انتخاب موضوع
️
-
@Dr-baharan همین که پاشونو گذاشتن توی دانشگاه پزشکی یعنی تمام تازه من قبول بشم مینویسم دکتر زارع متخصص زیبایی و طرح لبخند
Mahbobeh Zare ایشالا خوشگلممممم
دقیقا همینطوره مهم اینه قبول یشی -
@Dr-baharan در انتخاب موضوع
️ گفته است:
سلام به دوستای گل و ماه خودم امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و سرشار از انرژی باشین
بچها زیر همین پست برام بنویسین که راجع چی براتون تاپیک بنویسم و بیشتر راجع چی براتون توضیح بدم هر کدوم رای بیشتری بیاره در مورد اون یه تاپیک خیلی خوب مینویسمو میزارم️
آخر هفته چهار تا تاپیک میزارم هر موضوعی خواستین بگین تا بنویسم.چند تا از این چهار موضوع انگیزشی باشه؟!
بیشتر انگیزشی بزارم از محیط دانشگاه و یا تجربه های دوران کنکورم که چطوری مقابل چالش ها میستادم؟!
زیر این پست بگین تا براتون بنویسم.
خیلیییییی دوستون دارم به امید موفقیت تک تکتون مهربونی من
دکتر بهاران دانشجو پزشکی دانشگاه ایران️
سلام خانم دکتر
وقتتون ب خیر
میشه بگین روشتون برا خوندن مبحث موج چی بوده ؟!
درس نانه میخوندین ؟!
اخه الان کتاب درسی مبخث رو روی نمودار کسینوس گفته ولی همه کتاب تست ها درس نانه و تست هاشون بر حسب سینوسه !!
این موضوع براتون سر کنکور مشکلی ایجاد نکرد ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید@R-P عزیزم کتاب اولویته بری سرجلسه کنکور میفهمی
روزی که از سر جلسه برگشتم خونه به همه گفتم پزشکی قبولم چون میدونستم همه سوالا رو بلد بودم چرا چون کتابامو خوب خوب خونده بودم -
سلام میشه در مور پیشرفت در تراز صحبت کنید
@ALI-FIROZI چشم
-
@Dr-baharan خانم دکتر عزیز میشه درمورد حل مسائل شیمی هم بگید
Mahbobeh Zare چشم حتما
-
Mahbobeh Zare چشم حتما
@Dr-baharan با عرض سلام کی صحبت می کنید
-
سلام به دوستای گل و ماه خودم امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و سرشار از انرژی باشین
بچها زیر همین پست برام بنویسین که راجع چی براتون تاپیک بنویسم و بیشتر راجع چی براتون توضیح بدم هر کدوم رای بیشتری بیاره در مورد اون یه تاپیک خیلی خوب مینویسمو میزارم️
آخر هفته چهار تا تاپیک میزارم هر موضوعی خواستین بگین تا بنویسم.چند تا از این چهار موضوع انگیزشی باشه؟!
بیشتر انگیزشی بزارم از محیط دانشگاه و یا تجربه های دوران کنکورم که چطوری مقابل چالش ها میستادم؟!
️ گفته است:
خانم دکتر توروخداااااا درمورد بی دقتی هم اوضیح بدیییییین
امرو داشتم تست میزدم 90 درصد غ هام ب خاطر بی دقتی بود -
@R-P عزیزم کتاب اولویته بری سرجلسه کنکور میفهمی
روزی که از سر جلسه برگشتم خونه به همه گفتم پزشکی قبولم چون میدونستم همه سوالا رو بلد بودم چرا چون کتابامو خوب خوب خونده بودم@Dr-baharan سلام خانم دکتر خوبید من برای شیمی معلم خصوصی داشتم که شیمی دهم تموم شده دیگه خیلی هزینم میرفت بالا کنسل کردم الان از شیمی یازدهم و دوازدهم هیچی نمیدونم توروخدا راهنمایی کنید از کجا شروع کنم استرس گرفتم
-
@Dr-baharan سلام خانم دکتر خوبید من برای شیمی معلم خصوصی داشتم که شیمی دهم تموم شده دیگه خیلی هزینم میرفت بالا کنسل کردم الان از شیمی یازدهم و دوازدهم هیچی نمیدونم توروخدا راهنمایی کنید از کجا شروع کنم استرس گرفتم
Mahbobeh Zare من هم مثل تو ولی کلاس نداشتم اما با الا شیمی کار کردم و دوازدهم رو خوب بلدم
-
Mahbobeh Zare من هم مثل تو ولی کلاس نداشتم اما با الا شیمی کار کردم و دوازدهم رو خوب بلدم
@ALI-FIROZI اره من عصری طبق توصیه دوستان الایی یکم از تدریس اقای صنیعی رو دیدم خیلی قشنگ درس میدادن امیدوارم بتونم مساله حل کنم شما الان راحت مساله حل میکنید؟؟
-
@ALI-FIROZI اره من عصری طبق توصیه دوستان الایی یکم از تدریس اقای صنیعی رو دیدم خیلی قشنگ درس میدادن امیدوارم بتونم مساله حل کنم شما الان راحت مساله حل میکنید؟؟
Mahbobeh Zare اره عزیزم
-
@ALI-FIROZI افرین عزیزم
-
@Dr-baharan سلام خانم دکتر خوبید من برای شیمی معلم خصوصی داشتم که شیمی دهم تموم شده دیگه خیلی هزینم میرفت بالا کنسل کردم الان از شیمی یازدهم و دوازدهم هیچی نمیدونم توروخدا راهنمایی کنید از کجا شروع کنم استرس گرفتم
Mahbobeh Zare سلام گلم فیلم های الا عالین
-
️ گفته است:
خانم دکتر توروخداااااا درمورد بی دقتی هم اوضیح بدیییییین
امرو داشتم تست میزدم 90 درصد غ هام ب خاطر بی دقتی بودmy name چشم
-
@Dr-baharan با عرض سلام کی صحبت می کنید
@ALI-FIROZI بخدا گرفتار درسای دانشگاه شدم این مدت ولی چشم تو همین هفته آینده
-
خانم دکتر میشه از هردرس بگید از کدوم دبیرای کنکور استفاده میکردید؟