rakhshandeh همینطور که تو فیزیک گفتن توی قطب منفی باتری پتانسیل کمتره واصولا درون باتری الکترون از قطب منفی ب مثبت میره درسته؟! پس چرا تو سلول الکترولیتی ما اون سری که به قطب منفی میزنیم که آنده الکترون کم داره و طالب الکترون اکسایشی الکتروده؟ مگه خودش تو قطب+پر الکترون نیس؟!
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh کلا سازوکارشو میگید که بعدشم یونهای تو محلولم به گردش در میاره
-
@Shahryar-Rakhshandeh کلا سازوکارشو میگید که بعدشم یونهای تو محلولم به گردش در میاره
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh دوستان ظاهرا امروز کسی آن نیس
-
من بلد نیستم...
-
@Shahryar-Rakhshandeh دوستان ظاهرا امروز کسی آن نیس
@Shahryar-Rakhshandeh ببخشید شهریار جان
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@SAMAN-TABAN خداببخشه ن با احتمالا صورت سوالو متوجه نشدی وگرنه چیز عجیبی نیس
-
@SAMAN-TABAN خداببخشه ن با احتمالا صورت سوالو متوجه نشدی وگرنه چیز عجیبی نیس
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
DarkMind خو حالا نظرتو بگو فوقش اصلاح میکنن
-
DarkMind خو حالا نظرتو بگو فوقش اصلاح میکنن
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh من سوالو متوجه نشدم
ولی تو فیزیک جریان از مثبت به منفی و توی باتری از منفی به مثبته ولی این برای بار مثبت هست برا منفی برعکسه