Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. چند ساعت بخونم؟
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی

چند ساعت بخونم؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
23 دیدگاه‌ها 9 کاربران 189 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • مليكابانوم آفلاین
    مليكابانوم آفلاین
    مليكابانو
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

بچه ها لطفا نظر بدين 🙏🏻

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • خانومخ خانوم

مليكابانو ذهن شما مثل ی کامپیوتره باید داده ها رو به ترتیب بهش بدید وگرنه هنگ میکنه
      بازم میگم کیفیت خیلی مهمه و دوم این که اون روشی که گفتم داخل ویس خیلی کمک میکنه که تا اخر ماه ساعت مطالعه تون بیاد بالا

مليكابانوم آفلاین
      مليكابانوم آفلاین
      مليكابانو

خانوم خودتون گفتينش؟ 😍😍

🍉

خانومخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • مليكابانوم مليكابانو

خانوم خودتون گفتينش؟ 😍😍

خانومخ آفلاین
        خانومخ آفلاین
        خانوم
        فارغ التحصیلان آلاء

مليكابانو بله ☺️

ما به یَغما رفته‌ی نجوای لبخندِ توییم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • مليكابانوم مليكابانو

سلام بچه ها
          من نميتونم مطمئن شم كار درست چيه. يه وقتايي به خودم ميگم ببين چقد خواستي درس بخوني نشد 😑 از ٦ ساعت شروع كن و كم كم برسونش به ١٠ و بالاتر با روزي ده دقيقه
          يه وقتايي هم ميگم الان اسفنده واسه جبران سعي كن ١٠ ساعتو بخوني چون اونقد وحشتناك هم نيست ده ساعت و واقعا الان لازمه
          چي كار درسته؟
          دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
          دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
          همیار
          my name
          nellsaa
          بآهار
          @sheyda-fkh
          dlrm
          Mohsen Taheri
          @silent_thoughts
          @پشمك
          marzyeh78
          @Dr-baharan
          Morteza Khodaie
          milad saeedi
          zahra zakeri
          و...
          🙏🏻❤️🌹

my nameM آفلاین
          my nameM آفلاین
          my name
          تجربی
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط my name انجام شده

مليكابانو در چند ساعت بخونم؟ گفته است:

سلام بچه ها
          من نميتونم مطمئن شم كار درست چيه. يه وقتايي به خودم ميگم ببين چقد خواستي درس بخوني نشد 😑 از ٦ ساعت شروع كن و كم كم برسونش به ١٠ و بالاتر با روزي ده دقيقه
          يه وقتايي هم ميگم الان اسفنده واسه جبران سعي كن ١٠ ساعتو بخوني چون اونقد وحشتناك هم نيست ده ساعت و واقعا الان لازمه
          چي كار درسته؟
          همیار
          my name
          nellsaa
          بآهار
          @sheyda-fkh
          dlrm
          Mohsen Taheri
          @silent_thoughts
          @پشمك
          marzyeh78
          @Dr-baharan
          Morteza Khodaie
          milad saeedi
          zahra zakeri
          و...
          🙏🏻❤️🌹

سلام عزیزم
          نمیدونم گفتم تا حالا یا ن ولی من تمایلم این بود ک دیگ نهایتا از اول مرداد شروع کنم من پارسالم تابستون خوندم ولی تو سال تحصیلی هیچی نخوندم برا همین نتیجه نگرفتم ولی خوب تو همون تابستون بود وقتایی ک 12 ساعتم میخوندم !!
          مرداد امسال ب خودم گفتم بی خیال تو عین آب خوردن روزی 12 _ 13 ساعت میخوندی روزی 10 - 9 ساعت ک چیزی نیس !!
          من روزی 10 ساعت برنانه ریزی میکردم ولی...
          شنبه 8 ساعت میخوندم ی کم ناراحت میشدم ک چرا 10 نشد بعد ب خودم میگفتم طوری نی فردا جبرانش میکنیم 2 ساعت ک چیزی نی...
          ی شنبه 6 ساعت میخوندم و کلافه میشدم
          2 شنبه با اعصاب خوردی پا میشدم 4 ساعت میخوندم
          3 شنبه 2 ساعت میخوندم
          4 شنبه و 5 شنبه و جمعه هیچی نمیخوندم ...!!!!
          یادم نمیره
          15 شهریور خودم گفتم بذار با هم روراست باشیم ما نمیتونیم 10 ساعت بخونیم شاید 10 ساعت چیزی نباشه ولی فعلا نمیتونیم...
          تصمیم گرفتم با 5 ساعت شروع کنم روزی 10 دیقه زیادش کنم
          همون موقع انگار ی صدا از ذهنم اومد ک آخه این هنه مطلب رو چ جوری تو 5 ساعت بخونیم ؟؟؟؟!!
          بعد ب خودم گفتم
          من ترجیح میدم 35 ساعت توی هفته برنامه ریزی کنم و اون 35 ساعت رو بخونم تا اینکه 70 ساعت برنانه ریزی کنیم و 35 ساعت بخونیم %(#ff0000)[تازه اگه همون 35 ساعت رو بخونم!!!]
          من پیشنهادم اینه با 6 ساعت شروع کنی و هروز 10 دیقه بیشتر بخونی چون ممکنه اگ بخوای یهو یا 10 ساعت استارت بزنی پیوستگی مطالعه حفظ نشه ک حفظ پیوستگی خیییییلی مهمتر از ساعت مطالعه بالاست...

"اسلام"
          ب ذات خود ندارد عیبی
          هر عیب که هست
          از مسلمانی ماست💔

my nameM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • my nameM my name

سلام بچه ها
            چي كار درسته؟
            همیار
            my name
            nellsaa
            بآهار
            @sheyda-fkh
            dlrm
            Mohsen Taheri
            @silent_thoughts
            @پشمك
            marzyeh78
            @Dr-baharan
            Morteza Khodaie
            milad saeedi
            zahra zakeri
            و...
            🙏🏻❤️🌹

سلام عزیزم
            نمیدونم گفتم تا حالا یا ن ولی من تمایلم این بود ک دیگ نهایتا از اول مرداد شروع کنم من پارسالم تابستون خوندم ولی تو سال تحصیلی هیچی نخوندم برا همین نتیجه نگرفتم ولی خوب تو همون تابستون بود وقتایی ک 12 ساعتم میخوندم !!
            مرداد امسال ب خودم گفتم بی خیال تو عین آب خوردن روزی 12 _ 13 ساعت میخوندی روزی 10 - 9 ساعت ک چیزی نیس !!
            شنبه 8 ساعت میخوندم ی کم ناراحت میشدم ک چرا 10 نشد بعد ب خودم میگفتم طوری نی فردا جبرانش میکنیم 2 ساعت ک چیزی نی...
            3 شنبه 2 ساعت میخوندم
            یادم نمیره
            15 شهریور خودم گفتم بذار با هم روراست باشیم ما نمیتونیم 10 ساعت بخونیم شاید 10 ساعت چیزی نباشه ولی فعلا نمیتونیم...
            همون موقع انگار ی صدا از ذهنم اومد ک آخه این هنه مطلب رو چ جوری تو 5 ساعت بخونیم ؟؟؟؟!!
            بعد ب خودم گفتم
            من ترجیح میدم 35 ساعت توی هفته برنامه ریزی کنم و اون 35 ساعت رو بخونم تا اینکه 70 ساعت برنانه ریزی کنیم و 35 ساعت بخونیم %(#ff0000)[تازه اگه همون 35 ساعت رو بخونم!!!]
            من پیشنهادم اینه با 6 ساعت شروع کنی و هروز 10 دیقه بیشتر بخونی چون ممکنه اگ بخوای یهو یا 10 ساعت استارت بزنی پیوستگی مطالعه حفظ نشه ک حفظ پیوستگی خیییییلی مهمتر از ساعت مطالعه بالاست...

my nameM آفلاین
            my nameM آفلاین
            my name
            تجربی
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط my name انجام شده

my name در چند ساعت بخونم؟ گفته است:

سلام بچه ها
            چي كار درسته؟
            همیار
            my name
            nellsaa
            بآهار
            @sheyda-fkh
            dlrm
            Mohsen Taheri
            @silent_thoughts
            @پشمك
            marzyeh78
            @Dr-baharan
            Morteza Khodaie
            milad saeedi
            zahra zakeri
            و...
            🙏🏻❤️🌹

سلام عزیزم
            3 شنبه 2 ساعت میخوندم
            یادم نمیره
            بعد ب خودم گفتم

البته اینم بگم
            درسته من این تصمیم رو از تابستون گرفتم ولی خوب فقط ی ماه بهش عمل کردم و بعدش اتفاقاتی افتاد برام ک نتونستم تا ی مدت درس بخونم و الان دارم ادامه چالش اون روزم رو ادامه میدم
            وای واقعا پیوستگی مطالعه معجزه میکنه و این معجزه تو همون یک ماه اول کاملا مشهوده....

"اسلام"
            ب ذات خود ندارد عیبی
            هر عیب که هست
            از مسلمانی ماست💔

مليكابانوم 1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • 999 آفلاین
              999 آفلاین
              99
              اخراج شده

مليكابانو
              سلام.دوستان توضیحات لازم را اشاره کردند.
              شما اول علت این که ساعت مطالعتون به میزان مطلوبتون نیست علتش را بیابید بعد بیاید و علت یا علت ها را فیتیله پیچ کنید. این علت ها میتونه خواب بی برنامگی تلویزیون کارای خونه و... باشه.
              یه چیز دیگه ام که خودم تجربه داشتم از برنامه جا میموندم دیگه به هم میریخت تمرکزم اومدم شنبه تا ۵ شنبه برنامه ریختم جمعه را خالی گذاشتم. اگه چیزی جامون جمعه میرسونم وگرنه نصف روز مرور هفته نصف روز استراحت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • S آفلاین
                S آفلاین
                sheyda.fkh

مليكابانو این مطلبو پیدا کردم امیدوارم کمکت کنه :):gem:

برای کنکور چند ساعت درس بخوانیم؟

:one: ساعت مطالعه‌ی مناسب به هدف شما در آزمون سراسرى بستگی دارد، در صورتی‌که هدف شما قبولی در كد رشته‌هاى پرطرفدار است، بايد بيشترين زمان ممكن در روز را به مطالعه اختصاص دهيد و حداکثر تلاش خود را انجام دهید.

:two: اگر ٨ ساعت به خواب و ٤ ساعت به كارهاى متفرقه (استراحت‌هاى ميان مطالعه، وعده‌هاى غذايى و...) اختصاص دهيد، بايد ١٠ تا ١٢ ساعت در روز را به مطالعه بپردازید.سعی کنید ساعت مطالعه خود را ثبت و آن را به صورت تدريجی افزايش دهيد.

:three: برای این کار مطالعه‌ی حجمی زمانی داشته باشید، مطالعه حجمی و زمانی یعنی این که در واحد درس مورد نظر خود میزان صفحات و تعداد تست خود را مشخص کرده و سعی کنید مطابق همین هدف جلو بروید و پس از هربار مطالعه سعی کنید کمی این مقدار را افزایش دهید. براي مثال در درس دینی مشخص كنيد ١ درس را در مدت ١:٣٠ ساعت خواهيدخواند، در هر واحد تعداد تست و صفحات را بشمارید و سعی کنید هربار این تعداد را کمی افزایش دهید. براي مثال اگر در درس دینی ٦ صفحه را در ١:٣٠ ساعت مطالعه مي‌كنيد، در واحد بعدی مطالعه هدف‌گذاری شما بايد مطالعه‌ی ٧ صفحه در همين مدت زمان باشد.

:four: به دلیل این‌که داشتن تنوع مطالعاتی یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در آزمون سراسری است، روزانه بین ۴ تا ۶ درس را مطالعه کنید و پیشنهاد می‌شود حداکثر دو درس از یک جنس را به صورت متوالی مطالعه نمایید.

:five: مطابق با برنامه درس بخوانید. زیرا یک برنامه‌ی مسنجم و متعادل به شما کمک می‌کند تا از شیوه‌ی درس خواندن خود مطمئن شده و با اشتیاق بیشتری ساعت مطالعه‌ی خود را بالا ببرید.

بنابراین مطابق یک برنامه‌ی دقیق و منسجم پیش‌روی کنید و سعی کنید هر روز میزان کمی نسبت به روز قبل پیشرفت کرده‌باشید تا به ساعت مطالعه‌ی مناسب خود دست پیدا کنید و در آزمون سراسری به موفقیت برسید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • دیوارد آفلاین
                  دیوارد آفلاین
                  دیوار

دوست عزیز من یه موردی رو در تاپیک قبلیتون گفته بودم الان هم میگم ، شما به طور مثال برای خودتون در نظر می گیرید که روزی ۶ ساعت درس بخونید ، فرض کنید الان ساعت ۱۹ هست و شما ۶ ساعت مطالعه کردید ، ساعت ۱۲ شب هم می خوابید، از ساعت ۷ شب تا ۱۲ شب ، شما ۵ ساعت وقت دارید چیکار میکنید ؟ ؟؟ مسئله ای که شما به اشتباه دارید تصور میکنید اینه که فکر میکنید حداقل تایم مطالعه ،یعنی پایان مطالعه ، یعنی بعد اون دیگه درس تعطیل ، در حالیکه این کاملا اشتباهه ، حداقل تایم مطالعه یعنی خط قرمز ما ، یعنی از اون حدی که مشخص کردیم پائینتر نیایم و اگر یه روزی کمتر خوندیم خودمون رو جریمه کنیم و اگر بیشتر وقت داشتیم و انرژی هم داشتیم بیشتر بخونیم ، من قبلا هم بهتون گفتم اصلا به ساعت فکر نکنید هر وقت انرژی داشتید و میتوانستید درس بخونید، درس بخونید ، هر وقت خسته بودید استراحت کنید ، اگه اینجوری پیش برید هم مطمعنید که از روزتون به درستی استفاده کردید هم دیگه نمیپرسید ۶ ساعت بخونم یا ۱۰ ساعت .
                  بهتون پیشنهاد میکنم برید پیج اینستاگرام کانون و صحبت های خانم مریم کیانی رتبه ۵۱ کنکور تجربی رو در مورد اینکه چطوری ساعت مطالعه شون رو تا عید به حد ایده آل رسوندن بخونید ، مطمعنا از این سردرگمی بیرون میاید، البته فکر کنم داخل سایت کانون هم باشه

1
                  • my nameM my name

my name در چند ساعت بخونم؟ گفته است:

سلام بچه ها
                    چي كار درسته؟
                    همیار
                    my name
                    nellsaa
                    بآهار
                    @sheyda-fkh
                    dlrm
                    Mohsen Taheri
                    @silent_thoughts
                    @پشمك
                    marzyeh78
                    @Dr-baharan
                    Morteza Khodaie
                    milad saeedi
                    zahra zakeri
                    و...
                    🙏🏻❤️🌹

سلام عزیزم
                    3 شنبه 2 ساعت میخوندم
                    یادم نمیره
                    بعد ب خودم گفتم

البته اینم بگم
                    درسته من این تصمیم رو از تابستون گرفتم ولی خوب فقط ی ماه بهش عمل کردم و بعدش اتفاقاتی افتاد برام ک نتونستم تا ی مدت درس بخونم و الان دارم ادامه چالش اون روزم رو ادامه میدم
                    وای واقعا پیوستگی مطالعه معجزه میکنه و این معجزه تو همون یک ماه اول کاملا مشهوده....

مليكابانوم آفلاین
                    مليكابانوم آفلاین
                    مليكابانو

my name خدا صدبرابر خوبيت به درس خوندنت بركت بده كه انقد نازنيني و گل 😍🌸

🍉

0
                    • دیوارد دیوار

دوست عزیز من یه موردی رو در تاپیک قبلیتون گفته بودم الان هم میگم ، شما به طور مثال برای خودتون در نظر می گیرید که روزی ۶ ساعت درس بخونید ، فرض کنید الان ساعت ۱۹ هست و شما ۶ ساعت مطالعه کردید ، ساعت ۱۲ شب هم می خوابید، از ساعت ۷ شب تا ۱۲ شب ، شما ۵ ساعت وقت دارید چیکار میکنید ؟ ؟؟ مسئله ای که شما به اشتباه دارید تصور میکنید اینه که فکر میکنید حداقل تایم مطالعه ،یعنی پایان مطالعه ، یعنی بعد اون دیگه درس تعطیل ، در حالیکه این کاملا اشتباهه ، حداقل تایم مطالعه یعنی خط قرمز ما ، یعنی از اون حدی که مشخص کردیم پائینتر نیایم و اگر یه روزی کمتر خوندیم خودمون رو جریمه کنیم و اگر بیشتر وقت داشتیم و انرژی هم داشتیم بیشتر بخونیم ، من قبلا هم بهتون گفتم اصلا به ساعت فکر نکنید هر وقت انرژی داشتید و میتوانستید درس بخونید، درس بخونید ، هر وقت خسته بودید استراحت کنید ، اگه اینجوری پیش برید هم مطمعنید که از روزتون به درستی استفاده کردید هم دیگه نمیپرسید ۶ ساعت بخونم یا ۱۰ ساعت .
                      بهتون پیشنهاد میکنم برید پیج اینستاگرام کانون و صحبت های خانم مریم کیانی رتبه ۵۱ کنکور تجربی رو در مورد اینکه چطوری ساعت مطالعه شون رو تا عید به حد ایده آل رسوندن بخونید ، مطمعنا از این سردرگمی بیرون میاید، البته فکر کنم داخل سایت کانون هم باشه

مليكابانوم آفلاین
                      مليكابانوم آفلاین
                      مليكابانو

@L_n99 حرفاي اون تاپيك خيلي خوب بود يادمه قشنگ ولي من حساب كه نميكنم تنبلي ميكنم واقعا اينطوري نيست كه بيكار بشم اخر شب و نخونم هميشه هي ميندازمش عقب اخر سر به زور ميرسونم به ساعتي كه قرار بوده برسه 😐

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • مليكابانوم آفلاین
                        مليكابانوم آفلاین
                        مليكابانو

@sheyda-fkh
                        خانوم
                        milad saeedi
                        my name
                        @L_n99
                        خدا خيرتون بده دوستاي بامعرفت من 🌹

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • امیر رضایی 0ا آفلاین
                          امیر رضایی 0ا آفلاین
                          امیر رضایی 0

به ساعت نیست به کیفیت و بهره است

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • مليكابانوم مليكابانو

my nameM آفلاین
                            my nameM آفلاین
                            my name
                            تجربی

خواهش میکنم عزیزم 😍😍
                            کاری نکردم ک 😅😅

"اسلام"
                            ب ذات خود ندارد عیبی
                            هر عیب که هست
                            از مسلمانی ماست💔

0
                            • my nameM my name

خواهش میکنم عزیزم 😍😍
                              کاری نکردم ک 😅😅

مليكابانوم آفلاین
                              مليكابانوم آفلاین
                              مليكابانو

my name تو اگه نبودي من به خاطر فشار مدرسه كم مياوردمو ميذاشتم واسه سال بعد. اين كاريه كه نكردي😂😂❤️

🍉

-1
                              • مليكابانوم مليكابانو

my name تو اگه نبودي من به خاطر فشار مدرسه كم مياوردمو ميذاشتم واسه سال بعد. اين كاريه كه نكردي😂😂❤️

my nameM آفلاین
                                my nameM آفلاین
                                my name
                                تجربی

وظیفه ام بوده عزیزم
                                خوشحالم ک دوباره انگیزه گرفتی 😍😍
                                با قدرت ادامه بده 😉✌

"اسلام"
                                ب ذات خود ندارد عیبی
                                هر عیب که هست
                                از مسلمانی ماست💔

0
                                • my nameM my name

وظیفه ام بوده عزیزم
                                  خوشحالم ک دوباره انگیزه گرفتی 😍😍
                                  با قدرت ادامه بده 😉✌

مليكابانوم آفلاین
                                  مليكابانوم آفلاین
                                  مليكابانو

my name ❤️❤️❤️❤️

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • NIKON آفلاین