سوال از زیست دهم
-
@Cansado عرق تو خونه!!
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh مواد زائد تو خونه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Cansado خوب این که زائد ه ها از خون خارج شن خونو رقیق تر میکنه ک
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh چرا پاک کردی نظرتو جالب بود
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط Zaraa انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh خب درهر صورت فشار بیشتر میشه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Cansado منظورت فشار ترواشیه با اسمزی
-
@Shahryar-Rakhshandeh چرا پاک کردی نظرتو جالب بود
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh جوری گفتی ترسیدم گفتم اشتباهه .......دوباره مینویسمش.....
-
@Cansado منظورت فشار ترواشیه با اسمزی
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh منم خودم برا جوابش شک دارم ولی فک کنم اسمزیه
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh در سوال از زیست دهم گفته است:
پاکش کرده بودم
(نمیدونم ها یه نظریس که میدم...عرق در واقع ماده ی زائدیه که توی خونه..وقتی این ماده زائد از خون جدا میشه.....طبق قانونی که مال فشار اسمزیه که محلول ها درصورتی در هر دو طرف توقف دارن که فشار یکسان باشه....همونطور ک میدونیم یه طرف رقیق و یه طرف غلیظه...از اونجایی که قسمتی از خون که عرق(همون مواد زائد)توشه...غلیظه و با عرق کردن این مواد زائد از خون خارج میشن...و این قسمت رقیق تر میشه.....پس فشار اسمزی بالاتر میره -
@Shahryar-Rakhshandeh بنظرم چون مقدار زیادی از عرق آبه
وقتی مقدار آب پلاسما کم میشه در اثر عرق کردن
فشار اسمزی (تمایل برای رقیق شدن) میره بالا -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
-
سلام این نقطه ریزا با فضای زرد بین ریز پرزا میگید چین@Shahryar-Rakhshandeh کتاب نظام قدیم که اینارو تو شکل نشون نداده ولی من تو نت سرچ کردم مثه اینکه اینا گره لنفاویه
-
@Shahryar-Rakhshandeh کتاب نظام قدیم که اینارو تو شکل نشون نداده ولی من تو نت سرچ کردم مثه اینکه اینا گره لنفاویه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDarkMind این ریزمشکیارو میگما ؟وفضای بین ریزپرزا که احتمالا شایدمحیط داخلیه
-
DarkMind این ریزمشکیارو میگما ؟وفضای بین ریزپرزا که احتمالا شایدمحیط داخلیه
@Shahryar-Rakhshandeh منم همونارو گفتم
خودمم نمیدونم تو یه سایت خارجی دیدم
فکر نمیکنم دونستنشم اهمیتی داشته باشه مگرنه کتابتون میگف -
@Shahryar-Rakhshandeh منم همونارو گفتم
خودمم نمیدونم تو یه سایت خارجی دیدم
فکر نمیکنم دونستنشم اهمیتی داشته باشه مگرنه کتابتون میگففارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDarkMind برا ما دوتا خط کشیدن فک کنم غده بش گفتن
-
DarkMind برا ما دوتا خط کشیدن فک کنم غده بش گفتن
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh غده نیس چون تو بخش مخاطیه زرده هم فضای بین سلولیه
-
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بافت پیوندیه سسته ک اونام چیزای توشه مثلا :|
-
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh در سوال از زیست دهم گفته است:
دقت کردم الان. بالاش نوشته غده دیگه