اشکال فیزیک
-
-
مگه یه بار اینو جواب ندادیم؟
-
فک کنم راه حلمو واست فرستادم ...یه بار
-
@SAEID-TABAFAR میشه بگی سوال کدوم کتابه؟
-
@Shahryar-Rakhshandeh سلام بچه ها لطفا یه نگاه به این بندازین
-
@Shahryar-Rakhshandeh سلام بچه ها لطفا یه نگاه به این بندازین
@Shahryar-Rakhshandeh همینطور که تو فیزیک گفتن توی قطب منفی باتری پتانسیل کمتره واصولا درون باتری الکترون از قطب منفی ب مثبت میره درسته؟! پس چرا تو سلول الکترولیتی ما اون سری که به قطب منفی میزنیم که آنده الکترون کم داره و طالب الکترون اکسایشی الکتروده؟ مگه خودش تو قطب+پر الکترون نیس؟!
-
@Shahryar-Rakhshandeh همینطور که تو فیزیک گفتن توی قطب منفی باتری پتانسیل کمتره واصولا درون باتری الکترون از قطب منفی ب مثبت میره درسته؟! پس چرا تو سلول الکترولیتی ما اون سری که به قطب منفی میزنیم که آنده الکترون کم داره و طالب الکترون اکسایشی الکتروده؟ مگه خودش تو قطب+پر الکترون نیس؟!
@Shahryar-Rakhshandeh کلا سازوکارشو میگید که بعدشم یونهای تو محلولم به گردش در میاره
-
@Shahryar-Rakhshandeh کلا سازوکارشو میگید که بعدشم یونهای تو محلولم به گردش در میاره
@Shahryar-Rakhshandeh دوستان ظاهرا امروز کسی آن نیس
-
من بلد نیستم...
-
@Shahryar-Rakhshandeh دوستان ظاهرا امروز کسی آن نیس
@Shahryar-Rakhshandeh ببخشید شهریار جان
-
@SAMAN-TABAN خداببخشه ن با احتمالا صورت سوالو متوجه نشدی وگرنه چیز عجیبی نیس
-
@SAMAN-TABAN خداببخشه ن با احتمالا صورت سوالو متوجه نشدی وگرنه چیز عجیبی نیس
-
DarkMind خو حالا نظرتو بگو فوقش اصلاح میکنن
-
-
@Shahryar-Rakhshandeh یه چیزیم من خودم اصلاح کنم سر منفی تو این سلول کاتده سر مثبتمون انده
-
@Shahryar-Rakhshandeh یه چیزیم من خودم اصلاح کنم سر منفی تو این سلول کاتده سر مثبتمون انده
@Shahryar-Rakhshandeh الکترون از سمت منفیه باتری توسط سیم به سمت مثبت میره
اینجا هم درواقع همینه مثلا شما سلول الکترولیتیه روی - مس رو در نظر بگیر
سمت مثبت باتریو وصل میکنیم به الکترود مس اینجوری باعث میشه مس الکترون هاشو بده (اکسایش در آند) به قطب مثبت باتری و خودش به یون تبدیل شه و کنده شه و بره تو محلول
از اون طرف قطب منفی باتری به روی وصل میشه و درواقع باعث میشه الکترونی که از مس اومده بیاد روی الکترود روی قرار بگیره و یون های Zn بیان این الکترون آزادی که اومده رو بگیرن و به Zn خنثی تبدیل شن بچسبن به الکترود روی
میبینید دقیقا عین فیزیکه الکترون داره از سمت منفی باتری میره ب سمت مثبتش -
سمت مثبت باتریو وصل میکنیم به الکترود مس اینجوری باعث میشه مس الکترون هاشو بده (اکسایش در آند) به قطب مثبت باتری و خودش به یون تبدیل شه و کنده شه و بره تو محلول
از اون طرف قطب منفی باتری به روی وصل میشه و درواقع باعث میشه الکترونی که از مس اومده بیاد روی الکترود روی قرار بگیره و یون های Zn بیان این الکترون آزادی که اومده رو بگیرن و به Zn خنثی تبدیل شن بچسبن به الکترود روی
میبینید دقیقا عین فیزیکه الکترون داره از سمت منفی باتری میره ب سمت مثبتشVirus در اشکال فیزیک گفته است:
میبینید دقیقا عین فیزیکه الکترون داره از سمت منفی باتری میره ب سمت مثبتش@Shahryar-Rakhshandeh اینو بخون باز سوال بپرس بحث کنیم
-
میبینید دقیقا عین فیزیکه الکترون داره از سمت منفی باتری میره ب سمت مثبتشVirus سلام
ینی میخوای بگی عامل محرک باتری از سمت منفیش به مثبتش باعث اکسایش آندمون میشه که به قطب مثبت وصله
-
@Shahryar-Rakhshandeh من سوالو متوجه نشدم
ولی تو فیزیک جریان از مثبت به منفی و توی باتری از منفی به مثبته ولی این برای بار مثبت هست برا منفی برعکسه@Adler بار مثبت منفی چی بود سامان جان؟! یادآوری میفرما
-
Virus سلام
ینی میخوای بگی عامل محرک باتری از سمت منفیش به مثبتش باعث اکسایش آندمون میشه که به قطب مثبت وصله