طرح تغيير چهل روزه
-
خلاصه من ک جوابم نگرفتم ایشااالله همه تون موفق باشین خداحافظ
-
این تاپیک خراب شد هم توش زیاد چت شده هم زیاد زیر حرفون زدیم میگم موافقی این تاپیکو ببندیم یکی دیگه بزنیم ؟ شاید حرفم کمی مسخره بنظر برسه ولی یکم تاثیر داره !
MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
این تاپیک خراب شد هم توش زیاد چت شده هم زیاد زیر حرفون زدیم میگم موافقی این تاپیکو ببندیم یکی دیگه بزنیم ؟ شاید حرفم کمی مسخره بنظر برسه ولی یکم تاثیر داره !
به نظرم تو همین دیگه جدی شروع کنیم
بحثای غیر ساعت مطالعه رو بریم توی تودلی بزنیم
یا اصلا میتونیم ی گروه تلگرامی چیزی بزنیم... -
به نظرم تو همین دیگه جدی شروع کنیم
بحثای غیر ساعت مطالعه رو بریم توی تودلی بزنیم
یا اصلا میتونیم ی گروه تلگرامی چیزی بزنیم... -
fatemeh s0 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
من ک اصن قلم چی نمیرم...
-
@Amin-th
تجربه ثابت کرده گروه تلگرامی زیاد کارایی نداره چون توش ممکنه هرزگاهی چت کنیم زیاد مشغول بشیم و ... معمولا حاشیه میره و فک نکنم همه تلگرام داشته باشن من میگم اگه میشه الان یه تاپیک شما بزنید که دیگه اونجا جدی شروع کنیم .MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th
تجربه ثابت کرده گروه تلگرامی زیاد کارایی نداره چون توش ممکنه هرزگاهی چت کنیم زیاد مشغول بشیم و ... معمولا حاشیه میره و فک نکنم همه تلگرام داشته باشن من میگم اگه میشه الان یه تاپیک شما بزنید که دیگه اونجا جدی شروع کنیم .ار
راس میگی
این تاپیک چی ؟! -
@Amin-th
تجربه ثابت کرده گروه تلگرامی زیاد کارایی نداره چون توش ممکنه هرزگاهی چت کنیم زیاد مشغول بشیم و ... معمولا حاشیه میره و فک نکنم همه تلگرام داشته باشن من میگم اگه میشه الان یه تاپیک شما بزنید که دیگه اونجا جدی شروع کنیم .ار
راس میگی
این تاپیک چی ؟! -
uu شب خوش
-
@Amin-th
اینو به ادمین میگیم ببنده فط اونجا تو توضیحات بنویس که چت ممنوع غیبت ممنوع فلان فلان اگه صلاح میده چالش رو از 8 ساعت شروع کنیم هر 2 روز که پشت سر هم 8 ساعت تثبیت شد نیم ساعت بهش اضافه کنیم اینجوری همه باهم بخونیم بهتره
@Amin-th
اینو به ادمین میگیم ببنده فط اونجا تو توضیحات بنویس که چت ممنوع غیبت ممنوع فلان فلان اگه صلاح میده چالش رو از 8 ساعت شروع کنیم هر 2 روز که پشت سر هم 8 ساعت تثبیت شد نیم ساعت بهش اضافه کنیم اینجوری همه باهم بخونیم بهتره
همه باهم بخونیم ک نمیشه ب نظرم
یکی شاید راحت 10 12 ساعت بخونه
ولی یکی تازه شروع کرده باشه با 6 ساعت
اصن میگم بزا فردا شب همه بچه ها باشن ی نظرسنجی بکنیم ببینیم بقیه چی میگن
الان دیروقته
شب خوش -
@Amin-th
همه باهم بخونیم ک نمیشه ب نظرم
یکی شاید راحت 10 12 ساعت بخونه
ولی یکی تازه شروع کرده باشه با 6 ساعت
اصن میگم بزا فردا شب همه بچه ها باشن ی نظرسنجی بکنیم ببینیم بقیه چی میگن
الان دیروقته
شب خوش -

من زير قولم نزدم بچه ها گفتن بخواب
من اصن ميرم همون ده ساعتمو بخونم
-

-

به خاطر این گفتم که تو این تاپیک زیاد چت کردیم زیاد زیر قولمون زدیم تقریبا هممون و کلی تجربه کسب کردیم برا همین گفتم یه تاپیک بزنیم از نو شروع کنیم هیچ چیزی به اندازه از نو شروع کردن به ادم انرژی نمیده حتی تو اوج ناامیدی حداقل برا من اینجوریه
-
به خاطر این گفتم که تو این تاپیک زیاد چت کردیم زیاد زیر قولمون زدیم تقریبا هممون و کلی تجربه کسب کردیم برا همین گفتم یه تاپیک بزنیم از نو شروع کنیم هیچ چیزی به اندازه از نو شروع کردن به ادم انرژی نمیده حتی تو اوج ناامیدی حداقل برا من اینجوریه
-
MahdiNOVE باشه بزنين خودتون
نه من با دوباره زدنش مشكل ندارم اصن فقط يهويي حس بدي بهم دست داد كه گفتين زيرقول نقطه ضعفم همين بدقوليه -
MahdiNOVE باشه بزنين خودتون
نه من با دوباره زدنش مشكل ندارم اصن فقط يهويي حس بدي بهم دست داد كه گفتين زيرقول نقطه ضعفم همين بدقوليه

️
️