بچه های کنکور تجربی99
-
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
یک ساعت و نیم اینجا و توی تاپیک های زیر مجموعه اینجا خواهیم بود بعدش هم فقط میخوابیم تاکید میکنم میخوابیم تا صبح ساعت ۷ درس خوندن رو شروع کنیم و وقتی میایم اینجا همه کار هامونو انجام داده باشیم
تاپیک های مد نظر خودمون رو یه پس وند **ستارگان آلا میدیم ** تا با بقیه تاپیک ها اشتباه نزنیم
به سان خورشید اوکییییی
بسی موافقم
باید استوارش کنیم...
خرابه ی تابستون رو دوباره برج کنیم
برنامه رو چک کردم میگم کدوم درس می تونم بفرستم. -
به سان خورشید اوکییییی
بسی موافقم
باید استوارش کنیم...
برنامه رو چک کردم میگم کدوم درس می تونم بفرستم.zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید اوکییییی
بسی موافقم
باید استوارش کنیم...
برنامه رو چک کردم میگم کدوم درس می تونم بفرستم.
خیلی هم عالی -
حله بچه ها؟!
zahra_yp Ali2001 _Sadra_Pharm @محمدعلی-نیکوسحن -
یه چند تا قانون هم برای بهتر مدیریت شدن کار
-
اول: اسپم های غیر درسی رو اینجا و اسپ های درسی رو سر جای خودش بزارید. از بقیه هم بخواهید.
پس این تاپیک شد تاپیک گرد همایی و گفتگو غیر درسی -
توی تاپیک های درسی چیکار میکنیم؟ اول میایم اینجا مبحث رو میگیم اون وقت اونجا تست های ایراد دارمون یا نکته دارمون رو مطرح میکنیم
-
توی تاپیک ها سعی کنید درسنامه هایی که میفرستید خلاصه و مفید مختصر و پر نکته باشه. تهیه نکات رو در طول درس خوندنتون انجام بدید
-
اگر مثل من از کلیپ های نظام قدیم استفاده میکنید اونا یی که میبینید ازش نکته یاد گرفتید حتما توی تاپیک خودش اعلام کنید
-
به سان خورشید اول ازهمه درس اولویت داره اول تست ها یا نکته های جالب رو میگیم و بعد از رفع اشکال یه مدت خیلی کم انگیزه
-
پس کار ما در تاپیک های درسی این شد: بعد از انتخاب موضوع(اینجا) تست ها، نکته ها ، خلاصه های مفید و سوالات و رفع اشکال انجام میدیم به همین سادگی
-
من یه بار دیگه برنامه رو ریپلای کنم. راستی اولیت با دوازدهم
-
بچه ها سلام برنامه رو چیدم فقط میمونه نظر بدید.
برنامه هفتگی(زمان انلاین شدن ساعت ۱۰ شب و زمان افلاین شدن یه ساعت نیم بعد از شروع کار)
-
بچه های اکیپ خواهش میکنم این چند تا پستی که گذاشتم رو حتما ملاحظه کنند دمتون هم گرم
zahra_yp Ali2001 _Sadra_Pharm @محمدعلی-نیکوسحن -
برنامه هفتگی(زمان انلاین شدن ساعت ۱۰ شب و زمان افلاین شدن یه ساعت نیم بعد از شروع کار)
به سان خورشید تشکر حالا یه صفحه در مورد کار و قوانین و غیره می نویسم لود می کنم توی تایپیک که خیلی قشنگ همه یه جا باشن
-
به سان خورشید تشکر حالا یه صفحه در مورد کار و قوانین و غیره می نویسم لود می کنم توی تایپیک که خیلی قشنگ همه یه جا باشن
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دست گلت درد نکنه
-
اوه اوه داشت یادم میرفت...معرفی کتاب برای عید حتما خواهیم داشت.
-
میگما حالا که دست خطت خوبه این برنامه هفتگی رو بازنویسی کن دستت طلا
-
میگما حالا که دست خطت خوبه این برنامه هفتگی رو بازنویسی کن دستت طلا
به سان خورشید بابا دارم تایپ می کنم
فایل pdf لود می کنم یا عکس
-
رو کاغد بنویسی که راحت تری
-
شعار اکیپ این باشه