چند ساعت بخونم؟
-
https://forum.alaatv.com/post/864991
به نظرم این پست رو ی نگاه بندازید بهتون کمک میکنه درمورد ساعت مطالعه اس -
مليكابانو ذهن شما مثل ی کامپیوتره باید داده ها رو به ترتیب بهش بدید وگرنه هنگ میکنه
بازم میگم کیفیت خیلی مهمه و دوم این که اون روشی که گفتم داخل ویس خیلی کمک میکنه که تا اخر ماه ساعت مطالعه تون بیاد بالا -
سلام بچه ها
من نميتونم مطمئن شم كار درست چيه. يه وقتايي به خودم ميگم ببين چقد خواستي درس بخوني نشد
از ٦ ساعت شروع كن و كم كم برسونش به ١٠ و بالاتر با روزي ده دقيقه
يه وقتايي هم ميگم الان اسفنده واسه جبران سعي كن ١٠ ساعتو بخوني چون اونقد وحشتناك هم نيست ده ساعت و واقعا الان لازمه
چي كار درسته؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
همیار
my name
nellsaa
بآهار
@sheyda-fkh
dlrm
Mohsen Taheri
@silent_thoughts
@پشمك
marzyeh78
@Dr-baharan
Morteza Khodaie
milad saeedi
zahra zakeri
و...

️
مليكابانو در چند ساعت بخونم؟ گفته است:
سلام بچه ها
من نميتونم مطمئن شم كار درست چيه. يه وقتايي به خودم ميگم ببين چقد خواستي درس بخوني نشد
يه وقتايي هم ميگم الان اسفنده واسه جبران سعي كن ١٠ ساعتو بخوني چون اونقد وحشتناك هم نيست ده ساعت و واقعا الان لازمه
چي كار درسته؟
همیار
my name
nellsaa
بآهار
@sheyda-fkh
dlrm
Mohsen Taheri
@silent_thoughts
@پشمك
marzyeh78
@Dr-baharan
Morteza Khodaie
milad saeedi
zahra zakeri
و...

️
سلام عزیزم
نمیدونم گفتم تا حالا یا ن ولی من تمایلم این بود ک دیگ نهایتا از اول مرداد شروع کنم من پارسالم تابستون خوندم ولی تو سال تحصیلی هیچی نخوندم برا همین نتیجه نگرفتم ولی خوب تو همون تابستون بود وقتایی ک 12 ساعتم میخوندم !!
مرداد امسال ب خودم گفتم بی خیال تو عین آب خوردن روزی 12 _ 13 ساعت میخوندی روزی 10 - 9 ساعت ک چیزی نیس !!
من روزی 10 ساعت برنانه ریزی میکردم ولی...
شنبه 8 ساعت میخوندم ی کم ناراحت میشدم ک چرا 10 نشد بعد ب خودم میگفتم طوری نی فردا جبرانش میکنیم 2 ساعت ک چیزی نی...
ی شنبه 6 ساعت میخوندم و کلافه میشدم
2 شنبه با اعصاب خوردی پا میشدم 4 ساعت میخوندم
3 شنبه 2 ساعت میخوندم
4 شنبه و 5 شنبه و جمعه هیچی نمیخوندم ...!!!!
یادم نمیره
15 شهریور خودم گفتم بذار با هم روراست باشیم ما نمیتونیم 10 ساعت بخونیم شاید 10 ساعت چیزی نباشه ولی فعلا نمیتونیم...
تصمیم گرفتم با 5 ساعت شروع کنم روزی 10 دیقه زیادش کنم
همون موقع انگار ی صدا از ذهنم اومد ک آخه این هنه مطلب رو چ جوری تو 5 ساعت بخونیم ؟؟؟؟!!
بعد ب خودم گفتم
من ترجیح میدم 35 ساعت توی هفته برنامه ریزی کنم و اون 35 ساعت رو بخونم تا اینکه 70 ساعت برنانه ریزی کنیم و 35 ساعت بخونیم %(#ff0000)[تازه اگه همون 35 ساعت رو بخونم!!!]
من پیشنهادم اینه با 6 ساعت شروع کنی و هروز 10 دیقه بیشتر بخونی چون ممکنه اگ بخوای یهو یا 10 ساعت استارت بزنی پیوستگی مطالعه حفظ نشه ک حفظ پیوستگی خیییییلی مهمتر از ساعت مطالعه بالاست... -
سلام بچه ها
چي كار درسته؟
همیار
my name
nellsaa
بآهار
@sheyda-fkh
dlrm
Mohsen Taheri
@silent_thoughts
@پشمك
marzyeh78
@Dr-baharan
Morteza Khodaie
milad saeedi
zahra zakeri
و...

️
سلام عزیزم
نمیدونم گفتم تا حالا یا ن ولی من تمایلم این بود ک دیگ نهایتا از اول مرداد شروع کنم من پارسالم تابستون خوندم ولی تو سال تحصیلی هیچی نخوندم برا همین نتیجه نگرفتم ولی خوب تو همون تابستون بود وقتایی ک 12 ساعتم میخوندم !!
مرداد امسال ب خودم گفتم بی خیال تو عین آب خوردن روزی 12 _ 13 ساعت میخوندی روزی 10 - 9 ساعت ک چیزی نیس !!
شنبه 8 ساعت میخوندم ی کم ناراحت میشدم ک چرا 10 نشد بعد ب خودم میگفتم طوری نی فردا جبرانش میکنیم 2 ساعت ک چیزی نی...
3 شنبه 2 ساعت میخوندم
یادم نمیره
15 شهریور خودم گفتم بذار با هم روراست باشیم ما نمیتونیم 10 ساعت بخونیم شاید 10 ساعت چیزی نباشه ولی فعلا نمیتونیم...
همون موقع انگار ی صدا از ذهنم اومد ک آخه این هنه مطلب رو چ جوری تو 5 ساعت بخونیم ؟؟؟؟!!
بعد ب خودم گفتم
من ترجیح میدم 35 ساعت توی هفته برنامه ریزی کنم و اون 35 ساعت رو بخونم تا اینکه 70 ساعت برنانه ریزی کنیم و 35 ساعت بخونیم %(#ff0000)[تازه اگه همون 35 ساعت رو بخونم!!!]
من پیشنهادم اینه با 6 ساعت شروع کنی و هروز 10 دیقه بیشتر بخونی چون ممکنه اگ بخوای یهو یا 10 ساعت استارت بزنی پیوستگی مطالعه حفظ نشه ک حفظ پیوستگی خیییییلی مهمتر از ساعت مطالعه بالاست...my name در چند ساعت بخونم؟ گفته است:
سلام بچه ها
چي كار درسته؟
همیار
my name
nellsaa
بآهار
@sheyda-fkh
dlrm
Mohsen Taheri
@silent_thoughts
@پشمك
marzyeh78
@Dr-baharan
Morteza Khodaie
milad saeedi
zahra zakeri
و...

️
سلام عزیزم
3 شنبه 2 ساعت میخوندم
یادم نمیره
بعد ب خودم گفتم
من پیشنهادم اینه با 6 ساعت شروع کنی و هروز 10 دیقه بیشتر بخونی چون ممکنه اگ بخوای یهو یا 10 ساعت استارت بزنی پیوستگی مطالعه حفظ نشه ک حفظ پیوستگی خیییییلی مهمتر از ساعت مطالعه بالاست...البته اینم بگم
درسته من این تصمیم رو از تابستون گرفتم ولی خوب فقط ی ماه بهش عمل کردم و بعدش اتفاقاتی افتاد برام ک نتونستم تا ی مدت درس بخونم و الان دارم ادامه چالش اون روزم رو ادامه میدم
وای واقعا پیوستگی مطالعه معجزه میکنه و این معجزه تو همون یک ماه اول کاملا مشهوده.... -
مليكابانو
سلام.دوستان توضیحات لازم را اشاره کردند.
شما اول علت این که ساعت مطالعتون به میزان مطلوبتون نیست علتش را بیابید بعد بیاید و علت یا علت ها را فیتیله پیچ کنید. این علت ها میتونه خواب بی برنامگی تلویزیون کارای خونه و... باشه.
یه چیز دیگه ام که خودم تجربه داشتم از برنامه جا میموندم دیگه به هم میریخت تمرکزم اومدم شنبه تا ۵ شنبه برنامه ریختم جمعه را خالی گذاشتم. اگه چیزی جامون جمعه میرسونم وگرنه نصف روز مرور هفته نصف روز استراحت. -
مليكابانو این مطلبو پیدا کردم امیدوارم کمکت کنه

برای کنکور چند ساعت درس بخوانیم؟
ساعت مطالعهی مناسب به هدف شما در آزمون سراسرى بستگی دارد، در صورتیکه هدف شما قبولی در كد رشتههاى پرطرفدار است، بايد بيشترين زمان ممكن در روز را به مطالعه اختصاص دهيد و حداکثر تلاش خود را انجام دهید.
اگر ٨ ساعت به خواب و ٤ ساعت به كارهاى متفرقه (استراحتهاى ميان مطالعه، وعدههاى غذايى و...) اختصاص دهيد، بايد ١٠ تا ١٢ ساعت در روز را به مطالعه بپردازید.سعی کنید ساعت مطالعه خود را ثبت و آن را به صورت تدريجی افزايش دهيد.
برای این کار مطالعهی حجمی زمانی داشته باشید، مطالعه حجمی و زمانی یعنی این که در واحد درس مورد نظر خود میزان صفحات و تعداد تست خود را مشخص کرده و سعی کنید مطابق همین هدف جلو بروید و پس از هربار مطالعه سعی کنید کمی این مقدار را افزایش دهید. براي مثال در درس دینی مشخص كنيد ١ درس را در مدت ١:٣٠ ساعت خواهيدخواند، در هر واحد تعداد تست و صفحات را بشمارید و سعی کنید هربار این تعداد را کمی افزایش دهید. براي مثال اگر در درس دینی ٦ صفحه را در ١:٣٠ ساعت مطالعه ميكنيد، در واحد بعدی مطالعه هدفگذاری شما بايد مطالعهی ٧ صفحه در همين مدت زمان باشد.
به دلیل اینکه داشتن تنوع مطالعاتی یکی از مهمترین عوامل موفقیت در آزمون سراسری است، روزانه بین ۴ تا ۶ درس را مطالعه کنید و پیشنهاد میشود حداکثر دو درس از یک جنس را به صورت متوالی مطالعه نمایید.
مطابق با برنامه درس بخوانید. زیرا یک برنامهی مسنجم و متعادل به شما کمک میکند تا از شیوهی درس خواندن خود مطمئن شده و با اشتیاق بیشتری ساعت مطالعهی خود را بالا ببرید.بنابراین مطابق یک برنامهی دقیق و منسجم پیشروی کنید و سعی کنید هر روز میزان کمی نسبت به روز قبل پیشرفت کردهباشید تا به ساعت مطالعهی مناسب خود دست پیدا کنید و در آزمون سراسری به موفقیت برسید.
-
دوست عزیز من یه موردی رو در تاپیک قبلیتون گفته بودم الان هم میگم ، شما به طور مثال برای خودتون در نظر می گیرید که روزی ۶ ساعت درس بخونید ، فرض کنید الان ساعت ۱۹ هست و شما ۶ ساعت مطالعه کردید ، ساعت ۱۲ شب هم می خوابید، از ساعت ۷ شب تا ۱۲ شب ، شما ۵ ساعت وقت دارید چیکار میکنید ؟ ؟؟ مسئله ای که شما به اشتباه دارید تصور میکنید اینه که فکر میکنید حداقل تایم مطالعه ،یعنی پایان مطالعه ، یعنی بعد اون دیگه درس تعطیل ، در حالیکه این کاملا اشتباهه ، حداقل تایم مطالعه یعنی خط قرمز ما ، یعنی از اون حدی که مشخص کردیم پائینتر نیایم و اگر یه روزی کمتر خوندیم خودمون رو جریمه کنیم و اگر بیشتر وقت داشتیم و انرژی هم داشتیم بیشتر بخونیم ، من قبلا هم بهتون گفتم اصلا به ساعت فکر نکنید هر وقت انرژی داشتید و میتوانستید درس بخونید، درس بخونید ، هر وقت خسته بودید استراحت کنید ، اگه اینجوری پیش برید هم مطمعنید که از روزتون به درستی استفاده کردید هم دیگه نمیپرسید ۶ ساعت بخونم یا ۱۰ ساعت .
بهتون پیشنهاد میکنم برید پیج اینستاگرام کانون و صحبت های خانم مریم کیانی رتبه ۵۱ کنکور تجربی رو در مورد اینکه چطوری ساعت مطالعه شون رو تا عید به حد ایده آل رسوندن بخونید ، مطمعنا از این سردرگمی بیرون میاید، البته فکر کنم داخل سایت کانون هم باشه -
my name در چند ساعت بخونم؟ گفته است:
سلام بچه ها
چي كار درسته؟
همیار
my name
nellsaa
بآهار
@sheyda-fkh
dlrm
Mohsen Taheri
@silent_thoughts
@پشمك
marzyeh78
@Dr-baharan
Morteza Khodaie
milad saeedi
zahra zakeri
و...

️
سلام عزیزم
3 شنبه 2 ساعت میخوندم
یادم نمیره
بعد ب خودم گفتم
من پیشنهادم اینه با 6 ساعت شروع کنی و هروز 10 دیقه بیشتر بخونی چون ممکنه اگ بخوای یهو یا 10 ساعت استارت بزنی پیوستگی مطالعه حفظ نشه ک حفظ پیوستگی خیییییلی مهمتر از ساعت مطالعه بالاست...البته اینم بگم
درسته من این تصمیم رو از تابستون گرفتم ولی خوب فقط ی ماه بهش عمل کردم و بعدش اتفاقاتی افتاد برام ک نتونستم تا ی مدت درس بخونم و الان دارم ادامه چالش اون روزم رو ادامه میدم
وای واقعا پیوستگی مطالعه معجزه میکنه و این معجزه تو همون یک ماه اول کاملا مشهوده.... -
دوست عزیز من یه موردی رو در تاپیک قبلیتون گفته بودم الان هم میگم ، شما به طور مثال برای خودتون در نظر می گیرید که روزی ۶ ساعت درس بخونید ، فرض کنید الان ساعت ۱۹ هست و شما ۶ ساعت مطالعه کردید ، ساعت ۱۲ شب هم می خوابید، از ساعت ۷ شب تا ۱۲ شب ، شما ۵ ساعت وقت دارید چیکار میکنید ؟ ؟؟ مسئله ای که شما به اشتباه دارید تصور میکنید اینه که فکر میکنید حداقل تایم مطالعه ،یعنی پایان مطالعه ، یعنی بعد اون دیگه درس تعطیل ، در حالیکه این کاملا اشتباهه ، حداقل تایم مطالعه یعنی خط قرمز ما ، یعنی از اون حدی که مشخص کردیم پائینتر نیایم و اگر یه روزی کمتر خوندیم خودمون رو جریمه کنیم و اگر بیشتر وقت داشتیم و انرژی هم داشتیم بیشتر بخونیم ، من قبلا هم بهتون گفتم اصلا به ساعت فکر نکنید هر وقت انرژی داشتید و میتوانستید درس بخونید، درس بخونید ، هر وقت خسته بودید استراحت کنید ، اگه اینجوری پیش برید هم مطمعنید که از روزتون به درستی استفاده کردید هم دیگه نمیپرسید ۶ ساعت بخونم یا ۱۰ ساعت .
بهتون پیشنهاد میکنم برید پیج اینستاگرام کانون و صحبت های خانم مریم کیانی رتبه ۵۱ کنکور تجربی رو در مورد اینکه چطوری ساعت مطالعه شون رو تا عید به حد ایده آل رسوندن بخونید ، مطمعنا از این سردرگمی بیرون میاید، البته فکر کنم داخل سایت کانون هم باشه -
به ساعت نیست به کیفیت و بهره است
-
my name خدا صدبرابر خوبيت به درس خوندنت بركت بده كه انقد نازنيني و گل

خواهش میکنم عزیزم

کاری نکردم ک

-
my name تو اگه نبودي من به خاطر فشار مدرسه كم مياوردمو ميذاشتم واسه سال بعد. اين كاريه كه نكردي

️مليكابانو در چند ساعت بخونم؟ گفته است:
my name تو اگه نبودي من به خاطر فشار مدرسه كم مياوردمو ميذاشتم واسه سال بعد. اين كاريه كه نكردي

️وظیفه ام بوده عزیزم
خوشحالم ک دوباره انگیزه گرفتی

با قدرت ادامه بده

-

️وظیفه ام بوده عزیزم
خوشحالم ک دوباره انگیزه گرفتی

با قدرت ادامه بده

راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی
️
️