اعتراف میکنم که....😂
-
Dan wolf
اعتراف میکنم ...
اعتراف میکنم همچین اعترافی کار هر کسی نبود :no_mouth:نگار بهاری معمولا اعتراف نمیکنم ولی اینجا خوشم اومدیکی ازبزرگترین اعترافاتموبگم
-
@samane-99 مامان منم اگه بود همین اعترافو میکرد با این تفاوت که بعد اعتراف حتما عملیش میکرد:loudly_crying_face: اونجوری بعد از اون اعتراف بی سامان میشدین...راستی بچه ها اعتراف میکنم اسم من سامانه .سعید داداشمه...gmailهم واسه اون بنده خداست
-
@samane-99 مامان منم اگه بود همین اعترافو میکرد با این تفاوت که بعد اعتراف حتما عملیش میکرد:loudly_crying_face: اونجوری بعد از اون اعتراف بی سامان میشدین...راستی بچه ها اعتراف میکنم اسم من سامانه .سعید داداشمه...gmailهم واسه اون بنده خداست
@SAEID-TABAFAR لطفا دیگه بهم نگین سعید تا 30 ثانیه دارم دنبال سعید میگردم بین پیاما:sweat_smile: :grinning_face_with_sweat:
-
اعتراف میکنم
یه سال پیش یه پسر رو خیلی بد کتک زدم :expressionless:
صبح زود داشتم میرفتم کلاس تو کوچه مزاحمم شد منم خیلی بد تکتکش زدم آخرش در رفت :joy:
آخه من رزمی کارم ::neutral_face: -
اعتراف میکنم...
پارسال یه مزاحم تلفنی داشتم. منم برای جبران300هزارتومن شارژ ازش کش رفتم در عرض3هفته:grimacing:تنهاکاری که میتونستم کنم همین بود:grinning_face_with_sweat:
فک کنم درس عبرت شد براش:grinning_squinting_face:
-
بچه ها اعتراف میکنم خیلی خستم ...از....
-
اعتراف میکنم
یه سال پیش یه پسر رو خیلی بد کتک زدم :expressionless:
صبح زود داشتم میرفتم کلاس تو کوچه مزاحمم شد منم خیلی بد تکتکش زدم آخرش در رفت :joy:
آخه من رزمی کارم ::neutral_face:نگار بهاری
:anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat:
یا پیغمبر یه دفه از دوست دختر دوستم یه لگد خوردم هیچوقت یادم نمیره الانم جاش میسوزه
واقعا داریم به کجا میریم -
اعتراف میکنم دلم مرگ می خاد 😔
-
اعتراف میکنم گاهی آرزو میکنم کاش مشکلاتم توی کنکور خلاصه میشد....
-
-
-
نگار بهاری
:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
والا چی عرض کنم مثئلش طولانیه یکی دیگ بهش فحش داده بود فک کرده بود منم وقتی منو دید خدا شاهده دویست متر دنبالم دیود و لگد رو اندخت عوضی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ابرومون رفتRAMIN1380
وای خدا :joy:
ولی من هیچ وقت برا فحش هیچ کسیو نزدم و نمیزنم
راستش من داشتم از کوچه مون رد میشدم که پسره اومد جلوم خواست بغلم کن منم زدمش . خیلی بدم زدم :white_frowning_face:
قانون همینهدر مقابل کسی که بهت حمله کرد از خودت دفاع کن
اولین بارم بود یکی رو با تمام قدرتم میزدم :joy:
چون تو باشگاه وقتی مبارزه داریم طرف مقابلم دوستام هستن دلم نمیاد بزنمشون -
RAMIN1380
وای خدا :joy:
ولی من هیچ وقت برا فحش هیچ کسیو نزدم و نمیزنم
راستش من داشتم از کوچه مون رد میشدم که پسره اومد جلوم خواست بغلم کن منم زدمش . خیلی بدم زدم :white_frowning_face:
قانون همینهدر مقابل کسی که بهت حمله کرد از خودت دفاع کن
اولین بارم بود یکی رو با تمام قدرتم میزدم :joy:
چون تو باشگاه وقتی مبارزه داریم طرف مقابلم دوستام هستن دلم نمیاد بزنمشوننگار بهاری
بدبخت شوهر ایندت ازهمینجا بهش سلام میکنم و بهش عرض تسلیت میکنم
اعتراف میکنم من که خیلی ترسیدم -
نگار بهاری
بدبخت شوهر ایندت ازهمینجا بهش سلام میکنم و بهش عرض تسلیت میکنم
اعتراف میکنم من که خیلی ترسیدم -
اسپم ممنوعه رفقا:) اعترافات جالب تری هم هست ها:) ممنونم:) 🌼
-