" پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری "
-
my name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام دوستان برا رفع وسواس مطالعه باید 9ی کار کرد ؟!
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار
خانوم
dlrmباید فقط ی دور خوند و سعی کرد توو همون ی دور یاد گرفت و باقیشو در قالب حل تست یاد بگیری و با تست رفع اشکال کنی
@hii در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrmباید فقط ی دور خوند و سعی کرد توو همون ی دور یاد گرفت و باقیشو در قالب حل تست یاد بگیری و با تست رفع اشکال کنی
خیلی سخته آخه
اینطوری حس میکنم اون ی دورم ی روز طول خواهد کشید -
سلام
من تو مرورم مشکل دارم و اصلا نمیدونم چ زمانی و چطوری مرور کنم ک ملکه ذهنم بشه لطفا راهنمایی کنیدMorteza Birjandi طبق نظر یه مشاور دروس حفظی مرور اول باید یه هفته بعد از خوندن اولیه انجام شه مرور دوم دو هفته بعد و بعدا ماهی یک بار مرور انجام شه نتیجه خوبی میده .....عذر میخوام جواب دادم
-
Morteza Birjandi طبق نظر یه مشاور دروس حفظی مرور اول باید یه هفته بعد از خوندن اولیه انجام شه مرور دوم دو هفته بعد و بعدا ماهی یک بار مرور انجام شه نتیجه خوبی میده .....عذر میخوام جواب دادم
mahsa vakili ب نظرم فاصله زمانیش زیاده البته برا هر کسی فرق میکنه مثلا برای من این تایپیکی ک @Amin-th ایشون گذاشت خیلی مفید ب نظر میاد . در طی ی هفته تقریبا نصف مطالبی رو ک خوندید از یادتون میره
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
@hii من هم ی کم احساس میکنم ک وسواس مطالعاتی دارم و این موضوع تو دروس حفظی خیلی بیشتره مثلا ب وسطای درس ک میرسم باز بر میگردم اونجایی ک خوب یاد نگرفتم دوباره میخونم و این خیلی زمان میبره ....
اینکه شما میگید ی بار بخونیم و بقیه جاهایی ک یاد نگرفتیم رو در تست رفع اشکال کنیم ب این معنی هست فقط ی بار ی مطلب رو بخونیم ؟؟ خب ممکنه اینجوری اون مطلب رو یاد نگیریم! -
@hii من هم ی کم احساس میکنم ک وسواس مطالعاتی دارم و این موضوع تو دروس حفظی خیلی بیشتره مثلا ب وسطای درس ک میرسم باز بر میگردم اونجایی ک خوب یاد نگرفتم دوباره میخونم و این خیلی زمان میبره ....
اینکه شما میگید ی بار بخونیم و بقیه جاهایی ک یاد نگرفتیم رو در تست رفع اشکال کنیم ب این معنی هست فقط ی بار ی مطلب رو بخونیم ؟؟ خب ممکنه اینجوری اون مطلب رو یاد نگیریم! -
سلام
کسی میدونه چجوری باید احساسات رو مدریت کرد و حتی با وجود بی حوصلگی نشست و درس خوند ؟!
لطفا اگ میدونید راهنمایی کنید@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrm
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام
کسی میدونه چجوری باید احساسات رو مدریت کرد و حتی با وجود بی حوصلگی نشست و درس خوند ؟!
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrm
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاmy name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrm
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاFa D لطفا اینجا بگین چون من قسمت چت روم رو نمیبینیم تو ص اصلی انگار پاک شده یا چی و اینکه اینطوری بقیه بچه ها هم ک همین مشکل رو دارن اینطوری میتونن استفاده کنن
ممنون -
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrm
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
my name ب نظر من تنها راهش انگیزه اس.. هدف مشخصی داشته باشی و بخواای بهش برسی... و اینکه سعی کن وقتی بی حوصله ای گوشی دستت نباشه نداشته باشی بگنی به خود میری سمت درس ..نظر من چون خودم همین مشکل و داشتم ..
-
@m-v خیییلی ممنوون ک وقت گذاشتین و راهنمایی کردین
هدف مشخص ک داااارم خیییلی هم برا رسیدن بهش مشتااقم اگ بازم برام همون مشکل پیش اوند گوشیم رو از خودم دور میکنم انشاءالله ک این سری میتونم بهش غلبه کنمبااازم ممنونم ازتون @m-v
-
my name ب نظر من تنها راهش انگیزه اس.. هدف مشخصی داشته باشی و بخواای بهش برسی... و اینکه سعی کن وقتی بی حوصله ای گوشی دستت نباشه نداشته باشی بگنی به خود میری سمت درس ..نظر من چون خودم همین مشکل و داشتم ..
@m-v
- لیست در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
@jahad-20 فک کنم این روش بتونه کمکت کنه
خودم سعی میکنم از این ب بعد عملیش کنم -
@m-v
خودم سعی میکنم از این ب بعد عملیش کنمmy name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
@m-v
خودم سعی میکنم از این ب بعد عملیش کنمممنون
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@همیار
خانوم
dlrm
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاFa D لطفا اینجا بگین چون من قسمت چت روم رو نمیبینیم تو ص اصلی انگار پاک شده یا چی و اینکه اینطوری بقیه بچه ها هم ک همین مشکل رو دارن اینطوری میتونن استفاده کنن
ممنونmy name
این هفته ای که گذشت فوق العاده بی حوصله بودم هرچی میخوندم انگار یاد نمی گرفتم
اینا پیشنهاد های مشاورم بود:
سفر به مشهد
خرید
سینما
رستوران
باشگاه
که با وضع موجود هیچ کدومو نمیتونستم انجام بدم
پیشهاد داد یک فیلم به سلیقه خودم ببینم
منم جومانجی رو دیدم (برا من که جواب داد از روز بعد دوباره شروع کردم) -
my name
این هفته ای که گذشت فوق العاده بی حوصله بودم هرچی میخوندم انگار یاد نمی گرفتم
اینا پیشنهاد های مشاورم بود:
سفر به مشهد
خرید
سینما
رستوران
باشگاه
که با وضع موجود هیچ کدومو نمیتونستم انجام بدم
پیشهاد داد یک فیلم به سلیقه خودم ببینم
منم جومانجی رو دیدم (برا من که جواب داد از روز بعد دوباره شروع کردم)