فارسي دهم
-
سلام🌸
سوال يكم:
سرآورد و دست از عدم در وجود/در اين جود بنهاد و در وي سجود
چطوري مفهومش ميشه هر چيزي بر اساس سرشت خود عمل ميكند؟
سوال دوم:
كسي در آينه رويي بدين صفت بيند/كند هر آينه جور و جفا و كبر ومني
چطوري ميشه خودشيفتگي موجب سركشي است؟ موجب سركشيش كو؟ جور و جفا؟ مصرع اولش يعني چي؟
سوال سوم:
پرسيده در كدام گزينه تضاد وجود ندارد
جواب شده اين :
اگرچه باد خزان رفت پاك گلشن را/ز آشيانه ي ما بوي يار مي آيد
رفت و مي آيد تضاد محسوب نميشه؟ به خاطر تطبيق نداشتن زمانش؟
سوال چهارم:
گه به دهان بر زده كف چون صدف
گاه چو تيري كه رود بر هدف
صدف چرا تشخيص داره؟
چشمه رو متوجهم ولي صدف نه
سوال پنجم:
نعره و كر رو در نعره برآورده فلك كرده كر ، ميتونيم تضاد بگيريم؟
سوال ششم:
باغ ز من صاحب پيرايه شد
باغ چرا تشخيص داره
سوال هفتم :
خواست كزان ورطه قدم دركشد
چشمه رو ميگه
ورطه استعاره هست؟
سوال هشتم :
آدم و خاك ميتونن مراعات نظير داشته باشن؟
سوال نهم :
الهي فضل خود را يار ما كن
فضل تشخيص داره؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
اوه اوه اوه...
-
اوه اوه اوه...
Mohsen Taheri 😂😂😂😂😂
١- عجله ندارم هر موقع جواب بدين شما يا هر كس ديگه ممنون ميشم
٢- همشو لازم نيست كه جواب بدين شما بگين ٤ ميشه فلان
😂😂🌹 -
1)می فرماید "کله یا همون سر" آدمی زاد رو برای بخشش و کرم و فضل آفریده(منظورش همون ذهنه) بعدم دست رو واسته عمل سجده کردن پس هر چیزی "کشکی و بی هدف"آفریده نشده!و کار خاصی رو به انجام میرسونه
- 2)جور و جفا و کبر و منی دیگه:میگه آی معشوق جوون اینقدر خوشگلی که هرکس دیگه ای هم بود جای تو،وقتی تو آیینه نگاه می کرد به خودش مغرور و سرکش می شد!پس حق داری خدایی که اینقدر جفاکار و عهدشکن باشی.
- 3)بابا جون این "رُفت" یعنی جارو کرد و با خودش برد!
*4) چون میگه صدف دهان داره درصورتی که از اعضای انسانه(می دونم می دونم واقعا صدف یه چیزی داره مثل دهان ولی چیکار کنم دستم کوتاهه و به جایی نمی رسه!)
*5) چ ربطی داره ولی اصرار کنی شاید ی تضاد ضعیف بگیرم واست.ولی ببین بقیه ی گزینه ها تضاد خفن تر ندارن! - 6)چون انگاری باغ کسی باشه و شاعر داره مثل ی انسان ازش حرف میزنه و میگه:باغ رو من زیبا کردم من آرایشش کردم من اون رو "صاحب" زیبایی کردم البته باز اصل داستان بهمون کمک می کنه( من نمی دونم دقیق ولی اگه تست باشه سعی می کنم برم ی سری هم به سایر گزینه ها بزنم!)
- 7)بستگی داره اگه معنی "مشکلات و سختی ها" بده بله هست(یعنی به معنی توجه کن ببین چی میگه!) اگرم معنی ظاهری"گرداب" بده نه نمی تونه استعاره باشه.ولی چون چشمه اینجا تشخیص داره پس قطعا استعاره هم داره چون هر تشخیصی استعاره ست!
- 8)آره!ولی مراعات نظیر خیلی آرایه ی چغریه پس سعی کن زیاد باهاش تستا رو نزنی چون ضربه فنیت میکنه!:grin:
- 9)میتونه!فضل مثل کسی فرض شده که میتونه یارو همدم باشه!البته من بیشتر فکرم رو تشبیه بلیغ چرخید!
- موفق باشی وکیل باشی گنجشکک اشی مشی..(عجب قافیه ای):joy: :innocent:
-
Mohsen Taheri به راستي كه كلمه ي پدر برازنده ي شماست 😂⭐️💎🌸
-
Mohsen Taheri
خدا الهي خيرتون بده 🌸🌸🌸🌸
سوال ٦ زينت دادن و تزيين كردن و اينا مگه حتما بايد مفعولش انسان باشه؟ ادم باغو زينت ميده
چشمه چون زينت داده تشخيص داره نه باغ😶
سوال اخر تشبيه بليغ نداره چطوري 😶 -
Mohsen Taheri
خدا الهي خيرتون بده 🌸🌸🌸🌸
سوال ٦ زينت دادن و تزيين كردن و اينا مگه حتما بايد مفعولش انسان باشه؟ ادم باغو زينت ميده
سوال اخر تشبيه بليغ نداره چطوري 😶@وكيل-باشي در فارسي دهم گفته است:
چشمه چون زينت داده تشخيص داره نه باغ
آهان قبلش این طوری گفته؟؟؟آره دیگه من فک کردم اینا از جاهای مختلفی برداشتی.آره دیگه اگه چشمه این را"می گوید" پس کل داستانش مکالمه ی بین عناصر بی جانه و تشخیص داره دیگه.- من اینطوری گفتم(شاید یه کم بخوره): ای خداوند،فضل تو همچون یار و یاوری است که ما را کمک می کند پس حالا که ادات و وجه شبه رو زده! احتمال تشبیه بلیغ هم هست. ولی از اون ورم استعارشم قوی چون:فضل به انسانی تشبیه شده که یاری می رساند یعنی اینجا یار میشه وجه شبه همون مشبه به محذوفمون!اما میگم اینا رو قشنگ باید سرکلاس گوش داد و دید که معلم گرانقدر چه می گوید؟و پرسش گری کرد، مدام!(اوه اوه این مدام ایهام داشت فک کنم):heart_eyes: :grin:
-
@وكيل-باشي در فارسي دهم گفته است:
آهان قبلش این طوری گفته؟؟؟آره دیگه من فک کردم اینا از جاهای مختلفی برداشتی.آره دیگه اگه چشمه این را"می گوید" پس کل داستانش مکالمه ی بین عناصر بی جانه و تشخیص داره دیگه.- من اینطوری گفتم(شاید یه کم بخوره): ای خداوند،فضل تو همچون یار و یاوری است که ما را کمک می کند پس حالا که ادات و وجه شبه رو زده! احتمال تشبیه بلیغ هم هست. ولی از اون ورم استعارشم قوی چون:فضل به انسانی تشبیه شده که یاری می رساند یعنی اینجا یار میشه وجه شبه همون مشبه به محذوفمون!اما میگم اینا رو قشنگ باید سرکلاس گوش داد و دید که معلم گرانقدر چه می گوید؟و پرسش گری کرد، مدام!(اوه اوه این مدام ایهام داشت فک کنم):heart_eyes: :grin:
Mohsen Taheri حواسم رفت جاي تشبيه مرجح 😶🌹
-
@وكيل-باشي در فارسي دهم گفته است:
Mohsen Taheri پرسشگري شما مدامه؟ 😂
-
Mohsen Taheri حواسم رفت جاي تشبيه مرجح 😶🌹
@وكيل-باشي چرا آخه تا اونجا رفت حواست؟:footprints: :laughing:
-
@وكيل-باشي چرا آخه تا اونجا رفت حواست؟:footprints: :laughing:
Mohsen Taheri پرته 😶
-
Mohsen Taheri پرته 😶
@وكيل-باشي concentrate
-
Mohsen Taheri پرسشگري شما مدامه؟ 😂
@وكيل-باشي خیعلی مدامه .:tropical_drink: :clinking_glasses: :cocktail:
-
@وكيل-باشي concentrate
Mohsen Taheri چشم 😰
-
@وكيل-باشي خیعلی مدامه .:tropical_drink: :clinking_glasses: :cocktail:
Mohsen Taheri قبح شكني نكنين لطفا🙏🏻🌹
-
Mohsen Taheri قبح شكني نكنين لطفا🙏🏻🌹
@وكيل-باشي منظورت ایناست؟ اینا ک چای شیرنه و آب هویجه
-
@وكيل-باشي منظورت ایناست؟ اینا ک چای شیرنه و آب هویجه
Mohsen Taheri اب هويجتونو به هم نزنين مدام مياد تو ذهن ادم 😂
-
بچه ها اين 👇
وسوال اخر كه فضل تشخيص داره يا تشبيه بليغ موندش
🙏🏻