طرح تغيير چهل روزه
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم هستم ولی من اهل دعا اینچیزا نیستم پیشنهادم به کسایی که مثل منن اینه صبح زود به دوش بگیرن خاب از سرشون بپره الان از فردا باید شروع کنیم ؟
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Cansado شعار+عمل =موفقیت خوب
-
منم هستم ولی من اهل دعا اینچیزا نیستم پیشنهادم به کسایی که مثل منن اینه صبح زود به دوش بگیرن خاب از سرشون بپره الان از فردا باید شروع کنیم ؟
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مليكابانو من فردا ازمون ندارم در نتیجه از فردا با امید به خدا شروع میکنم
-
خیلی ممنون منم از شنبه نه به خاطر تنبلی اینچیزا فردا ازمون نمیشه 4 5 بیدار شد ((:
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مليكابانو من از شما یه سوال داشتم این که من عادت کردم حین مطالعه از اتاق بیام بیرون وبه خانواده سر بزنم خودشم مکررا چی کار کنم
-
مليكابانو من فردا ازمون ندارم در نتیجه از فردا با امید به خدا شروع میکنم
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ALI-FIROZI باريكلا
فقط اگه نشد اونقدي كه خواستين جا نزنين مياين ميگين نشد و باز تلاش ميكنين انقد كه بالاخره بشه
️
-
@ALI-FIROZI باريكلا
فقط اگه نشد اونقدي كه خواستين جا نزنين مياين ميگين نشد و باز تلاش ميكنين انقد كه بالاخره بشه
️
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمليكابانو اصصلا بحثث جا ززدن نیست میگم چطور این عادت رو ترک کنم
-
مليكابانو من از شما یه سوال داشتم این که من عادت کردم حین مطالعه از اتاق بیام بیرون وبه خانواده سر بزنم خودشم مکررا چی کار کنم
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ALI-FIROZI من امروز داشتم درس ميخوندم و بينش يهويي سردرد شدم گفتم چند دقيقه بيام انجمن ولي به خودم گفتم امروز اگه بري فردا هم ميري معجزه كه قرار نيست اتفاق بيفته همين خودتي كه فرداتو و آينده تو ميسازه پس همين حالا تغيير كن. و همون قول و قراره كه قبلا هم حرفشو زدم به كمكم اومد. من يه روز از يه چيزي ناراحت شدم با خودم گفتم ديگه اين تاپيك نميام و اين قولو به الگوهاي شهيدم هم دادم . با اينكه علت ناراحتيم برطرف شد ولي سرقولم وايسادم و حتي اون تاپيكو حذف كردم و ديگه هيچوقت بازش نكردم. قبلا هم گفتم ما آدميم و اراده داريم مطمئنا اگه بخواين تغيير ميكنين
️
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم هستم با این تفاوت که من 40روز هم نمیام ولی در آخر سر میام میگم که بعد 40روز این برنامه رو انجام دادم:female-doctor:
-
مليكابانو اصصلا بحثث جا ززدن نیست میگم چطور این عادت رو ترک کنم
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ALI-FIROZI نه اون جواب كامنت قبليتون بود
من برم بخوابم
️ شب همگي بخير
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مليكابانو ممنون
-
مليكابانو ممنون
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ALI-FIROZI فقط من هرشب یونه گزارش کار میزارم
-
منم هستم با این تفاوت که من 40روز هم نمیام ولی در آخر سر میام میگم که بعد 40روز این برنامه رو انجام دادم:female-doctor:
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط مليكابانو انجام شده@00HELEN00 باريكلا خوشحالم كردي دوست آلايي
برات واقعا آرزوي موفقيت ميكنم
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونایی که میرن مدرسه چطوری 10ساعت بخونن مثلا خودم تو تعطیلی 13ساعت میخونم مدرسه 8ساعت؟
-
@ALI-FIROZI فقط من هرشب یونه گزارش کار میزارم
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ALI-FIROZI هرشب یونه گزارش من میزارم
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@00HELEN00 مدرسه نرو
-
@00HELEN00 مدرسه نرو
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ALI-FIROZI آخه مدرسه ما اجازه نمیده یه روزم غایب کنی بعدم از انضباط کم میکنن