کمک برای حل سوال فیزیک
-
NarimanNa مطمئنی سوال کامله؟ کاهش می یابد بر چه اساسی گاوس تسلا درصد //چیزی به ذهنم نمیرسه دیگه
ایشون کمکتون میکنن ( :
Mohsen Taheri@Adler سوال 1 رو که درست حل کردی ولی نمی دونم چرا حس می کنم سوال لخته!!!:face_with_monocle:
سوال دو هم ک 8 میشه.
ولی تو سوال 3 تعداد دور هم تغییر می کنه(چون گفته شعاع دومی دو برابر شعاع اولیه!؟) -
@Adler سوال 1 رو که درست حل کردی ولی نمی دونم چرا حس می کنم سوال لخته!!!:face_with_monocle:
سوال دو هم ک 8 میشه.
ولی تو سوال 3 تعداد دور هم تغییر می کنه(چون گفته شعاع دومی دو برابر شعاع اولیه!؟)Mohsen Taheri نه گفته R1,R2 اندیس اند
-
Mohsen Taheri نه گفته R1,R2 اندیس اند
-
NarimanNa استاد سلام.سوال 3 میشه R2 به R1 کلا به توان2
-
NarimanNa استاد سلام.سوال 3 میشه R2 به R1 کلا به توان2
Mohsen Taheri
مرسی
میشه جواب تشریحی هر 3 تا سوال رو برام بفرسید -
NarimanNa سوال 1 هم فک کنم ب جای 21.4 باید 31.4 می دادی اون وقت جواب تقریبی میشد 10000
-
NarimanNa سوال 1 هم فک کنم ب جای 21.4 باید 31.4 می دادی اون وقت جواب تقریبی میشد 10000
Mohsen Taheri
شما با 31.4 برام حل کنید پمنوم -
Mohsen Taheri
مرسی
میشه جواب تشریحی هر 3 تا سوال رو برام بفرسیدNarimanNa خداییش الان نمی تونم اما شب ساعت 12 میام می تونم تشریحی ش رو واست بفرستم الان دارم ناسلامتی زیست می خونم:face_with_tears_of_joy:
-
NarimanNa خداییش الان نمی تونم اما شب ساعت 12 میام می تونم تشریحی ش رو واست بفرستم الان دارم ناسلامتی زیست می خونم:face_with_tears_of_joy:
Mohsen Taheri
باشه عجله ندارم برا فردا صبح می خواهم
ممنون -
Mohsen Taheri
باشه عجله ندارم برا فردا صبح می خواهم
ممنونNarimanNa اون سوال اول رو گزینه داشت دیگه؟؟؟؟یکاش چی بود احیانا اگه گاوس بخواد جواب میشه عدد 1
-
Mohsen Taheri
فقط گزینه های سوال 1 ایناس
2
0/2
1
0/1 -
NarimanNa اون سوال اول رو گزینه داشت دیگه؟؟؟؟یکاش چی بود احیانا اگه گاوس بخواد جواب میشه عدد 1
Mohsen Taheri
یکاش گاوس -
NarimanNa اون سوال اول رو گزینه داشت دیگه؟؟؟؟یکاش چی بود احیانا اگه گاوس بخواد جواب میشه عدد 1
Mohsen Taheri
ممنون پس اگه شد تا فردا ظهر جواب تشریحی این سوال ها رو برای من بفرستید -
Mohsen Taheri
ممنون پس اگه شد تا فردا ظهر جواب تشریحی این سوال ها رو برای من بفرستیدNarimanNa باشه نریمان جون.برو در پناه حق به اینام اصن فک نکن دیگه:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
NarimanNa باشه نریمان جون.برو در پناه حق به اینام اصن فک نکن دیگه:beaming_face_with_smiling_eyes:
Mohsen Taheri
مرسی -
جواب سوالاتون:arrow_down: