Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. ترین های 1398
دستاورد هایِ کوچکِ من🎈
AinoorA
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه و خیلی سرحال و شاد باشین خب از عنوان تاپیک یچیزایی مشخصه که قراره در مورد چی اینجا حرف بزنیم ولی بزارین توضیحات بیشتر بدم خیلی از ما یوقتایی هست که ممکنه احساس کنیم هیچ کاری نکردیم یا هیچ کاری ازمون برنمیاد و روزمون رو تلف کردیم و.. و ذهنمون ما رو با این افکار جور واجور و عجیب غریب مورد آزار قرار بده و احساس ناتوانی رو بهمون بده در حالی که در واقعیت اینطوری نیست و ما توانا تر از اون چیزی هستیم که توی ذهنمون هست اینجا قراره از موفقیت های کوچولومون حرف بزنیم و رونمایی کنیم تا به ذهنمون ثابت کنیم بفرما آقا دیدییی ما اینیم هر شب از کار های مثبت کوچولوتون بیاین و بگین و این حس مثبت و قشنگ مفید بودن رو به خودتون بدین مثلا کنکوری ها میتونن تموم شدن یه بخش از برنامه اشون رو بگن ، از انجام دادن کار هایی مثل مرتب کردن اتاق ، از گذروندن امتحانای سخت و آب دادن به گل ها و کلی کار کوچیک و مثبت دیگه منتظرتون هستم آلایی ها موفق باشین🥹️ دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
بحث آزاد
تنهایی حوصله ندارم بیاین با هم نهایی بخونیم
د
سلام بچها هر ساعتی هر درسیو خوندین بیاین بگین این ساعت اینقدر فلان درس رو خوندم انگیزه میگیریم
بحث آزاد
بخدا سوالات اونقد سخت نیستن ولی وقتی میشینم سر جلسه اعداد کوه میشن واسم
د
بچها وقتی میشینم به ارومی حل میکنم سوالاتو میدونم حل میکنم مشکلی ندارم سر جلسه انگار اصن من نخوندم ی جوری میشم میترسم از سوالا مخصوصا سوالاتی ک عدد دارن عددا جلو چشام بزرگ میشن بخدا خنده داره ولی جدی میگم
بحث آزاد
من ِ فارغ 401 هم باید زمین ترمیم کنم؟؟
د
...............
بحث آزاد
شاید شد...چه میدانی؟!
Hg L 0H
مدت هاست که از نشست غبار سرد و تیره به قلبم میگذرد مدت هاست منِ تاریکِ گم شده، در خودم به دنبال روزنه هایی از نور میگردد نفس هایم سخت به جانم می نشینند اشک هایی که سرازیر نمی شوند وجود مرا به ستوه آورده اند دوست دارم بایستم سرم را بالا بگیرم و تا زمانی که صدایم خفه شود فریاد بزنم بماند در پس پرده ی خاکستری غم بماند که چه می شود... شاید شد....چه میدانی؟!
بحث آزاد
بحث آزاد
JaanaJ
دوستان من تازه وارو سایت شدم میخوام بدونم چطوری باید اسمم رو تغیر بدم درست کردم ولی باز دوباره اینو زده چیکار باید کنم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.........
بحث آزاد
تمام رو به اتمام
Hg L 0H
حس خفقان، حتی نفس کشیدن هم سخت شده گلویم فشرده تر از قبل راه هوا را بسته پروازی را آغاز کردم که در سرم مقصدش بهشتی برین بود اما اکنون و در این زمان نمیدانم کجا هستم پروازم به سمت جهنم است یا بهشت؟ میشود یا نمیشود تمام وجودم را پر کرده تمام احساسات کودکی از کوچک و بزرگ به مغزم هجوم آورده و دارد تمامِ من را آرام آرام از من میگیرد نکند اینجا جای من است؟ در سرِ کودکیِ من چنین رویایی شکل گرفته بود؟ قلبم سیاه و چشمانم تار شده اند هوای پریدن دارم اما نگار لحظه به لحظه در همان جایی قرار دارم که ایستاده بودم انگار نمیشود قدم از قدم برداشت میخواهم رها باشم از افکاری که مرا خفت میکنند و تا مرز خفه شدن من را به دنبال خود میکشانند میل به رهایی آزادی ام را هم از من گرفته... شوق پریدن آرام آرام گویی دارد تبدیل به میل سقوط میشود مبادا چنین روزی برسد... مبادا....
بحث آزاد
👣ردپا👣
اهوراا
Topic thumbnail image
بحث آزاد
خــــــــــودنویس
Dr-aculaD
Topic thumbnail image
بحث آزاد
به که باید دل بست؟
blossom.B
به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ سینه ها جای محبت , همه از کینه پر است. هیچکس نیست که فریادِ پر از مهر تو را گرم پاسخ گوید. نیست یک تن که در این راه غم آلوده ی عمر , قدمی راه محبت پوید. خط پیشانی هر جمع , خط تنهاییست. همه گلچینِ گلِ امروزند... در نگاه من و تو حسرت بی فرداییست. به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ نقش هر خنده که بر روی لبی می شکفد, نقشه‌ای شیطانیست. در نگاهی که تو را وسوسه ی عشق دهد حیله‌ای پنهانیست. خنده ها می شکفد بر لبها, تا که اشکی شکفد بر سرمژگان کسی. همه بر درد کسان می نگرند, لیک دستی نبرند از پی درمان کسی. زير لب زمزمه شادی مردم برخاست, هر کجا مرد توانائي بر خاک نشست . پرچم فتح برافرازد در خاطرِ خلق, هر زمان بر رخ تو هاله زَنَد گردِ شکست. به که بايد دل بست؟ به که شايد دل بست؟ از وفا نام مبر , آن که وفا خوست کجاست؟ ریشه ی عشق فسرد... واژه ی دوست گریخت... سخن از دوست مگو...عشق کجا؟دوست کجا؟ دست گرمی که زمهر , بفشارد دستت در همه شهر مجوی. گل اگر در دل باغ , بر تو لبخند زند بنگرش , لیک مبوی ! لب گرمی که زعشق , ننشیند به لبت به همه عمر مخواه ! سخنی کز سر راز , زده در جانت چنگ به لبت نیز مگوی ! چاه هم با من و تو بيگانه است نیِ صدبند برون آيد از آن... راز تو را فاش کند, درد دل گر بسر چاه کنی خنده ها بر غمِ تو دختر مهتاب زند گر شبي از سر غم آه کني. درد اگر سینه شکافد , نفسی بانگ مزن ! درد خود را به دل چاه مگو! استخوان تو اگر آب کند آتش غم, آب شو...آه مگو ! ديده بر دوز بدين بام بلند مهر و مه را بنگر ! سکه زرد و سپيدی که به سقف فلک است سکه نيرنگ است سکه ای بهر فريب من و تست سکه صد رنگ است . ما همه کودکِ خُرديم و همين زال فلک , با چنين سکه زرد , و همين سکه سيمينِ سپيد , ميفريبد ما را . آسمان با من و ما بيگانه زن و فرزند و در و بام و هوا , بيگانه خويش , در راه نفاق... دوست , در کار فريب... آشنا , بيگانه ... شاخه ی عشق شکست... آهوی مهر گریخت... تار پیوند گسست... به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟... -مهدی سهیلی
بحث آزاد
ای که با من ، آشنایی داشتی
blossom.B
اِی که با من، آشنایی داشتی ای که در من، آفتابی کاشتی ای که در تعبیرِ بی مقدارِ خویش عشق را، چون نردبام انگاشتی ای که چون نوری به تصویرت رسید پرده ها از پرده ات برداشتی پشتِ پرده چون نبودی جز دروغ بوده ها را با دروغ انباشتی اینک از جورِ تو و جولانِ درد می گریزم از هوای آشتی کاش حیوان، در دلت جایی نداشت کاش از انسان سایه ای می داشتی -فریدون فرخزاد
بحث آزاد
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است...
blossom.B
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است اي بس غم و شادي که پس پرده نهان است گر مرد رهي غم مخور از دوري و ديري داني که رسيدن هنر گام زمان است تو رهرو ديرينه سرمنزل عشقي بنگر که زخون تو به هر گام نشان است آبي که برآسود زمينش بخورد زود دريا شود آن رود که پيوسته روان است باشد که يکي هم به نشاني بنشيند بس تير که در چله اين کهنه کمان است از روي تو دل کندنم آموخت زمانه اين ديده از آن روست که خونابه فشان است دردا و دريغا که در اين بازي خونين بازيچه ايام دل آدميان است دل برگذر قافله لاله و گل داشت اين دشت که پامال سواران خزان است روزي که بجنبد نفس باد بهاري بيني که گل و سبزه کران تا به کران است اي کوه تو فرياد من امروز شنيدي دردي ست درين سينه که همزاد جهان است از داد و وداد آن همه گفتند و نکردند يارب چه قدر فاصله دست و زبان است خون مي چکد از ديده در اين کنج صبوري اين صبر که من مي کنم افشردن جان است از راه مرو سايه که آن گوهر مقصود گنجي ست که اندر قدم راهروان است -هوشنگ ابتهاج (سایه)
بحث آزاد
پروانه‌ی رنگین
blossom.B
*از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست در باغ هم پروانه‌ی رنگین گرفتار است این کشور آن کشور ندارد حس دلتنگی دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است... -محمد‌علی جوشانی*
بحث آزاد
حواست بوده است حتما...
blossom.B
الا ای حضرت عشقم! حواست هست؟ حواست بوده است آیا؟ که این عبد گنه کارت که خود ، هیراد می‌نامد، چه غم ها سینه‌اش دارد... حواست بوده است آیا؟ که این مخلوق مهجورت از آن عهد طفولیت و تا امروزِ امروزش ذلیل و خاضع و خاشع گدایی می‌کند لطفت... حواست بوده است آیا نشسته کنج دیواری تک و تنها؛ که گشته زندگی‌اش پوچ و بی معنا! دریغ از ذره ای تغییر میان امروز و دیروز و فردا... حواست هست، می‌دانم... حواست بوده است حتما! ولیکن یک نفر اینجا، خلاف دیده‌ای بینا، ندارد دیده‌ای بینا -رضا محمدزاده
بحث آزاد
امیدوارم نشناسند مرا... پیش از این، ستاره بودم!
blossom.B
یک سالِ پیش، ستاره‌ای مُرد. هیچ کس نفهمید؛ همانطور که وقتی متولد شد، کسی نفهمیده بود. همه سرگرم خنده بودند؛ زمانی که مُرد. اما یادم نیست زمانی که متولد شد، دیگران در چه حالی بودند. در آن میان فقط من بودم که دیدم که آن همه نور، چطور درخشید و بزرگ شد.... خیلی زیبا بود؛ انگار هر شب درخشان تر می‌شد... پر قدرت می‌سوخت. برای زنده بودن، باید می‌سوخت... من بودم که پا به پای سوختن هایش، اشک ریختم... اشک هایم برای خاموش کردن بی قراری هایش کافی نبود... نتوانستم خاموش کنم درد را که در لا به لای شعله هایش، ستاره‌ام را می‌سوزاند. ستاره مُرد! این آخرین خاطره‌ایست که از او در ذهن دارم... نتوانستم تقدیرش را عوض کنم.‌‌.. سیاهچاله شد... اکنون حتی نمی‌توانم شعله‌ی شمعی در کنارش بگذارم تا او را در میان تاریکی ها ببینم. سیاهچاله ها نور را می‌گیرند... چه کسی گمان می‌کرد آن همه نور ، اکنون‌ این همه تاریک باشد؟ آن زمان که نورانی بود، کسی ندیدش... نمی‌دانم این کوردلان اکنون سیاهچاله بودنش را چگونه می‌بینند که می‌خندند... آری؛ ستاره مُرد.. همه خندیدند. امشب، به یاد آن ستاره، خواهم گریست.
بحث آزاد
خاطرات خواهر برادری
Gharibe GomnamG
خب سلام اینم از تاپیکی که قولشو داده بودم خاطرات خنده دار یا تلخ خودتونو که با خواهر برادراتون دارین بیاین بگین ترجیحا خنده دار باشه خب دعوت میکنم از @roghayeh-eftekhari @F-seif-0 @Ftm-montazeri @Ariana-Ariana @Infinitie-A @ramses-kabir @Zahra-hamrang @Fargol-Sh @مجتبی-ازاد @Yasin-sheibak @Elham650 @Mehrsa-14 @گروه-بچه-هایی-که-خواهر-یا-برادر-دارن فعلا شماهارو یادم بود که خواهر برادر دارین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بحث آزاد
کتابخانه رنگی
_MILAD__
سلام به همه دوستان عزیز در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونید خب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید اصلا هم دستوری نبود خلاصه نمیدونم چه چیزایی میتونید بذارید : -بریده ای از کتاب ها -معرفی کتاب -گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکر @دانش-آموزان-آلاء
بحث آزاد
کمکککک
S AlihoseiniS
سلام من امسال بعد از ده سال تغییر رشته دادم از هنر به تجربی و هیچی نمیدونم الان نمیدونم از کجا شروع کنم؟چجوری پیش برم؟چجوری برنامه ریزی کنم؟نیاز دارم یکی یا چند نفر پایه باشن با هم پیش بریم و بخونیم که اگه سوالی چیزی بود بشه پرسید🥲🥲 میشه کمکم کنین؟!
بحث آزاد
بیاین انگیزه بدین
د
به کسی ک پشت مونده پشیمون نیست ولی روحیه شو باخته
بحث آزاد
از روزای اول دانشگاهت بگو 🙂
M.anM
Topic thumbnail image
بحث آزاد

ترین های 1398

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده بحث آزاد
122 دیدگاه‌ها 44 کاربران 5.9k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • MaryaM._.shM آفلاین
    MaryaM._.shM آفلاین
    MaryaM._.sh
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Virus
    مهربون ترین،دلسوز ترین،وفادارترین،باادب ترین،باشخصیت ترین وزیباترین
    همیشه سوالم اینه مگه میشه ی ادم اینقدرخوب بود🌹
    خانوم
    نویسنده ترین و خوش اخلاق ترین❤
    اکالیپتوس
    خلاق ترین و مهربون ترین ❤
    (دوتا عکس برام ارسال کردن ک خیلی ب دلم نشست اسمش نمیدونم چی بگم😅)
    dlrm
    اشنا ترین وکمک کننده ترین❤(اولین کسی بودن ک تو انجمن باهاشون اشنا شدم نمیدونم چی بگم😅☹)
    @sheyda-fkh
    باشخصیت ترین❤
    sandiiii
    مهربون ترین ومودب ترین❤
    @ ناشناس
    ناشناس ترین❤ (متاسفانه دوباره اسم ایدی شون یادم رفت اما تنها کسی بودن ک من پیگیر بودم بشناسم ایشون رو هرچند متوجه شدم ایشون رفتن از انجمن اما شب خوبی کنارشون داشتم)

1 پاسخ آخرین پاسخ
    18
    • D آفلاین
      D آفلاین
      D.fateme.r
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط D.fateme.r انجام شده

فقط یه نفر هست که میخوام تو تاپیک ترین های 1398 تگش کنم
      معذرت میخوام که وقتی باید ازت طرفداری میکردم خفه خون گرفتم
      @خودت میدونی کی هستی

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
      12
      • D D.fateme.r

@خودت میدونی کی هستی

D آفلاین
        D آفلاین
        D.fateme.r
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط D.fateme.r انجام شده

@D-fateme-r در ترین های 1398 گفته است:

@خودت میدونی کی هستی

Dr-acula
        تگ کردم چون فکر کردم هم جرعت طرفداری کردن نداشتم هم جرعت تگ کردن !

1 پاسخ آخرین پاسخ
        11
        • Dr.agonD آفلاین
          Dr.agonD آفلاین
          Dr.agon

ققنوس مادرترینم. دلسوز ترین. رک ترین. دعوا کن ترین. راه و چاه نشون بده ترین. نگران ترین. دوست داشتنی ترین. عزیزمن ترین
          خانوم خوش قلم ترین. مهربون ترین. خانوم ترین. دوست ترین
          اکالیپتوس نقاش ترین .عزیزترین.مهربون ترین.لایک کن ترین.دوست ترین.اکالی ترین.بیا بغلم ترین.خلاق ترین .حال خوب کن ترین
          dlrm عمه ترین زنداداش ترین مهربون چاره بده ترین دلسوز ترین همشو اول امتحان کن ترین شیرین زبون ترین بخندون و پر انرژی ترین
          Virus همیار ترین مودب ترین
          @Milad91 برادروارترین مهربون ترین دل ب دل خواهرا بده ترین کمک کننده ترین دلگرم کننده ترین شوخ ترین
          @Amir.Bernousi یاری دهنده ترین بی ادعاترین محجوب و مودب ترین بهترین برنج و املت شمالی بپزترین پسر انجمن اولین کمک کننده من ت فروم

MOHAMMAD80 مودب ترین داداش ترین با همه اکانتام بساز ترین
          @M.dall.S شوخ ترین شیمی دان ترین
          @amirhossein.hf داداش ترین دلداری خوب بده ترین راهنما ترین
          @silent_thoughts متفکر ترین بیدل دوست ترین منتظر شام ترین کمک کن ترین پدر ترین همه ناپدری ترین من(منو ضایع کن ترین.اصا ازمن خوشش نیاد ترین)مهربونترین با دقت ترین و باهوش ترین همیشه هست ترین شعردون ترین
          M.an منو دوست ندار ترین.ترسناک ترین .من اونو دوست داشت ترین
          @Adler سوالای منو جواب بده ترین باحوصله ترین
          @Löwe مودب ترین دوست داشتنی ترین داداش بفهم ترین حال و احوال
          D.fateme.r باحال ترین و خاکی ترین دوس داشتنیم ک خیلیم رکه
          MaryaM._.sh عاشق ترین و پرتلاش ترین و رفیقترین با بقیه
          sheyda.fkh همیار ترین انرژی مثبت ترین زبان دون ترین خلاق
          uu بی حاشیه ترین خوش صحبت ترین
          Dr-acula خاص ترین فروم باهوش ترین و عجیب ترین و گاهی بامزه ترین اغلب تلخ ترین قلمش سخت ترین هنرمند ترین
          @hii دوستم ترین کمک بده ب فاطی ترین.نزدیک ترین جغرافیایی.من اونو بخندون ترین بهترین شاگرد اشپزی
          Acola خوش صحبت ترین
          صوفی مهربون ترین مهربون ترین مهربون ترین عزیز ترین دلم براش تنگ ترین خاکی ترین احساسی ترین
          M.bahrami1378شیرین ترین تدیگ نخورترین یواش یواش پرکارترین
          Flight خاکی ترین رفیق ترین این روزا غمگین ترین یونیک ترین فاطمه ای ک دلم تنگشه
          sandiiii ابجی ترین حال خوب کن ترین لبخند بزن ترین دوست داشتنی ترین عاشق ترین مهربون ترین شعر دوست ترین خوش قلم ترین
          miss.besharati باحال ترین تکیه گاه ترین دوستم ترین خانوم ترین
          @pqrs این روزا ب طور عجیبی اروم ترین یگانه ترین کم حرف ترین
          marzyeh78 مهربون ترین صاف ترین باصفاترین رفیق ترین
          @Saahaar پرشروشوروانرژی ترین فالوور دوست ترین
          @Biriliant شیرین ترین مهربون ترین خوش زبون ترین
          @z_two هنرمند ترین خوش برخورد ترین با حوصله ترین خلاق ترین
          marriaa خواهر ترینم دلم تنگه برات خیلی

ن ب قشنگی حرفا خودم،ن ب زشتی قضاوت شما،معمولی تر از معمولی=)

1 پاسخ آخرین پاسخ
          28
          • SharllotS Sharllot

اهم اهم اهم 🕶
            جونم بگه براتون که 😋 :
            فضول ترین : @خودم
            مقرراتی ترین : خانوم / @M-an / dlrm (همشم که ناظم شد:/ 😂 )
            دلت میخواد بغلش کنی ولش نکنی ترین : @miss-besharati / @D-fateme-r / Flight
            تا صب بشینی بگی بخندی باهاش ترین : sandiiii
            نصیحت دادنی ترین : @silent_thoughts / @D-fateme-r / اکالیپتوس
            رک ترین : @D-fateme-r / اکالیپتوس / Acola
            لارج ترین : دکتر جواد :| / @silent_thoughts / @خودم 😂
            با احساس ترین : @milad91 / sandiiii
            هیچ وقت تو لیست تگ موجود نبودنی ترین(تا نقطه ی آخر اسمشو باس تایپ کرد) : @milad91 / M.an
            نویسنده ترین : خانوم / sandiiii
            باحال ترین: @D-fateme-r / sandiiii / iCy HeARt / Flight / @silent_thoughts / lnz
            بی احساس ترین : @خودم / @Vadf / @ROYA78
            خوابالو ترین : @خودم / مليكابانو
            گنگ حرف زننده ترین : @خودم
            خاص ترین : _MILAD_ / دکتر جواد:/
            کمک کننده ترین : Virus / @dr-es78 / @Amir-Bernousi
            زیر آبی ترین : @amirhossein-hf / @Milad91
            مشکل دارترین با پروفایل : اکالیپتوس
            رفیق ترین : اکالیپتوس / sandiiii / miss.besharati
            چت بسنده ترین : Flight / @Milad91
            سحرخیز ترین : @ROYA78
            خوش خط ترین : sandiiii / najafiali78 / Mahdyyy
            خوش صحبت ترین : ایهام / Flight / sandiiii / dlrm
            مغز متفکر ترین : @M-dall-S / @Vadf
            بی ریا ترین : @m-bahramI1378 / @miss-besharati
            یجوووورایی با ادب ترین( تکرار میکنم یجورایی 😂 ) : @Löwe / @M-dall-S
            خوشم میاد باهاش انگلیسی چت کننده ترین : @sheyda-fkh / sandiiii / @Milad91
            با معرفت ترین : مداد رنگی / mahsaaaa / اکالیپتوس
            عاشق ترین : @jahad-20 / @Milad91
            کم سخن ترین : @nafas-n / @Hamnafass
            ادامه پست بعد:/ ✌

mahsaaaaM آفلاین
            mahsaaaaM آفلاین
            mahsaaaa

@Saahaar رفیق ترین
            اکالیپتوس مهربون ترین
            sandiiii باحال ترین
            دیگه یادم نمیاد😕 😕

1 پاسخ آخرین پاسخ
            16
            • اکالیپتوسا آفلاین
              اکالیپتوسا آفلاین
              اکالیپتوس

mahsaaaa ❤️شیطون ترین ، شادترین ، عزیز ترین
              Mahhh❤️ پرتلاش ترین و عجیب ترین
              uu ❤️ رفیق ترین،مدرسه ندوست ترین،مهربون ترین
              پشمک❤️ نانازترین ، رنگی رنگی ترین و فک کنم عشق کره ای ترین😂

MahhhM 1 پاسخ آخرین پاسخ
              14
              • M آفلاین
                M آفلاین
                marzyeh78

من اولین خصوصیتی که با فکر کردن به هرکس به ذهنم میرسه رو میگم،خب همشون خوب نیستن...وفقط سطح شناخت من از بچه هاست..
                خانوم به نظر من خوشگلترین دختر فرومه،شبیه عروسکه😍 (نظره منه دخترا دعوا نکنید همتون خوشگلید😂 )
                @Amir-Bernousi گوارش شناس ترین و دکترترینمون
                مداد رنگی پایه ترین رفیق
                @ROYA78 درسخون ترین
                @Milad91 غیرتی و متعصب ترین و البته خان داداش ترین
                iCy HeARt ببخشید ولی لاتی ترین😐 🙄
                dlrm خواهرم،67 ترینِ من😂 💚
                @M-dall-S بیخیال ترین و درستشم همینه ترین
                sandiiii مهربون ترین و بی حاشیه ترین
                هوای همه رو داره:)♥
                اکالیپتوس مظلوم ترین و صبورترین و همیشه ی خدا دلتنگ ترین😂💙
                @MaryaM-_-sh محکم ترین دختری که دیدم:)
                Virus کمک کننده ترین و با شخصیت ترین
                @sheyda-fkh خارجی ترینمون🕶 😁
                @Saahaar خوش سر زبون ترین و شیرین ترین
                @miss-besharati حرص خورنده ترین!!و البته خیرخواه ترین(دائم داره با من حرص میخوره درس بخونم😂 😑 )
                @M-bahrami1378 متواضع ترین
                @D-fateme-r جدی ترین و قطعا یکی از بهترین معلمای آینده
                @FatiJoooooni یکی از دوست داشتنی ترینا
                Flight خوش صحبت ترین و شوهر ترین😂 ترک کننده ترین چت😐 😒
                پشمک عاشق ترین عاشقِ فیلم های کره ای
                MOHAMMAD80 پوکرفیس ترین

الحمدالله علی کل حال🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
                24
                • S آفلاین
                  S آفلاین
                  slml

خانوم مودب ترین / جملات زیبا می نویسه ترین ( :
                  Virus همیار ترین ( :
                  marzyeh78 / @Saahaar / sandiiii / @sheyda-fkh لایک کننده ترین ( :
                  @M-bahrami1378 استیکر 😐 گذار ترین ( :
                  @amirhossein-hf فراموش کننده ترین / بست فرند ترین ( :
                  @بهار-نارنج داداش ترین ( :
                  @fatiii نگران ترین و دلسوز ترین ( :
                  @hosein-ghorbonalizadeh نخبه ترین ( :
                  @وكيل-باشي شوخ طبع ترین ( :
                  DarkMind رفرنس بالاترین ( :
                  @hii مطلب مفید می نویسه ترین ( :
                  iCy HeARt ایکس ایکس ترین ( :
                  @Löwe مودب و تپل ترین ( :
                  @silent_thoughts اسید دوست ترین / اسم اکانت عوض کن ترین ( :
                  mahsaaaa استیکر بلد گذار ترین ( :
                  @Milad91 با مرام ترین فرند ( :
                  uu کمک کننده ترین ( :
                  @Hamnafass حرف گوش کن ترین ( :
                  @Shahryar-Rakhshandeh فروتن ترین فرند ( :
                  @ بقیه دوستان / عالی ترین ( :

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  28
                  • اکالیپتوسا اکالیپتوس

mahsaaaa ❤️شیطون ترین ، شادترین ، عزیز ترین
                    Mahhh❤️ پرتلاش ترین و عجیب ترین
                    uu ❤️ رفیق ترین،مدرسه ندوست ترین،مهربون ترین
                    پشمک❤️ نانازترین ، رنگی رنگی ترین و فک کنم عشق کره ای ترین😂

MahhhM آفلاین
                    MahhhM آفلاین
                    Mahhh
                    دانش آموزان آلاء

اکالیپتوس
                    ممنونم🙏🙏❤❤

بر خیز و مخور غم جهان گذران
                    بنشین و دمی به شادمانی گذران💚👣

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    11
                    • S آفلاین
                      S آفلاین
                      slml

@samane-99 😀 🎈
                      هپی ترین 😀 ♥
                      قهر کن ترین😐 ❤
                      پرانرژی و شیطون ترین ♥
                      دلتنگ ترین❤
                      فاز مثبت ترین + +♥
                      استیکر گذار ترین😀 😂 😉 🕶
                      خوش سلیقه ترین ❤
                      خیاط ترین♥
                      آشپز ترین❤
                      تندی دوست ترین 🌶 😶 ♥
                      شکلات و آبنبات دوست ترین🍭 ❤
                      آماده ترین ♥
                      معلم ترین تو یاددهی زبان کردی❤
                      زود می بخشه ترین🙃 🌸
                      عاشق خان ترین 😒 😁
                      در کل لاو ترین♥

samane.AS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      19
                      • sandiiiiS آفلاین
                        sandiiiiS آفلاین
                        sandiiii
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sandiiii انجام شده
                        این پست پاک شده!
                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • S slml

@samane-99 😀 🎈
                          هپی ترین 😀 ♥
                          قهر کن ترین😐 ❤
                          پرانرژی و شیطون ترین ♥
                          دلتنگ ترین❤
                          فاز مثبت ترین + +♥
                          استیکر گذار ترین😀 😂 😉 🕶
                          خوش سلیقه ترین ❤
                          خیاط ترین♥
                          آشپز ترین❤
                          تندی دوست ترین 🌶 😶 ♥
                          شکلات و آبنبات دوست ترین🍭 ❤
                          آماده ترین ♥
                          معلم ترین تو یاددهی زبان کردی❤
                          زود می بخشه ترین🙃 🌸
                          عاشق خان ترین 😒 😁
                          در کل لاو ترین♥

samane.AS آفلاین
                          samane.AS آفلاین
                          samane.A
                          انسانی اخراج شده
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط samane.A انجام شده

@Adler سامانننننن😍😍نمیدونم چی بگم مخسی عشقی ترین😉😘😁✌👍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          15
                          • اکالیپتوسا آفلاین
                            اکالیپتوسا آفلاین
                            اکالیپتوس

💙 @M.BAHRAMI1378 💙 به نظرم خوش‌قلب ترین و مهربون ترین ، ساده و بی ریا ترین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            12
                            • S آفلاین
                              S آفلاین
                              sheyda.fkh
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sheyda.fkh انجام شده

ذهنِ پریشون دردسر هم داره ... 😐😂
                              "ترین" ها vol.2 😍💗
                              وِل وِل 😄
                              scale (1).jpg

لــیدیز 👩
                              @FatiJoooooni دستبند خوشگل ساز ترین ♥
                              @samane-99 iCy HeARt شاد ترین انرژی مثبت ترین ♥
                              مداد رنگی دوست داشتنی ترین خوش ذوق ترین ♥
                              Lotus ناناز ترین عین خودم عشق زبان ترین ♥
                              mriaw جوک فرستنده ترین ♥
                              @CANSADO مهربون ترین به دیگران کمک کننده ترین ♥

جــنتلمنز 👨
                              Mahdyyy خوش خط ترین مودب ترین 🌼
                              @Adler مودب ترین یاری رساننده ترین 🌼
                              DarkMind جوکر ترین با پدر صمیمی ترین 🌼
                              ms96sad96 مهندس ترین باانگیزه ترین 🌼
                              @Erfan-11 سیاستمدار ترین 🌼

امیدوارم دیگه vol.3 ای در کار نباشه 😐
                              پیشاپیش سال نو مبارکـــــــــتون1582661903320-1581327109084-multistars.gif

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              24
                              • MahdyyyM آفلاین
                                MahdyyyM آفلاین
                                Mahdyyy

🍃 سلام و درود بیکران به هممّمتون....همه ی دوست های درجه یکِ بی ادعا😉
                                از اینکه یادی از بنده حقیر کردین خوشحام☺
                                خب اول از کسی نام میبرم که همیشه بوده،خواهد بود🎆
                                الله ...خدا ترین و ربّ ترین و زیبا ترین و پروردگارترین وجود جهان!!!!!!!!! 💚💚💚که هیشکی شریکش نیست😌
                                @امام زمان علیه السلام....مولا ترین مولای جهان💚 دیگه چیزی نیست که بگم
                                و اما بیام رو زمین>اینترنت😉 >آلا>انجمن آلا
                                iCy HeARt ...پایه ترین...خوش قول ترین...مردمی ترین ...شیطون ترین..دلسوز ترین..دلشکسته ترین نقاش باشی.مهربان ترین...خوش صحبت ترین ...شوکا ترین 💐 شاداب ترین...سرزنده ترین..الوچه ای ترین..ایشالا پزشک هنرمند آینده
                                @همایون شجریان...خوش صدا ترین و خوش آهنگ ترین خواننده (نظر شخصی)..فرزند خسرو آواز ایران...محمدرضا شجریان 🙂
                                Virus فیزیکی ترین...ریاضیی ترین...همیار .دکتر اینده ایشالا.دردمند و همراه ترینِmaryam-sh
                                maryam
                                -sh خواهر ترین خواهرِ ابوالفضل..باز ایشالا دکتر اینده..و همراه ترین Virus
                                اکالیپتوس ...فروتن ترین..ارام ترین مودب ترین...مهربان...لایک کننده ترین(شرمنده میکنن)... هنر دوست ترین ...مینیمال ترین..نقاش درجه یک... کاغذچسبدار دوستدار ترین .ایشالا دانشجو پزشکی تبریز 🌺
                                خانوم ...حبیب ترین...ارام ترین..محترم ترین.محجوب ترین...چهرازی ترین...با شخصیت ترین نویسنده درجه یک اینده ایران..قورمه سبزی دوستدار ترین...پزشک نویسنده اینده✨
                                @sheyda-fkh ..مودب ترین...دانا ترین در English...نامشهدی ترین ساکن مشهد شهر عشق✨

dlrm عمه ترین...واجد خوش سلیقه ترین میز قرائت خونه.....محترم ترین ..دردمند ترین... دکتر اینده وطن✨

@AmirHossein.hf .نزدیک ترین ..داداش ترین.. مودب و متین ترین😄 ارووم ترین پسر انجمن... یا دکتر یا مهندس درست کار اینده(ببخشید امیر جان یادم رفته)
                                @..بهار نارنج.. .ابجی کوچولو ترین(همیشه فکر میکنم ۱۱سالشه)...ساده ترین...مهربان.خوش خط ...بی شیله پیله ترین...بازم میگم کوچولو ترین ☺ ایشالا دانشجو پزشکی شهید بهشتی
                                @miraw لطیفه گو ترین....بی صدا ترین...البته محجوب✨ پزشک محترم اینده
                                @saahaar سرزنده ترین...مودب ترین اذربایجانی الا...🎇 دکتر به همین زودیا
                                uu مودب ترین...با شخصیت...محترم...فروتن ترین🎆

@hamnafass خوش قلم ترین...نویسنده پر احساس ترین و ملموس ترین جمله ها...شاید غمناک ترین😔
                                Rosa اهل شعر و موسیقی سنتی ترین... از بی صدا و ارام ترین ها✨پزشک همین نزدیکیا
                                @saraa-66 از اهالی شعر و موسیقی سنتی ترین..واقعاً ساکت و کم گو ترین 😳🙂✨دکتر نه چندان دور
                                sandiii مودب ترین..شاد ترین...سرزنده ترین. پزشک اینده🎆
                                @m.bahrami137۸ شب دیر خواب ترین...پرستار اینده...کم گو...مودب ترین...متواضع✨
                                MahdiNOVE گل پسر ترین مودب و خوش حرف ترین...☺
                                Flight سازنده قشنگترین دستبند ها...ارام...متین....خوش صحبت🎇
                                ..آح خسته شدم ☹🙂
                                هیچ ترتیبی اتخاذ نکردم...فقط هر کدومتون زود تر یادم اومد نوشتم😊
                                اگه باز یادم اومد باز ترین هایی که افتخار داشتم باهاشون اشنا بشم رو میگم بهتون💙💚❤ 🥑🍉🍒🍊🍎
                                دوستان عزیز و سر افرازم....
                                سلامت و برقرار باشید 😄شبتون بخیر 🙈
                                یا علی

تا تو به داد من رسی
                                من به خدا رسیده ام

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                25
                                • samane.AS آفلاین
                                  samane.AS آفلاین
                                  samane.A
                                  انسانی اخراج شده

نوبت منه من من☝☝😁
                                  هممم بخدا هرکی تو ذهنم بیاد مینویسم هرکیم نگفتم به بزرگی خودشون ببخشن😁😌
                                  عشق ترین : @Adler
                                  فحش دهنده ترین به من از سر محبت😂😂: @nafas-n 😈

خواهر ترین : uu . اکالیپتوس marzyeh78 sandiiii @Saahaar @fatiii@nafas-n @m-bahrami1378 @ @M-bahrami137 @miss-besharati @Cansado @sheyda-fkh dlrm @بهارنارنج Flight 👯

داداش ترینamirhossein-hf @Löwe @M-dall-S @mohamad80👨

پدر ترین : @silent_thoughts 💪

نخبه ترین : @hosein-ghorbonalizadeh 👳

حاجی ترین : hosein-ghorbonalizadeh ms96 sad96 👓

شاد ترین : iCy HeARt @Saahaar 💃

خانوم ترین : خانوم dlrm 🙍

درسخون ترین @همه بجز خودم 😁

پرسوال ترین و همچنین حلال بعضی از سوالا ترین : my name @وكيل-باشي 🙋
                                  هرکیم جاموند ببشید خو یادم نمیاد چه کنم😁😘😘✌👍😌💖❤❤💓👀

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  21
                                  • N آفلاین
                                    N آفلاین
                                    nafas.m
                                    فارغ التحصیلان آلاء
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده

بهترین رفیق و خاهر : @بهارنارنج / اکالیپتوس /miss.besharati / sandiiii / uu /fatiii /Cansado

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    13
                                    • samane.AS samane.A

نوبت منه من من☝☝😁
                                      هممم بخدا هرکی تو ذهنم بیاد مینویسم هرکیم نگفتم به بزرگی خودشون ببخشن😁😌
                                      عشق ترین : @Adler
                                      فحش دهنده ترین به من از سر محبت😂😂: @nafas-n 😈

خواهر ترین : uu . اکالیپتوس marzyeh78 sandiiii @Saahaar @fatiii@nafas-n @m-bahrami1378 @ @M-bahrami137 @miss-besharati @Cansado @sheyda-fkh dlrm @بهارنارنج Flight 👯

داداش ترینamirhossein-hf @Löwe @M-dall-S @mohamad80👨

پدر ترین : @silent_thoughts 💪

نخبه ترین : @hosein-ghorbonalizadeh 👳

حاجی ترین : hosein-ghorbonalizadeh ms96 sad96 👓

شاد ترین : iCy HeARt @Saahaar 💃

خانوم ترین : خانوم dlrm 🙍

درسخون ترین @همه بجز خودم 😁

پرسوال ترین و همچنین حلال بعضی از سوالا ترین : my name @وكيل-باشي 🙋
                                      هرکیم جاموند ببشید خو یادم نمیاد چه کنم😁😘😘✌👍😌💖❤❤💓👀

ا آفلاین
                                      ا آفلاین
                                      ابراهیم طاها

@samane-99
                                      شرمنده کردی منو خواهررررر

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      11
                                      • MMAAM آفلاین
                                        MMAAM آفلاین
                                        MMAA
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط MMAA انجام شده

Amin-Mehraji
                                        هایپ دوست ترین
                                        بالاترین درصد عمومی دارترین
                                        😁 😁 👍 👍

I CAN'T LOVE YOU IN THE DARK

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        12
                                        • sandiiiiS آفلاین
                                          sandiiiiS آفلاین
                                          sandiiii
                                          این پست پاک شده!
                                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه