سوال روز....
-
به سان خورشید در سوال روز.... گفته است:
@silent_thoughts در سوال روز.... گفته است:
سوال 897 اگ میشه توضیح بدید کدوم گزینه و چرا
سوال 898 هم گزینه ی چهارم،مصرع دومش یعنی چی؟ممنون
جوابش میشه ۲
سوال ۸۹۸..... توی مصرع دوم میگه دزد رو روی منبر ننشون. به دار، دار زن(به دار بیاویز)
جوابش میشه ۲
سوال ۸۹۸..... توی مصرع دوم میگه دزد رو روی منبر ننشون. به دار، دار زن(به دار بیاویز)
جناس تام بین دار و دار که واضحه(اولی اسمه دومی فعل امر) -
nikoo
به سان خورشید
zahra_yp
و سایر ادبیات دوستاشاعر میگه انسان ازاده و بخشنده، جزا و پاداش کاری رو که کرده به ازای سپاس دیگران نمیفروشه. مفهوم گزینه دو هم همینه.(متن سوال : بین جمله مصرع اول در مصرع دوم ادامه داره و اصلا اینجوری میشه فهمید که شاعر چی گفته)
به سان خورشید
اها اره مرسی،الان متوجه شدم درواقع از اون قسمت «که هست»با مصرع دوم خونده شهبه سان خورشید در سوال روز.... گفته است:
جوابش میشه ۲
اوهوم،اگ کاما رو نمی ذاشت بهتر بود:/
مرسی بازم
دمت گرم ممنونم:)))ی سوال دیگ،این جمله ی درس دهم گنج حکمت فارسی3 ک میگ:
همینم از افریدگار سپاسگزاری بس ک بدین سعادتم رهنمون بود تا هرگز«فریب آزاده مردم را از خویشتن بتی نسازم»این قسمت مشخص کردم منظورش چیه دقیقا؟
(نوشته ترک غرور و... ولی نمیفهممش ،فریب ازاده مردم؟!) -
به سان خورشید
اها اره مرسی،الان متوجه شدم درواقع از اون قسمت «که هست»با مصرع دوم خونده شهبه سان خورشید در سوال روز.... گفته است:
جوابش میشه ۲
مرسی بازم
همینم از افریدگار سپاسگزاری بس ک بدین سعادتم رهنمون بود تا هرگز«فریب آزاده مردم را از خویشتن بتی نسازم»این قسمت مشخص کردم منظورش چیه دقیقا؟
(نوشته ترک غرور و... ولی نمیفهممش ،فریب ازاده مردم؟!)@silent_thoughts در سوال روز.... گفته است:
به سان خورشید
جوابش میشه ۲
مرسی بازم
(نوشته ترک غرور و... ولی نمیفهممش ،فریب ازاده مردم؟!)میگه خدا رو شکر که برای فریب مردم از خودم بت نساختم
-
به سان خورشید
جوابش میشه ۲
مرسی بازم
(نوشته ترک غرور و... ولی نمیفهممش ،فریب ازاده مردم؟!)میگه خدا رو شکر که برای فریب مردم از خودم بت نساختم
به سان خورشید
اها مرسی:))
راستی درسای دیگه ت هم اگ سوالی داشتم تگ کنم مشکلی نیست؟
ممنون بازم:) -
به سان خورشید
ممنون بازم:)@silent_thoughts در سوال روز.... گفته است:
به سان خورشید
ممنون بازم:)نه بابا این چه حرفیه.... من ساعت ده یا یازده نیم شب هستم
-
به سان خورشید
ممنون بازم:)نه بابا این چه حرفیه.... من ساعت ده یا یازده نیم شب هستم
به سان خورشید
ممنونم بازم:) -
ممنون میشم تست 64 رو توضیح بدید
و درمورد 65 اینکه،مگ واژه ی«انتقال»واسه پمپ و جابجایی با مصرف انرژی نبود؟! واژه ی «انتشار»واسه کانال و بدون مصرف انرژی بود؟!مرسی
@silent_thoughts گزینه ی 1 میشه.
کلا دو جورن این پروتئین ها یکه کانالH+ اند ویکی هم پمپH+ که هر دوتاشونPH رو تغیر میدن .
دلیل نادرستی سایر گزینه ها:
2)کانال جزو زنجیره ی انتقال الکترون نیست و الکترون رو از خودش عبور نمیده
3)کانال انتقال فعال نداره و با انتشار H+ ها رو درجهت شیب از تیلاکوئید خارج میکنه
4)پمپ چون H+ رو میاره تو تیلاکوئید پس از H+ توی بستره کم میکنه -
@silent_thoughts گزینه ی 1 میشه.
کلا دو جورن این پروتئین ها یکه کانالH+ اند ویکی هم پمپH+ که هر دوتاشونPH رو تغیر میدن .
دلیل نادرستی سایر گزینه ها:
2)کانال جزو زنجیره ی انتقال الکترون نیست و الکترون رو از خودش عبور نمیده
3)کانال انتقال فعال نداره و با انتشار H+ ها رو درجهت شیب از تیلاکوئید خارج میکنه
4)پمپ چون H+ رو میاره تو تیلاکوئید پس از H+ توی بستره کم میکنهMohsen Taheri
ممنون ولی فک کنم متوجه منظورم نشدی،سوالم این بود ک تیتر گفته«انتقال» ،پس کلا کانال رو نباید حساب کنیم.(؟!) -
Mohsen Taheri
ممنون ولی فک کنم متوجه منظورم نشدی،سوالم این بود ک تیتر گفته«انتقال» ،پس کلا کانال رو نباید حساب کنیم.(؟!)@silent_thoughts آهان!
بابا این چ ربطی به (انتقال فعال داره آخه؟؟؟؟) ولی اگه من جای طراح بودم می گفتم"هر پروتئینی که در غشای تیلاکوئید در ترابری H+ نقش داره" اونجوری دیگه ابهام ایجاد نمی شد!
ببین الان خداییش معلومه ک طراح منظورش از طرح تست مقایسه ی بین کانال و پروتئین بوده پس زیاد به اون گیر نده چون اگه "انتقال" صورت سوال رو "انتقال فعال" بگیریم دیگه تست جواب نداره....پس ینی چی؟؟؟؟؟؟ینی باید را بیای با طراح!!!
ذهنتو آزاد بذار..
موفق باشی -
@silent_thoughts آهان!
بابا این چ ربطی به (انتقال فعال داره آخه؟؟؟؟) ولی اگه من جای طراح بودم می گفتم"هر پروتئینی که در غشای تیلاکوئید در ترابری H+ نقش داره" اونجوری دیگه ابهام ایجاد نمی شد!
ببین الان خداییش معلومه ک طراح منظورش از طرح تست مقایسه ی بین کانال و پروتئین بوده پس زیاد به اون گیر نده چون اگه "انتقال" صورت سوال رو "انتقال فعال" بگیریم دیگه تست جواب نداره....پس ینی چی؟؟؟؟؟؟ینی باید را بیای با طراح!!!
ذهنتو آزاد بذار..
موفق باشیMohsen Taheri
مرسی
نظرت درمورد تست 64 چیه؟ -
ممنون میشم تست 64 رو توضیح بدید
و درمورد 65 اینکه،مگ واژه ی«انتقال»واسه پمپ و جابجایی با مصرف انرژی نبود؟! واژه ی «انتشار»واسه کانال و بدون مصرف انرژی بود؟!مرسی
-
@silent_thoughts
64
4میشه
تو صورت سوال گفته در هر زنجیره
گزینه 1 صدق نمیکنه برا هر زنجیره
گزینه2 این مال چرخه کالوینه نه زنجیره انتقال
گزینه 3 هم برای هر زنجیره صدق نمیکنه ( : -
@Adler
خب الان خود 4 انرژی دخیره شده زنجیره بین فتو2و1 میشه چی؟
اگ بگیم atp اخه دیگ جز خود زنجیره نی.. -
@silent_thoughts دادا اینطوری درنظر نگیر که زنجیره بین فتو1و2 ATP تولید میکنه یا بخوایم آنزیم ATPساز رو جز زنجیره بگیریم
در واقع انرژی ای که تولید شده در زنجیره در نهایت منجر به تولید مولکول پرانرژی ای (ATP) میشه .
تو صورت سوال گفته در هر زنجیره بعدش تو گزینه 4 میگه اون انرژی تولید شده در زنجیره درنهایت میشه ATP -
@silent_thoughts دادا اینطوری درنظر نگیر که زنجیره بین فتو1و2 ATP تولید میکنه یا بخوایم آنزیم ATPساز رو جز زنجیره بگیریم
در واقع انرژی ای که تولید شده در زنجیره در نهایت منجر به تولید مولکول پرانرژی ای (ATP) میشه .
تو صورت سوال گفته در هر زنجیره بعدش تو گزینه 4 میگه اون انرژی تولید شده در زنجیره درنهایت میشه ATP -
@Adler عاقا ببخشید مزاحمت شدم باز:|
الان اینجا این نکتشو نمیفهمم،خب الان اینجا ما مشتقو مساوی صفر هم گرفتیم خب دیگ با صورت سوال تناقض داره خب ک گفته اکید نزولی باشه
اینطوری ما نزولی رو حساب کردیم@silent_thoughts
در حالت کلی شرط نزولی بودن اینه که مشتق کوچکتر مساوی صفره و شرط اکیدا نزولی اینه که مشتق کوچکتر از صفر باشه
ولی یه سری نقاط ممکنه تو تابع باشن که مشتق شون صفره ولی تابع بازم اکیدا نزولیه
مثل تابع x3- که نزولی اکیده ولی در نقطه صفر مشتق صفره به خاطر همین برا این سوالا با اینکه گفته نزولی اکید ولی مشتقو کوچک تر مساوی صفر میذاریم