طرح تغيير چهل روزه
-
uu شب خوش
-
@Amin-th
اینو به ادمین میگیم ببنده فط اونجا تو توضیحات بنویس که چت ممنوع غیبت ممنوع فلان فلان اگه صلاح میده چالش رو از 8 ساعت شروع کنیم هر 2 روز که پشت سر هم 8 ساعت تثبیت شد نیم ساعت بهش اضافه کنیم اینجوری همه باهم بخونیم بهتره
MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th
اینو به ادمین میگیم ببنده فط اونجا تو توضیحات بنویس که چت ممنوع غیبت ممنوع فلان فلان اگه صلاح میده چالش رو از 8 ساعت شروع کنیم هر 2 روز که پشت سر هم 8 ساعت تثبیت شد نیم ساعت بهش اضافه کنیم اینجوری همه باهم بخونیم بهتره
همه باهم بخونیم ک نمیشه ب نظرم
یکی شاید راحت 10 12 ساعت بخونه
ولی یکی تازه شروع کرده باشه با 6 ساعت
اصن میگم بزا فردا شب همه بچه ها باشن ی نظرسنجی بکنیم ببینیم بقیه چی میگن
الان دیروقته
شب خوش -
@Amin-th
همه باهم بخونیم ک نمیشه ب نظرم
یکی شاید راحت 10 12 ساعت بخونه
ولی یکی تازه شروع کرده باشه با 6 ساعت
اصن میگم بزا فردا شب همه بچه ها باشن ی نظرسنجی بکنیم ببینیم بقیه چی میگن
الان دیروقته
شب خوش -
این تاپیک خراب شد هم توش زیاد چت شده هم زیاد زیر حرفون زدیم میگم موافقی این تاپیکو ببندیم یکی دیگه بزنیم ؟ شاید حرفم کمی مسخره بنظر برسه ولی یکم تاثیر داره !
این تاپیک خراب شد هم توش زیاد چت شده هم زیاد زیر حرفون زدیم میگم موافقی این تاپیکو ببندیم یکی دیگه بزنیم ؟ شاید حرفم کمی مسخره بنظر برسه ولی یکم تاثیر داره !

من زير قولم نزدم بچه ها گفتن بخواب
من اصن ميرم همون ده ساعتمو بخونم
-

-

به خاطر این گفتم که تو این تاپیک زیاد چت کردیم زیاد زیر قولمون زدیم تقریبا هممون و کلی تجربه کسب کردیم برا همین گفتم یه تاپیک بزنیم از نو شروع کنیم هیچ چیزی به اندازه از نو شروع کردن به ادم انرژی نمیده حتی تو اوج ناامیدی حداقل برا من اینجوریه
-
به خاطر این گفتم که تو این تاپیک زیاد چت کردیم زیاد زیر قولمون زدیم تقریبا هممون و کلی تجربه کسب کردیم برا همین گفتم یه تاپیک بزنیم از نو شروع کنیم هیچ چیزی به اندازه از نو شروع کردن به ادم انرژی نمیده حتی تو اوج ناامیدی حداقل برا من اینجوریه
-
MahdiNOVE باشه بزنين خودتون
نه من با دوباره زدنش مشكل ندارم اصن فقط يهويي حس بدي بهم دست داد كه گفتين زيرقول نقطه ضعفم همين بدقوليه -
MahdiNOVE باشه بزنين خودتون
نه من با دوباره زدنش مشكل ندارم اصن فقط يهويي حس بدي بهم دست داد كه گفتين زيرقول نقطه ضعفم همين بدقوليه -
ببین در کل همه از زیر قول زدن بدشون میاد خودم 2 بار تاحالا اینجا زیر حرفم زدم و احساس پوچی زیادی کردم ولی درست میشه اگه امکان داره خودتون تاپیک جدید رو بزنید
-
4 ساعت
زیست
4 ساعت
دینی
2 اعت
ادبیات -
خسته نباشی (: اوکی تاپیک جدید رو بزن اینو تو عنواع تاپیک بنویس چالش رو هم از 8 ساعت شروع میشه و این متن
دوستانی که پشت کنکوری هستن چع اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 8 9 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه ساعت مطالعه مشخص هم نمیگم که شاید یکی از الان راحت داره 10 ساعت میخونه یکی مثل من باید از 6 7 ساعت شروع کنه ولی خواهشا همه باید ساعت مطالعشون رو قبل 9 شب بگن هرکی 2 شب پشت سر هم غیبت کنه *** از چالش اخراج میشه*** دوستانی که میخوان شرکت کنن لطفا تا ساعت 12 بیان یک بار کامنت بدن که از فردا شروع میکنن که بشناسیم هم دیگه رو ببخشید طولانی شد امیدوارم از این 1 ماه فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم منتظر کامنتاتون هستم .
و هرچی دیگه که خودت صلاح میدونی راستی بنویس چت ممنوع و هیچکس حق چت کردن نداره
-
4 ساعت
زیست
4 ساعت
دینی
2 اعت
ادبیاتایول دمت گرم

-
4 ساعت
زیست
4 ساعت