کمک برای حل سوال فیزیک
-
سوال 1 . جریان عبوری از یک پیچه مسطح به قطر 20cm را که شامل 500 دور است چند آمپر تغییر دهیم تا میدان مغناطیسی در مرکز آن (بیست و یک و چهار دهم ) 21/4 کاهش یابد؟
سوال2. اگر جریان الکتریکی عبوری از یک پیچه مسطح 2A افزایش یابد بزرگی میدان مغناطیسی در مرکز آن 25 درصد تغییر می کند جریان الکتریکی اولیه عبوری از پیچه مسطح چند آمپر بوده است؟
سوال3 . با استفاده از سیم حامل جریان با طول معین یک بار پیچه مسطحی به شعاع Ŕ یک و بار دیگر پیچه مسطح دیگری به شعاع Ŕدو می سازیم نسبت بزرگی میدان مغناطیسی در مرکز پیچه اول به بزرگی میدان مغناطیسی در مرکز پیچه دوم را به دست اورید؟
-
-
سه تا سوال رو با فرمول پیچه یعنی میدان مساوی مو صفر ان آی به 2 برابر شعاع حل میشن . اولی میشه 21/4 به 2500 موصفر کاهش
دومی میشه 8
سومی مطمئنید سوال کامله؟ فکر کنم 1 بشه -
@Adler بله
اگه میشه جواب های تشریحیش رو برام میفرستید
سوال اخر تست
گزینهاش
ار دو به ار یک به توان دو
ار یک به ار دو به توان دو
ار یک به ار دو
ار دو به ار یک -
NarimanNa میشه آر 2 به آر 1
امکان فرستادن عکس ندارم الان
طبق فرمولی که گفتن همشون حل میشن
ان تعداد دور
آی جریان
آر شعاع
فقط اینو هم در نظر بگیرید که میدان با جریان نسبت مستقیم داره -
NarimanNa مطمئنی سوال کامله؟ کاهش می یابد بر چه اساسی گاوس تسلا درصد //چیزی به ذهنم نمیرسه دیگه
ایشون کمکتون میکنن ( :
Mohsen Taheri@Adler سوال 1 رو که درست حل کردی ولی نمی دونم چرا حس می کنم سوال لخته!!!:face_with_monocle:
سوال دو هم ک 8 میشه.
ولی تو سوال 3 تعداد دور هم تغییر می کنه(چون گفته شعاع دومی دو برابر شعاع اولیه!؟) -
@Adler سوال 1 رو که درست حل کردی ولی نمی دونم چرا حس می کنم سوال لخته!!!:face_with_monocle:
سوال دو هم ک 8 میشه.
ولی تو سوال 3 تعداد دور هم تغییر می کنه(چون گفته شعاع دومی دو برابر شعاع اولیه!؟)Mohsen Taheri نه گفته R1,R2 اندیس اند
-
Mohsen Taheri نه گفته R1,R2 اندیس اند
-
NarimanNa استاد سلام.سوال 3 میشه R2 به R1 کلا به توان2
-
NarimanNa استاد سلام.سوال 3 میشه R2 به R1 کلا به توان2
Mohsen Taheri
مرسی
میشه جواب تشریحی هر 3 تا سوال رو برام بفرسید -
NarimanNa سوال 1 هم فک کنم ب جای 21.4 باید 31.4 می دادی اون وقت جواب تقریبی میشد 10000
-
NarimanNa سوال 1 هم فک کنم ب جای 21.4 باید 31.4 می دادی اون وقت جواب تقریبی میشد 10000
Mohsen Taheri
شما با 31.4 برام حل کنید پمنوم -
Mohsen Taheri
مرسی
میشه جواب تشریحی هر 3 تا سوال رو برام بفرسیدNarimanNa خداییش الان نمی تونم اما شب ساعت 12 میام می تونم تشریحی ش رو واست بفرستم الان دارم ناسلامتی زیست می خونم:face_with_tears_of_joy:
-
NarimanNa خداییش الان نمی تونم اما شب ساعت 12 میام می تونم تشریحی ش رو واست بفرستم الان دارم ناسلامتی زیست می خونم:face_with_tears_of_joy:
Mohsen Taheri
باشه عجله ندارم برا فردا صبح می خواهم
ممنون -
Mohsen Taheri
باشه عجله ندارم برا فردا صبح می خواهم
ممنونNarimanNa اون سوال اول رو گزینه داشت دیگه؟؟؟؟یکاش چی بود احیانا اگه گاوس بخواد جواب میشه عدد 1