بچه های کنکور تجربی99
-
خواهشا دو سه ماه تحمل کنید و فقط بیایید اینجا تاپیک های دیگه وقت ادمو میگیره.
-
به سان خورشید قرابت سرا
-
به سان خورشید قرابت سرا
-
خب امروز ازمون قلمچی بود بریم سراغ سوالاش؟
-
قلم چی فقط یه شبیه سازی بود و یه سری نمونه سوال غیر استاندارد که دیگه که ازمون نمیریم سر جلسه کلا شده ضرر
@محمدعلی-نیکوسحن اشتباه نکنین... باید برین آزمون دادنو یاد بگیرین و اتفاقا جامعه آماری کانون بالاست و سوالاش زیاد چرت نیس و ترازش و رتبه ش مخصوصا تو این دوران خیلی نزدیک به حقیقته هااا
-
یه کاری کنید ازمون امروز رو دانلود کنید و بریم سراغ سوالای ادبیاتش موافقید
-
به سان خورشید ممنون از شما اما متاسفانه مدیریتش برام سخته و بهترین راهم تحریم انجمن تا بعد کنکوره
-
-
به سان خورشید ممنون از شما اما متاسفانه مدیریتش برام سخته و بهترین راهم تحریم انجمن تا بعد کنکوره
Ali2001 در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اوکی مشکلی نیست به هر حال ما هستیم
-
نیکو سخن کجایی
-
نیکو سخن کجایی
-
@محمدعلی-نیکوسحن اشتباه نکنین... باید برین آزمون دادنو یاد بگیرین و اتفاقا جامعه آماری کانون بالاست و سوالاش زیاد چرت نیس و ترازش و رتبه ش مخصوصا تو این دوران خیلی نزدیک به حقیقته هااا
_Sadra_Pharm من منظورم مدیریت سر جلسه بودکه دیگه جلسه ای وجود نداره باید بشینیم خونه
اقای امینی راد از سر دبیر سوال کرده بود گفتن سطح سوالارو از قصد میبرن بالا که درصدا بیاد پایین تر از استاندارد
از لحاظ جامعه اماری هم ازمون ناسالمی هست من بقل دستیم کلید میاورد سر جلسه -
به سان خورشید بله میارم امشب
-
_Sadra_Pharm من منظورم مدیریت سر جلسه بودکه دیگه جلسه ای وجود نداره باید بشینیم خونه
اقای امینی راد از سر دبیر سوال کرده بود گفتن سطح سوالارو از قصد میبرن بالا که درصدا بیاد پایین تر از استاندارد
از لحاظ جامعه اماری هم ازمون ناسالمی هست من بقل دستیم کلید میاورد سر جلسه@محمدعلی-نیکوسحن در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
از لحاظ جامعه اماری هم ازمون ناسالمی هست من بقل دستیم کلید میاورد سر جلسهول کن شراره
گور بابا قلمچی سوالاشو بیار
-
به سان خورشید بله میارم امشب
-
Ali2001 نمی خوام الکی القا کنم بهت ولی بعضی وقتا ترک کامل یه چیزی باعث عطش میشه بهش خیلی خوشحال میشم گه سعی کنی مدیریت کنی و البته تا قبل ساعت 10حسااااابی بخونی بعد بیای ولی بازم تصمیم به عهده خودت