بچه های کنکور تجربی99
-
خب خب سلام عرض ادب فراوان خدمت اکیپ خوب الایی مون. از حالا به بعد ساعت ۱۱ هر شب اینجا قرار میزاریم که چه درسی و چه مبحثی رو کار کنیم. این سه ماه لعنتی خیلی ها رو نابود میکنه. ما در کنار شما خواهیم بود تا روز قبل کنکور و انشا الله بعد کنکور. به امید موفقیت
-
خب خب سلام عرض ادب فراوان خدمت اکیپ خوب الایی مون. از حالا به بعد ساعت ۱۱ هر شب اینجا قرار میزاریم که چه درسی و چه مبحثی رو کار کنیم. این سه ماه لعنتی خیلی ها رو نابود میکنه. ما در کنار شما خواهیم بود تا روز قبل کنکور و انشا الله بعد کنکور. به امید موفقیت
به سان خورشید اووو شبیه این مشاورای صدا سیما شد
-
به سان خورشید من نظر متفاوتی دارم
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@محمدعلی-نیکوسحن
Ali2001
@خسته@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@محمدعلی-نیکوسحن
Ali2001
@خسته
zahra_yp -
-
چون غالبا خودمون درگیر هستیم مجبوریم یه وقتایی بیایم که درس نداشته باشیم
-
چون غالبا خودمون درگیر هستیم مجبوریم یه وقتایی بیایم که درس نداشته باشیم
به سان خورشید وضعیت درسی چطوره خوبه حالت راضی؟
-
@محمدعلی-نیکوسحن در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
من خدا رو شکر راضی ام. فقط اینو میدونم که زرنگ اونیه که وقتی همه نا امید میشن امید وار بشه
-
قرار بعدی مون کی باشه.... بعد ازمون ساعت ۱۰ شب چطوره؟
-
-
@محمدعلی-نیکوسحن در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
من خدا رو شکر راضی ام. فقط اینو میدونم که زرنگ اونیه که وقتی همه نا امید میشن امید وار بشه
به سان خورشید خداروشکر
-
به سان خورشید من میگم هر روز فقط از یه مبحث سوالای جالب و نکته دار رو که داریم توی اینجا بیان کنیم
-
و یه نکته رو میگم خواهشا گوش کنید( به سان خورشید تو هم گوش کن) میایید انجمن فقط بیاین اینجا بقیه تاپیک ها رو اصلا نرید. مبدا خونه مقصد تاپیک بچه های کنکور تجربی ۹۹
-
به سان خورشید من میگم هر روز فقط از یه مبحث سوالای جالب و نکته دار رو که داریم توی اینجا بیان کنیم
-
Ali2001 در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اره دیگه
-
فقط فقط یه لطفی کنید خودتونو معرفی کنید که به اسم صدا بزنیم
-
من سعادت شجاعی هستم کوچیک همتون ۱۷ ساله از اصفهان
-
من سعادت شجاعی هستم کوچیک همتون ۱۷ ساله از اصفهان
به سان خورشید ای بابا هفته پیش اصفهان بودم مسابقه
-
لطف کنید خودتونو هم معرفی کنید