طرح تغيير چهل روزه
-
@Cansado شعار+عمل =موفقیت خوب
-
منم هستم ولی من اهل دعا اینچیزا نیستم پیشنهادم به کسایی که مثل منن اینه صبح زود به دوش بگیرن خاب از سرشون بپره الان از فردا باید شروع کنیم ؟
-
مليكابانو من فردا ازمون ندارم در نتیجه از فردا با امید به خدا شروع میکنم
-
خیلی ممنون منم از شنبه نه به خاطر تنبلی اینچیزا فردا ازمون نمیشه 4 5 بیدار شد ((:
-
مليكابانو من از شما یه سوال داشتم این که من عادت کردم حین مطالعه از اتاق بیام بیرون وبه خانواده سر بزنم خودشم مکررا چی کار کنم
-
مليكابانو من فردا ازمون ندارم در نتیجه از فردا با امید به خدا شروع میکنم
-
@ALI-FIROZI باريكلا
فقط اگه نشد اونقدي كه خواستين جا نزنين مياين ميگين نشد و باز تلاش ميكنين انقد كه بالاخره بشه
️
مليكابانو اصصلا بحثث جا ززدن نیست میگم چطور این عادت رو ترک کنم
-
مليكابانو من از شما یه سوال داشتم این که من عادت کردم حین مطالعه از اتاق بیام بیرون وبه خانواده سر بزنم خودشم مکررا چی کار کنم
@ALI-FIROZI من امروز داشتم درس ميخوندم و بينش يهويي سردرد شدم گفتم چند دقيقه بيام انجمن ولي به خودم گفتم امروز اگه بري فردا هم ميري معجزه كه قرار نيست اتفاق بيفته همين خودتي كه فرداتو و آينده تو ميسازه پس همين حالا تغيير كن. و همون قول و قراره كه قبلا هم حرفشو زدم به كمكم اومد. من يه روز از يه چيزي ناراحت شدم با خودم گفتم ديگه اين تاپيك نميام و اين قولو به الگوهاي شهيدم هم دادم . با اينكه علت ناراحتيم برطرف شد ولي سرقولم وايسادم و حتي اون تاپيكو حذف كردم و ديگه هيچوقت بازش نكردم. قبلا هم گفتم ما آدميم و اراده داريم مطمئنا اگه بخواين تغيير ميكنين
️
-
مليكابانو اصصلا بحثث جا ززدن نیست میگم چطور این عادت رو ترک کنم
-
مليكابانو ممنون
-
مليكابانو ممنون
@ALI-FIROZI فقط من هرشب یونه گزارش کار میزارم
-
منم هستم با این تفاوت که من 40روز هم نمیام ولی در آخر سر میام میگم که بعد 40روز این برنامه رو انجام دادم:female-doctor:
-
@ALI-FIROZI فقط من هرشب یونه گزارش کار میزارم
@ALI-FIROZI هرشب یونه گزارش من میزارم
-
@00HELEN00 مدرسه نرو
-
@00HELEN00 مدرسه نرو
-
@00HELEN00 من شنبه ها و دوشنبه زنگ اخر از مدرسه فرار می کنم وصبح سه شنبه هم مدرسه نمیرم