سوال زیست
-
@محمدعلی-نیکوسحن ماهم داریم این واکنش منتها توی مرحله خاصی گرماده یا انرژی زایی رو اعلام کرده
-
@Shahryar-Rakhshandeh سوالت اینه که تبدیل ATPبه ADP چون شکست پیوند داریم پس گرماگیرهست و باید انرژی مصرف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
-
@Shahryar-Rakhshandeh سوالت اینه که تبدیل ATPبه ADP چون شکست پیوند داریم پس گرماگیرهست و باید انرژی مصرف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
@Adler این ک جای خود ولی بعدا فهمیدم به انرژی فعال سازی مرتبطه سوالم اینجا تو مرحله خاصی از گلیکولیز بود ک انرژی زا هس طبق نظردوستمون چونAtpداده
-
دم همتون گرم ایشالله بتونیم همه نقاط ابهام این زیست شناسی مبهم رو به کمک هم مرتفع کنیم یا علی
-
@Adler این ک جای خود ولی بعدا فهمیدم به انرژی فعال سازی مرتبطه سوالم اینجا تو مرحله خاصی از گلیکولیز بود ک انرژی زا هس طبق نظردوستمون چونAtpداده
-
@Shahryar-Rakhshandeh
من خودم پارسال این سوالم بود ولی دقت کن پیوندی که تو شیمی هست از نوع جاذبه هست .پس برای شکستن اون گرما می خواهیم ولی اینجا پیوند بین P یعنی پی او 4 سه بار منفیه که از نوع دافعه هست یعنی تمایل به جدا کردن بیشتره پس گرماده هست -
سلام. بچه ها بافت چربی رشته های کلاژن و الاستیکی دارد یا ندارد؟؟؟
کتاب خیلی سبز نوشته ک دارند فاگوزیست نظام قدیم گفته ندارن!!!iCy HeARt در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کتاب خیلی سبز نوشته ک دارند فاگوزیست نظام قدیم گفته ندارن!!!ناظما اینو انتقال بدین به یه تاپیک زیست
ناظم -
iCy HeARt در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کتاب خیلی سبز نوشته ک دارند فاگوزیست نظام قدیم گفته ندارن!!!ناظما اینو انتقال بدین به یه تاپیک زیست
ناظم -
سلام بچه ها وقتی گیاهی اسیب بافتی میبینه فکر کنم اقای موقای گفته بود گه پوشش چوب پنبه تو همون قسمت تشکیل میشه نظرتون؟ چون مطمعن نیستم
-
سلام بچه ها وقتی گیاهی اسیب بافتی میبینه فکر کنم اقای موقای گفته بود گه پوشش چوب پنبه تو همون قسمت تشکیل میشه نظرتون؟ چون مطمعن نیستم
-
-
-
-
DarkMind
به طور مستقیم نه ولی مستقیم هم نگفته داریم و اینکه آقای موقاری اینو گفتن و در نهایت اینکه تو شکل هم میتونیم ببینیم