انگیزشی
️
-
asal m دارم عزیزم ولی اگه بدخط نباشه و بتونی بخونی اخه به زبون خودم نوشتم محاوره ای
مثلا میومدم نکته تستایی که غلط زده بودمو به جزوم اضافه میکردم نوشته اونایی که بلد بودم و بی دقتی کرده بودمو اینطوری مینوشتم:واااااای بهار ۳۰۰بار اینو خوندی مطلبو بگیر دیگه خنگ نباش
-
asal m دارم عزیزم ولی اگه بدخط نباشه و بتونی بخونی اخه به زبون خودم نوشتم محاوره ای
مثلا میومدم نکته تستایی که غلط زده بودمو به جزوم اضافه میکردم نوشته اونایی که بلد بودم و بی دقتی کرده بودمو اینطوری مینوشتم:واااااای بهار ۳۰۰بار اینو خوندی مطلبو بگیر دیگه خنگ نباش
-
@Adler دوست خوبم من چهار آزمون آخر سنجش رو رفتم دقیقا مطابق درصدای کنکورم بود
-
@Dr-baharan اگه برات زحمت نیست خیلی خیلی ممنون میشم اگه بذاریش؛ حتی فعلا اگه لطف کنی مال فصل 5 و 6 یازدهمم بذاری خیلی ممنونت میشم
asal m راستش بلد نیستم عکس آپلود کنم
-
asal m عالیههههه دختر
من اوایل ۴۵۰۰بودم آزمون اولی سنجش سه تای آخری رسیدم به بالای هفت
-
@Adler دوست خوبم من چهار آزمون آخر سنجش رو رفتم دقیقا مطابق درصدای کنکورم بود
-
asal m منم
-
asal m عالیههههه دختر
من اوایل ۴۵۰۰بودم آزمون اولی سنجش سه تای آخری رسیدم به بالای هفت
-
asal m راستش بلد نیستم عکس آپلود کنم
-
asal m ماشالله خانوم دکتر خودم
چطوری همکار جونم؟
تو اوج ببینمت ایشالا
-
asal m ماشالله خانوم دکتر خودم
چطوری همکار جونم؟
تو اوج ببینمت ایشالا
-
@Dr-baharan من پشت کنکوریم پارسال آزمون قلمچی میدادم ولی امسال چون یکم مشکلات برام پیش اومد از درسا دور بودم و آزمون ندادم . آزمونای آخر قلمچی که مربوط به جمعبندی اند کفایت میکنه؟
@Adler منم پشت کنکوری نظام جدیدم؛ به نظرم اگه از الان جدی شروع کنید و از عیدتون به بهترین نحو استفاده کنید قطعا موفق میشید دوست عزیز.این بازه زمانی شروع مقطعیه که بچه های دیگه کم کم دلسرد میشن، شما اگه جدیت به خرج بدین میتونین از فرصت استفاده کنید. موفق باشید.
-
@shima1j82 من خودم درباره این موضوع خیلی تحقیق کردم؛ به طور خلاصه سنجش و گاج استاندار تر هستن، اما قلمچی جامع آماری بالاتری داره. از نظر بودجه بندی هم تقریبا مشابهن. اغلب مشاورین هم قلمچی رو پیشنهاد میدن. سنجش چهار آزمون آخرش بیشتر اهمیت داره و میتونه آمادگی خوبی برای کنکور بده.
-
asal m سلام گلم بله من همه فیلم ها رو دیدم و واقعا فیلم ها و جزوه برداری هام باعث شد که تستام خیلی خوب باشه و درصدام بالا میرفت وقت که زیاده باید از تایم های دیگه ات کم کنی تا بتونی به تایم درست اضافه کنی و برسی
من چون وقتم کم بود واقعا مجبور شدم از خواب و تفریحم بزنم@Dr-baharan در انگیزشی
️
گفته است:
asal m سلام گلم بله من همه فیلم ها رو دیدم و واقعا فیلم ها و جزوه برداری هام باعث شد که تستام خیلی خوب باشه و درصدام بالا میرفت وقت که زیاده باید از تایم های دیگه ات کم کنی تا بتونی به تایم درست اضافه کنی و برسی
من چون وقتم کم بود واقعا مجبور شدم از خواب و تفریحم بزنمخانم دکتر ببخشین میشه بگین آزمون هم شرکت میکردین یا ن ؟
اگ شرکت میکردین سوالی ک دادم ازتون اینه ک چجوری میخوندین ک با برنانه آزمون مچ باشین
چون گفتین تو این یه ماه و نیم پایه رو خوندین برام سوال پیش اوند چون الان بودجه آزمون ها روی ی پایه اس
ممنون میشم راهنمایی کنید -
@shima1j82 من خودم درباره این موضوع خیلی تحقیق کردم؛ به طور خلاصه سنجش و گاج استاندار تر هستن، اما قلمچی جامع آماری بالاتری داره. از نظر بودجه بندی هم تقریبا مشابهن. اغلب مشاورین هم قلمچی رو پیشنهاد میدن. سنجش چهار آزمون آخرش بیشتر اهمیت داره و میتونه آمادگی خوبی برای کنکور بده.
-
@Dr-baharan در انگیزشی
️
گفته است:
من چون وقتم کم بود واقعا مجبور شدم از خواب و تفریحم بزنمخانم دکتر ببخشین میشه بگین آزمون هم شرکت میکردین یا ن ؟
اگ شرکت میکردین سوالی ک دادم ازتون اینه ک چجوری میخوندین ک با برنانه آزمون مچ باشین
چون گفتین تو این یه ماه و نیم پایه رو خوندین برام سوال پیش اوند چون الان بودجه آزمون ها روی ی پایه اس
ممنون میشم راهنمایی کنید@R-P سلام عزیزم من که خیلی جواب این سوالو دادم گلم
نه من آزمون نرفتم فقط و فقط چهار آزمون جامع سنجش رو رفتم️رتبه و تراز آخرین آزمونم هم عین کنکورم بود با اختلاف کم البته