طرح تغيير چهل روزه
-
Mohsen Taheri پدر

-
Mohsen Taheri بخوابم يا بخونم؟
مليكابانو تلاش هرگز آسون نبوده ولی هرگزم زیاد سخت نبوده..."جمله ی مشهور ی از خودم"

-
-
MahdiNOVE بدو که دیگه دیره
-
مليكابانو تلاش هرگز آسون نبوده ولی هرگزم زیاد سخت نبوده..."جمله ی مشهور ی از خودم"

Mohsen Taheri چي ميگين
️ بخونم يا بخوابم 
-
-
Mohsen Taheri چي ميگين
️ بخونم يا بخوابم 
مليكابانو بازم پیداش شد با این سوالاش

من چ می دونم ملیکا. ولی ی پیشنهادی دارم الان روی کاغذ اتفاقی بده دست مامانت یا بابات بگو که یه عدی بین 1 تا 10 تصادفی بنویسن بعد بنداز تو پاکت و بازشم نکن.فرداش بگو من باید به اون عدد برسم بعد یک هفته این کارو هر شب بکن سر شب آخر همه ی کاغذا رو دربیار ببین با اون ساعتایی که تو خوندی چقدر تفاوت داشته؟؟؟؟
-
مليكابانو بازم پیداش شد با این سوالاش

من چ می دونم ملیکا. ولی ی پیشنهادی دارم الان روی کاغذ اتفاقی بده دست مامانت یا بابات بگو که یه عدی بین 1 تا 10 تصادفی بنویسن بعد بنداز تو پاکت و بازشم نکن.فرداش بگو من باید به اون عدد برسم بعد یک هفته این کارو هر شب بکن سر شب آخر همه ی کاغذا رو دربیار ببین با اون ساعتایی که تو خوندی چقدر تفاوت داشته؟؟؟؟
Mohsen Taheri خب اخه به شما قول دادم از كي بپرسم
️ از يك تا ده اخه
️ -
️ از يك تا ده اخه
️ -
️ از يك تا ده اخه
️مليكابانو اینطوری میل و انگیزه میگیری.باور کن چون نمی دونی تو اون پاکت چی نوشته ولی بازه ی 1 تا 10 رو می دونی و همش سعی می کنی به آستانه برسی بعد می بینی چطور مثل یه موج که داره بلندتر میشه عزمتم بیشتر میشه.همین"ندونستن اینکه چ عددی تو اون کاغذ نوشته" کمکت میکنه که به استرس ساعت مطالعه ی بالا غلبه کنی!
فرض کن 1 ساعت می خونی و بعد با خودت می گی باشه تموم شد دیگه چون اون تو نوشته 1 ساعت؟؟؟ نه فک نمی کنم. بلکه هه ی سعی می کنی به بالاترین ساعت برسی درواقع فقط قله جلو چشمته نه الزاما ی عدد خاص . -
️ از يك تا ده اخه
️مليكابانو قول منو بیخیال.دیشبم بهت گفتم "دیگران" مهم نیستن و تویی که باید "رشد" کنی و به بینهایت برسی اون وقت که تو قوی تر شدی و رشد کردی حالا دیگران رو کمک کن و اهمیت بده بهشون
-
-
مليكابانو اینطوری میل و انگیزه میگیری.باور کن چون نمی دونی تو اون پاکت چی نوشته ولی بازه ی 1 تا 10 رو می دونی و همش سعی می کنی به آستانه برسی بعد می بینی چطور مثل یه موج که داره بلندتر میشه عزمتم بیشتر میشه.همین"ندونستن اینکه چ عددی تو اون کاغذ نوشته" کمکت میکنه که به استرس ساعت مطالعه ی بالا غلبه کنی!
فرض کن 1 ساعت می خونی و بعد با خودت می گی باشه تموم شد دیگه چون اون تو نوشته 1 ساعت؟؟؟ نه فک نمی کنم. بلکه هه ی سعی می کنی به بالاترین ساعت برسی درواقع فقط قله جلو چشمته نه الزاما ی عدد خاص .Mohsen Taheri ميشه ازتون يه خواهشي بكنم؟
-
Mohsen Taheri ميشه ازتون يه خواهشي بكنم؟
مليكابانو میشه؟
-
مليكابانو میشه؟
Mohsen Taheri عددا رو شما ميشه بچينين تو ذهنتون هر شب بعدش بگين چقد بود

-
Mohsen Taheri عددا رو شما ميشه بچينين تو ذهنتون هر شب بعدش بگين چقد بود

مليكابانو باشه. برو اول امتحانی 3 روز.
-
دوستان قبل اینکه درس خوندن رو شروع کنیم بگید موافقید از 8 ساعت شروع کنیم و هر 3 روز که تثبیت شد 8 ساعت نیم ساعت اضافه کنیم ؟
-
مليكابانو Mohsen Taheri @Amin-th @amirhossein-hf uu fatemeh s0 @Mr-sleep @برهان-علی جهادم my name Mohsen Taheri
دوستان قبل اینکه درس خوندن رو شروع کنیم بگید موافقید از 8 ساعت شروع کنیم و هر 3 روز که تثبیت شد 8 ساعت نیم ساعت اضافه کنیم ؟
با اونایی که بیشتر از 8 ساعت میخونن کاری ندارم اونا ادامه بدن ما قراره بهشون برسیم

️
️

️