ترس از ریاضی and فیزیک
-
سلام رفقا
برا کسی که ریاضی و فیزیک صفره راه حلی ندارین؟
بنظرتون چه مباحثی رو حذف کنم ؟؟؟
و چه مباحثی رو تو این فرصت باقی مونده کار کنم که احتمال تست اومدنش زیاده ؟
اسم ریاضی فیزیک میاد نا خوداگاه قلبم گوپ گوپ گوپ
ممنون میشم دوستان :))
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
خیرین-کوچک-دریا-دل
حامیان-آلاء-مشاور
@hii
moein -
سلام
فیلمای همایش طلایی بنظرم انتخاب خوبی میتونه باشه و اینکه هرچی ترس داری ازش برو تو دلش دس رو دس بزاری ترست بیشتر میشه شاید اوش ناامید بشی ولی یکم بگذره راه میوفتی -
سلام رفقا
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
حامیان-آلاء-مشاور
@hii
moeinuu
سلام وقت به خیر
برای ریاضی فیزیک حتما حواست به زنجیره ها باشه
زنجیره ها یعنی اینکه بدونی کدوم مباحث بهم مربوطه و ترکیبیه و اونا رو هم کنار هم بخونی
راجبه نظام جدید زیاد اطلاعاتی ندارم اما ترکیبیات(شمارش) و احتمال و آمار و ماتریس و لگاریتم و حد و مشتق و انتگرال راحت ترن به نظرم البته تابع و مثلثات پایه ی این مباحث محسوب میشن و تا ی حدی لازمن براشون
من خودم هندسه رو خوندم ولی متوجه نشدم و حذفش کردم
هندسه نظام جدید رو نمی دونم
کاربرد مشتق هم برام سخت بود زیاد تمرکز نکردم روش
وقتی سوالای ریاضی فیزیک رو میخونی حتما خودت ی دفه حلشون کن و به پاسخ آخر برس تا دچار یادگیری کاذب نشده باشی
برا فیزیک هم که کلا ترتیب فصلاتون کلا فرق کرده -
سلام
فیلمای همایش طلایی بنظرم انتخاب خوبی میتونه باشه و اینکه هرچی ترس داری ازش برو تو دلش دس رو دس بزاری ترست بیشتر میشه شاید اوش ناامید بشی ولی یکم بگذره راه میوفتیmilad abedi در ترس از ریاضی and فیزیک گفته است:
سلام
فیلمای همایش طلایی بنظرم انتخاب خوبی میتونه باشه و اینکه هرچی ترس داری ازش برو تو دلش دس رو دس بزاری ترست بیشتر میشه شاید اوش ناامید بشی ولی یکم بگذره راه میوفتیخب همایش طلایی 98 رو الان بخرم ؟
یا صبر کنم 99 جدید اومد اونو بخرم ؟ -
هیچ مبحثی حذف نشه بهتره چون ممکنه از مباحثی که نخوندی یه سوال اسون بیاد و از اونایی که خوندی سخت و ادم از دو تاش بمونه
در کل فیزیک 12 فصل 1و2 خیلی مهمن
فیزیک 11 فصل 2
فیزیک 1 فصل 3
ریاضی هم مشتق و تابع
در کل اینایی رو که گفتن خیلی مهمن بقیه هم مهم -
milad abedi در ترس از ریاضی and فیزیک گفته است:
سلام
فیلمای همایش طلایی بنظرم انتخاب خوبی میتونه باشه و اینکه هرچی ترس داری ازش برو تو دلش دس رو دس بزاری ترست بیشتر میشه شاید اوش ناامید بشی ولی یکم بگذره راه میوفتیخب همایش طلایی 98 رو الان بخرم ؟
یا صبر کنم 99 جدید اومد اونو بخرم ؟uu سلام بنده رشتم تجربی نبوده وتوی درسا ضعیفم برای فیزیک از ی استاد که توی یکی از مدرسه های خاص تهران درس میده پرسیدم گفتن فصل گرما از دهم الکتریسیته از یازدهم و دوفصل اخر دوازدهم رو خوب بخونم میتونم ۴۰ بزنم این فصلها پیش نیاز نمیخاد یعنی وابسته به فصلهای دیگه نیستن
موفق باشید -
سلام
یا صبر کنم 99 جدید اومد اونو بخرم ؟uu در ترس از ریاضی and فیزیک گفته است:
سلام
یا صبر کنم 99 جدید اومد اونو بخرم ؟
99 فکر کنم اردیبهشت بیاد که خیلی زمان بدیه واسه فیلم دیدن مخوصا کنکوریها بعد عید فقط برای مرور و تسته من خودم 98 رو خریدم -
برای ریاضی فیزیک، باید از سطح خیلی ساده شروع کرد، مثلا از سطح تمرینای کتاب درسی، حتما حتما هم نباید تو کمترین زمان ممکن به سوالا پاسخ بدین، این دو درس+مسائل شیمی، خیلی حوصله و صبر میخوان تا به نتیجه برسه، باید مستمر کار بشن، حتی شده با روزی 1 تست برای مرورشون! مباحث هم از جاهایی انتخاب کنید که هم پربازده باشه تو کنکور هم اینکه به بقیه جاها مرتبط نباشه، مثلا برای فیزیک، فیزیک دوم و پیش 2، چندان مطالب پایه ای نیستن و پیش نیاز ندارن. برای ریاضی بهتره از پایه شروع کنین، چون کل ریاضی به هم پیوسته هست(به جز چند مبحث که تو کنکور 98 دیگه سوالی ازشون نیومد یا یکی یدونه اومد)
-
سلام رفقا
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
حامیان-آلاء-مشاور
@hii
moeinuu در ترس از ریاضی and فیزیک گفته است:
سلام رفقا
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
حامیان-آلاء-مشاور
@hii
moeinمنم ی زمانی خیلی از ریاضی فیزیک میترسیدم بدترین کار اینه ک ازشون فرار کنید و بهترسن کار اینه ک دلو ب دریا بزنید و با اینکه استرس دارین و... ولی شده روزی ی دونه سوال ریاضی فیزیک حل کنید
موفق باشین