طرح تغيير چهل روزه
-
خسته نباشی (: اوکی تاپیک جدید رو بزن اینو تو عنواع تاپیک بنویس چالش رو هم از 8 ساعت شروع میشه و این متن
دوستانی که پشت کنکوری هستن چع اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 8 9 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه ساعت مطالعه مشخص هم نمیگم که شاید یکی از الان راحت داره 10 ساعت میخونه یکی مثل من باید از 6 7 ساعت شروع کنه ولی خواهشا همه باید ساعت مطالعشون رو قبل 9 شب بگن هرکی 2 شب پشت سر هم غیبت کنه *** از چالش اخراج میشه*** دوستانی که میخوان شرکت کنن لطفا تا ساعت 12 بیان یک بار کامنت بدن که از فردا شروع میکنن که بشناسیم هم دیگه رو ببخشید طولانی شد امیدوارم از این 1 ماه فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم منتظر کامنتاتون هستم .
و هرچی دیگه که خودت صلاح میدونی راستی بنویس چت ممنوع و هیچکس حق چت کردن نداره
-
uu تلقین به نفس مثبت...رشد رو حس کنید...زیر پوستم داره ی چیزی تکون میخوره
-
uu تلقین به نفس مثبت...رشد رو حس کنید...زیر پوستم داره ی چیزی تکون میخوره
Mohsen Taheri پدر

-
ایول دمت گرم

MahdiNOVE دم همگی مون گرم
-
Mohsen Taheri پدر

-
Mohsen Taheri بخوابم يا بخونم؟
مليكابانو تلاش هرگز آسون نبوده ولی هرگزم زیاد سخت نبوده..."جمله ی مشهور ی از خودم"

-
-
MahdiNOVE بدو که دیگه دیره
-
مليكابانو تلاش هرگز آسون نبوده ولی هرگزم زیاد سخت نبوده..."جمله ی مشهور ی از خودم"

Mohsen Taheri چي ميگين
️ بخونم يا بخوابم 
-
-
Mohsen Taheri چي ميگين
️ بخونم يا بخوابم 
مليكابانو بازم پیداش شد با این سوالاش

من چ می دونم ملیکا. ولی ی پیشنهادی دارم الان روی کاغذ اتفاقی بده دست مامانت یا بابات بگو که یه عدی بین 1 تا 10 تصادفی بنویسن بعد بنداز تو پاکت و بازشم نکن.فرداش بگو من باید به اون عدد برسم بعد یک هفته این کارو هر شب بکن سر شب آخر همه ی کاغذا رو دربیار ببین با اون ساعتایی که تو خوندی چقدر تفاوت داشته؟؟؟؟
-
مليكابانو بازم پیداش شد با این سوالاش

من چ می دونم ملیکا. ولی ی پیشنهادی دارم الان روی کاغذ اتفاقی بده دست مامانت یا بابات بگو که یه عدی بین 1 تا 10 تصادفی بنویسن بعد بنداز تو پاکت و بازشم نکن.فرداش بگو من باید به اون عدد برسم بعد یک هفته این کارو هر شب بکن سر شب آخر همه ی کاغذا رو دربیار ببین با اون ساعتایی که تو خوندی چقدر تفاوت داشته؟؟؟؟
Mohsen Taheri خب اخه به شما قول دادم از كي بپرسم
️ از يك تا ده اخه
️ -
️ از يك تا ده اخه
️ -
️ از يك تا ده اخه
️مليكابانو اینطوری میل و انگیزه میگیری.باور کن چون نمی دونی تو اون پاکت چی نوشته ولی بازه ی 1 تا 10 رو می دونی و همش سعی می کنی به آستانه برسی بعد می بینی چطور مثل یه موج که داره بلندتر میشه عزمتم بیشتر میشه.همین"ندونستن اینکه چ عددی تو اون کاغذ نوشته" کمکت میکنه که به استرس ساعت مطالعه ی بالا غلبه کنی!
فرض کن 1 ساعت می خونی و بعد با خودت می گی باشه تموم شد دیگه چون اون تو نوشته 1 ساعت؟؟؟ نه فک نمی کنم. بلکه هه ی سعی می کنی به بالاترین ساعت برسی درواقع فقط قله جلو چشمته نه الزاما ی عدد خاص . -
️ از يك تا ده اخه
️مليكابانو قول منو بیخیال.دیشبم بهت گفتم "دیگران" مهم نیستن و تویی که باید "رشد" کنی و به بینهایت برسی اون وقت که تو قوی تر شدی و رشد کردی حالا دیگران رو کمک کن و اهمیت بده بهشون
-
-
مليكابانو اینطوری میل و انگیزه میگیری.باور کن چون نمی دونی تو اون پاکت چی نوشته ولی بازه ی 1 تا 10 رو می دونی و همش سعی می کنی به آستانه برسی بعد می بینی چطور مثل یه موج که داره بلندتر میشه عزمتم بیشتر میشه.همین"ندونستن اینکه چ عددی تو اون کاغذ نوشته" کمکت میکنه که به استرس ساعت مطالعه ی بالا غلبه کنی!
فرض کن 1 ساعت می خونی و بعد با خودت می گی باشه تموم شد دیگه چون اون تو نوشته 1 ساعت؟؟؟ نه فک نمی کنم. بلکه هه ی سعی می کنی به بالاترین ساعت برسی درواقع فقط قله جلو چشمته نه الزاما ی عدد خاص .Mohsen Taheri ميشه ازتون يه خواهشي بكنم؟
-
Mohsen Taheri ميشه ازتون يه خواهشي بكنم؟
مليكابانو میشه؟

️
️

️