انگیزشی
️
-
@hosein-ghorbonalizadeh سلام دوست عزیزم وقت بخیر سعی کن از تخت خوابت فقط برای خواب استفاده کنی نه بری رو تخت و اونجا گوشی دست بگیری و ساعت ها سرت تو گوشی باشه و به خودت بیای ببینی شده ساعت یک و دو چون اینطوری صبح بی حال میشی و خوابالو هستی و تمرکز کافی برای مطالعه نداری. یا اینکه تو تخت مطالعه نکن. تخت خواب فقط واسه خوابه خودتو مجاب کن که حسین تو باید فلان ساعت بخوابی و فلان ساعت بیدار بشی و با اراده بهش عمل کن.بخدا بعد کنکور سه ماه میخوابی سه ماه باشگاه و تفریح و مسافرت میری مهم همین چند ماهه من این دوران رو تجربه کردم سعی کن زود بخوابی که زود بیدار بشی.
تحت هیچ شرایطی قبل خواب نه قهوه نه نسکافه نه چایی نخور و پرتقال هم نخور چون پرتقال ویتامین c داره و باعث انرژی و شادابی میشه اینا رو روزا بیشتر بین ساعت های(۳تا ۵)مصرف کن چون خود من اون موقع ها خوابم میومد یا بی حال بودم.
ظهرا نخواب اصلا یه چرت ساده در حد نیم ساعت کافیه.
سعی کن تا ۱۱:۳۰شب کاراتو انجام بدی و ۱۲تو رخت خواب باشی خودتو مجاب کن بخوابی خوابتم نیومد مثل من چشاتو ببند و فقط به اهدافت فکر کن گوشی رو از محیط استراحتت دور کن تا نری سمتش.
مطمعن باش با رعایت این نکات مشکلت به کل برطرف میشه اینا همه تجربه خودم زمان کنکورم بوده که واقعا جواب گرفتم ازشونموفق باشی دوست گلم ایشالا تو اوج ببینمت بهترین
️
@Dr-baharan ممنونم مثل همیشه عالی
رفته رفته دیگه باید میدونو بدست بگیرم -
@Dr-baharan
لطفا میشه بیایین پی وی؟
یعنی همون چت -
سلام و خسته نباشید
نمیدونم باور میکنید یا نه ولی حرفاتون خیلی روم تاثیر گذاشت
خیلی....
میدونم خانم دکتر سرسون شلوغهولی اگه میشه منو دنبال کنید یه مطلبی رو چت خصوصی ازتون بپرسم
مرسی -
Flight خداروشکر که مفید بوده برات دوست خوبم
-
سلام و خسته نباشید
نمیدونم باور میکنید یا نه ولی حرفاتون خیلی روم تاثیر گذاشت
خیلی....
میدونم خانم دکتر سرسون شلوغهولی اگه میشه منو دنبال کنید یه مطلبی رو چت خصوصی ازتون بپرسم
مرسیAlex Flori سلام دوست گلم امیدوارم حالت خوب باشه راستشو بخوای من تازه با سایت آشنا شدم و خیلی وارد نیستم اگر سوالی داری ازم بپرس حتما حتما حتما جواب میدم عزیزم
️
-
Mahhh سلام گلم هر سوالی دارین بپرسین جواب میدم
-
@Dr-baharan ممنونم مثل همیشه عالی
رفته رفته دیگه باید میدونو بدست بگیرم@hosein-ghorbonalizadeh خواهش میکنم دوست خوبم با توکل بر خدا شروع کن و بخون خوندن از شما انگیزه از من
-
@Dr-baharan
دکتربهاران..من سوال دارم...
اجازه هست چتت رو بازکنی..ومنو فالو کنی؟
100بارگفتم...
فک کنم متوجه نشدی شما..Flight خواهش میکنم عزیزم
بخدا بلد نیستم یکیتون آموزشم باید بده -
Flight خواهش میکنم عزیزم
بخدا بلد نیستم یکیتون آموزشم باید بده -
@Dr-baharan
خواهش میکنم..
آره حدس میزدم تازه واردباشی..خوش اومدی داکترجان
کلیک کن روی آیدی من..
بعدش اون علامت سبزرو کلیک کن..فالو میشم
اونوخ میتونم ب شما پیام بدم خصوصی
مرسی البته..Flight ممنونم عزیزم اره یاد گرفتم مرسی
-
Flight ممنونم عزیزم اره یاد گرفتم مرسی
-
@Adler قربونت برم عزیزم
️همچنین مهربونم
-
سلام ممنون خیلی برام جالب بود
-
Mahhh سلام گلم هر سوالی دارین بپرسین جواب میدم
@Dr-baharan
میشه منو دنبال کنید؟!
ی چند تا سوال دارم نمیشه اینجا بگم -
@Hamnafass سلام گلم خداروشکرکه مفید بود انشالله به اوج برسی
️
-
سلام. چقدر خوب که به رویای قشنگت رسیدی خانم دکتر، میشه لطفا منو دنبال کنید تا چند تا سوال در خصوصی ازت بپرسم؟
asal m سلام گلم وقت بخیر راستش مدیر تذکر داده که شخصیم نیاین و سوال عمومی بپرسین تاجواب دادم همه ببینن
ولی با این وجود بازم چشم