مفهوم بيت
-
dlrm فكر كنم فهميدم ✌️ولي به خودت نناز نميشه ميگه از وضعيت يه كسي كه بالاتر از تو هست ناراحت نشو تو جايگاه خودتو داري درسته اين ؟ 🤔
-
-
-
-
مليكابانو در مفهوم بيت گفته است:
dlrm من فكر ميكردم شما پسري😂😐
ممنونم 😍 ولي اوليو متوجه نميشم ☹️ مصرع دومش اخه داره دلداري ميده يه طورايي🤔:joy: اسمم دل آرامِ :|
درست داری میگی این طوری برداشت کردم خودمم ولی یاد اون بیت افتادم .
الانم یاد اون شعر افتادم که * بسیار منی کرد و ز تقدیر نترسید * و اینا :joy:
همون ک عقابه فکر میکرد خیلی شاخه ولی تیر زدن بهش :joy: :|مليكابانو در مفهوم بيت گفته است:
ممنونم 😍 ولي اوليو متوجه نميشم ☹️ مصرع دومش اخه داره دلداري ميده يه طورايي🤔:joy: اسمم دل آرامِ :|
همون ک عقابه فکر میکرد خیلی شاخه ولی تیر زدن بهش :joy: :|اين به نظرم بيشتر بهش ميخوره اخه اون بيتي كه شما نوشتي هم ميگه تو شاخ تري 😅
ولي من كه ميگم بي اعتباري جايگاه ادمي غلطه همون توضيحي كه شما دادي و خودمم برداشت كردم درسته 😐 -
همون ک عقابه فکر میکرد خیلی شاخه ولی تیر زدن بهش :joy: :|اين به نظرم بيشتر بهش ميخوره اخه اون بيتي كه شما نوشتي هم ميگه تو شاخ تري 😅
ولي من كه ميگم بي اعتباري جايگاه ادمي غلطه همون توضيحي كه شما دادي و خودمم برداشت كردم درسته 😐مليكابانو در مفهوم بيت گفته است:
ولي من كه ميگم بي اعتباري جايگاه ادمي غلطه همون توضيحي كه شما دادي و خودمم برداشت كردم درسته 😐ممکنم هست کلا غلط باشه چون گفتی سوال میکروعه
-
ولي من كه ميگم بي اعتباري جايگاه ادمي غلطه همون توضيحي كه شما دادي و خودمم برداشت كردم درسته 😐ممکنم هست کلا غلط باشه چون گفتی سوال میکروعه
-
dlrm دل آرام جان ببخشيد نبايد اسپم كنيم ولي الان كه هستي يه سوال دارم نامربوطه ولي. شما اون نوار بالاي سايت كه كمك به الاء نوشته يه خورده واست ماته يا چشاي من امروز تار ميبينه 😥
-
-
Mahbobeh Zare فكر كنم يادت رفت محبوبه جان 😊🙏🏻🌹
مليكابانو اره ببخشید توروخدا چشم حتما
-
مليكابانو اره ببخشید توروخدا چشم حتما
Mahbobeh Zare محبوبه جان اين چه حرفيه خدا ببخشه عزيزم مرسي ❤️❤️
-
سوال ١
آسمان گوژپشت ار خيمه زد بالاي تو / آسمان ابرو و تو چشمي چه عيب است اندر اين
نوشته مفهومش ميشه بي اعتباري جايگاه آدمي
چطوري ؟ 😕
سوال ٢
شهپر سيمرغ ميگردد مگس ران زال را يعني چي؟
سوال ٣
با تهي چشمان چه سازد نعمت روي زمين
تهي چشمان منظور ازش چي هست؟
سوال ٤
پرسيده همه ي ابيات با بيت " تويي رزاق هر پيدا و پنهان / تويي خلاق هر دانا و نادان " ارتباط معنايي دارد به جز؟
جواب شده اين 👈 اول و آخر به وجود و صفات / هست كن و نيست كن كاينات
مگه خلاق به معني خلق كننده نيست؟ خب اينم گفته هست كن و نيست كن ، قرابت دارن كه 😕
رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلامليكابانو نمیدونم چرا توی سوال ۱ گفته بی اعتباری جایگاه ادمی درواقع معنی بیت اینو میرسونه که هرچقدر روزگار سخت بگیره مثل کمان یا همون ابرو بالای سرت باشه باز چشم جایگاه خودش رو داره که گفته اسمان ابرو و تو چشمی چه عیب است اندر این؟؟
ی شعر هست میگه دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است -
مليكابانو نمیدونم چرا توی سوال ۱ گفته بی اعتباری جایگاه ادمی درواقع معنی بیت اینو میرسونه که هرچقدر روزگار سخت بگیره مثل کمان یا همون ابرو بالای سرت باشه باز چشم جایگاه خودش رو داره که گفته اسمان ابرو و تو چشمی چه عیب است اندر این؟؟
ی شعر هست میگه دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر استMahbobeh Zare اره من و دل آرام جان هم همينو ميگيم ولي در اينصورت جوابي كه گاج داده غلطه مگه نه؟
-
Mahbobeh Zare اره من و دل آرام جان هم همينو ميگيم ولي در اينصورت جوابي كه گاج داده غلطه مگه نه؟
مليكابانو اره بابا ما درست میگیم💪💪💪
-
مليكابانو اره بابا ما درست میگیم💪💪💪